E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Vegacheck

Páciensei néha panaszkodnak fájdalomra,és  nem tudnak semmilyen klinikai magyarázattal szolgálni? Ez az a helyzet, amellyel az egészségügyi szakemberek egyre gyakrabban szembesülnek; „Funkcionális rendellenességek” – ez a magyarázat: A tünetek gócos gyulladásban, rejtett vagy krónikus betegségekben és allergiákban gyökereznek. Itt az olyan ortodox vizsgálati módszerek, mint az EKG, a röntgen, a szkennelés és a CT, nem vezetnek eredményre.

Mérés után: A Check medical  a szó legigazibb értelmében ellenőrzi a pácienst a fejtől a lábujjig. A készülék kimutatja a test hibáit, összefoglaló értékelést készít, és javaslatokat ad a terápia során.

Alapvető tudományos kutatásokat végeztek a VEGACHECK-ról 25 évvel ezelőtt, amelyek a szegmens elektrográfia fejlesztésén alapulnak. A VEGACHECK felhasználható olyan funkcionális rendellenességek regisztrálására a testben, amelyeket nem fedeztek fel a hagyományos diagnosztikai módszerekkel.

Egy bioimpedancia mérés a Check . Ez az eszköz hat elektródát használ, amelyeket a testhez rögzítenek, és a gyártó szerint nyolc perc alatt rögzíteniük kell a páciens elektromos paramétereit fejtől talpig. A készüléket úgy tervezték, hogy lokalizálja az interferenciamezőket, információt szolgáltatjon a szervek, a szervcsoportok és azok hatásainak energetikai állapotáról, és mindent megjelenítsen egy számítógépes grafikán.

A diagnosztikai információk alapján meghatározzam a további kezelési lépéseket, és figyelemmel kíséri azok sikerét a kezelés előrehaladtával. A diagnózis teljesen fájdalommentes. Kényelmesen fekszik a kezelőkanapén, vagy ül egy széken.