E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Vegacheck

A Check Medical  több mint két évtizedes kutatásra épül a bioimpedancia-elemzés (BIA) kutatásában, amely a testösszetétel (például a testzsír és az izomtömeg) mérésére és a klinikai állapotok felmérésére szolgáló módszer. Itt elemzik az ártalmatlan elektromos áramok testen való áthaladásának sebességét, hogy megbecsüljék az említett összetevőket.

Köztudott, hogy az emberi testet időszakos (napi és havi) biológiai ritmusok befolyásolják. Az anyagcsere-folyamatokhoz szorosan kapcsolódó rövid távú ritmusok – másodpercek és percek – hatása azonban kevésbé ismert. A Check Medical felismeri ezeket a perc ingadozásokat. Mindössze hat, a fejhez, a kezekhez és a lábakhoz csatlakoztatott elektródát használva váltakozó negatív és pozitív 13 Hz-es impulzusáramot szolgáltat négy egymást követő, előre programozott szekvenciában.

Méri az elektromos paramétereket minden előre meghatározott testszegmenshez és azok szabályozási viselkedését. Ha eltérések vannak a normál tartománytól, az rendellenességre utal. Ezek a mérések döntő betekintést nyújtanak a szervek vagy szervcsoportok működésébe és az eltéréseket okozó hatásokba.

Páciensei néha panaszkodnak fájdalomra,és  nem tudnak semmilyen klinikai magyarázattal szolgálni? Ez az a helyzet, amellyel az egészségügyi szakemberek egyre gyakrabban szembesülnek; „Funkcionális rendellenességek” – ez a magyarázat: A tünetek gócos gyulladásban, rejtett vagy krónikus betegségekben és allergiákban gyökereznek. Itt az olyan ortodox vizsgálati módszerek, mint az EKG, a röntgen, a szkennelés és a CT, nem vezetnek eredményre.

Mérés után: A Check medical  a szó legigazibb értelmében ellenőrzi a pácienst a fejtől a lábujjig. A készülék kimutatja a test hibáit, összefoglaló értékelést készít, és javaslatokat ad a terápia során.

Alapvető tudományos kutatásokat végeztek a VEGACHECK-ról 25 évvel ezelőtt, amelyek a szegmens elektrográfia fejlesztésén alapulnak. A VEGACHECK felhasználható olyan funkcionális rendellenességek regisztrálására a testben, amelyeket nem fedeztek fel a hagyományos diagnosztikai módszerekkel.

Egy bioimpedancia mérés a Check . Ez az eszköz hat elektródát használ, amelyeket a testhez rögzítenek, és a gyártó szerint nyolc perc alatt rögzíteniük kell a páciens elektromos paramétereit fejtől talpig. A készüléket úgy tervezték, hogy lokalizálja az interferenciamezőket, információt szolgáltatjon a szervek, a szervcsoportok és azok hatásainak energetikai állapotáról, és mindent megjelenítsen egy számítógépes grafikán.

A diagnosztikai információk alapján meghatározzam a további kezelési lépéseket, és figyelemmel kíséri azok sikerét a kezelés előrehaladtával. A diagnózis teljesen fájdalommentes. Kényelmesen fekszik a kezelőkanapén, vagy ül egy széken.