E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Vizsgálat autizmus esetén

Vizsgálat AUTIZMUS esetén.

 

Vajon mi lehet a hátterében?Mit tudunk azért tenni,hogy vàltozzon az állapot?
 
Az autizmus egyre gyakrabban lép fel gyerekeknél – ennek okait vitatják; lehetséges, hogy csak arról van szó, hogy gyakrabban ismerik fel, mivel egyre részletesebben fejtik ki a diagnózis kritériumait, aminek következtében egyre több autistát találnak.Autizmus egy idegi-fejlődési rendellenesség,ami csökkent mértékű társadalmi kapcsolatokban, kommunikációs képességekben, abnormális viselkedési és érdeklődési mintázatokban nyilvánul meg. Bár az eredete ismeretlen, a genetikai tényezők fontosnak tűnnek. Okait jelenleg is kutatják. tudomány pillanatnyi állása szerint az autizmus nem gyógyítható. Létezik azonban sokféle fejlesztési mód, amivel az autista emberek élete megkönnyíthető, képességeik pedig fejleszthetőek.
 
 
Vizsgálat.
 
Egyedi kidolgozott meneten keresztül sok éves tapasztalatot felhasználva dolgoztuk ki  a vizsgálat a menetét.
A vizsgálat teljes menetéről telefonon tudd bővebb tájékoztatást kapni.
 

Konzultàció

A  konzultáción az állapotfelmérési eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel  együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

  •  vizsgàlat értékelését, véleményezését;
  • szükség esetén javaslat a megfelelő szakorvos igénybevételére.

-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

 
Vizsgálat Ára 13990.-ft