E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

NON-INVAZIV eljárások.(Beavatkozás nélküli)

A DIAGNÓZIS A SZERVEZETTEL FOLYTATOTT PÁRBESZÉDBEN

A Németországban (DIMDI) és számos más országban orvosi jóváhagyással rendelkező diagnosztikai eszközeink új diagnosztikai dimenziót nyitnak meg az Ön számára, és messze túlmutatnak a klasszikus vizsgálati módszerek lehetőségein: A Vegatest eljárás és a wegamed GmbH által kifejlesztett egyéb termékek elektrográfiát és bioimpedancia mérést alkalmaznak, a test rendellenességeiről, a szervi stresszről, a krónikus betegségekről és a gyulladás forrásairól szóló információk, amelyek gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan néhány percen belül elérhetők. Ily módon intenzív párbeszédbe lép a páciens szervezetével – és orvosként vagy terapeutaként minden tudásával kihívást jelent.

Az általunk használt eszközök a 2A osztály és a CE szerint orvosi termékként vannak hitelesítve. Az eszközök a legmagasabb biztonsági előírások és orvosi hatékonyság szempontjából teszteltek a jelenlegi követelményeknek megfelelően.
A tudományos elismerés várat magára. Ezért az eszközök csak a hagyományos orvosi intézkedések támogatására használhatók. Klinikai értékelés rendelkezésre áll tanulmányok útján.