E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Bach-virágterápia

Bach virágterápiás készítmények kitesztelése,és Süssler Só teszt.

Az embernek két része van: lelki és fizikai.

A lelki részünk ápolása legalább olyan fontos, mint a fizikai  ha nem fontosabb.
Hiszen a legszebb, legtökéletesebb test is megbetegszik, ha a lélek beteg odabent.
A Bach-virágterápia elve az, hogy van a növényeknek egy olyan csoportja, amelynek tagjai az átlagembernél magasabb szinten állnak, mivel ezek képesek rezgéseink szintjét emelni.A Bach virág terápiát Dr. Edward Bach angol homeopata orvos dolgozta ki , és azon az elméleten alapszik, miszerint bizonyos virágok energiarezgései gyógyító hatással vannak az emberek lelki és pszichés állapotára
A terápia a növények segítségével hoz gyógyírt a betegségekre

lelki problémákra,fóbiákra,pánikbetegségre

Természetes mivoltából fakadóan a használat során a túladagolás legkisebb veszélye sem áll fenn, a helytelen szerválasztás sem okoz semmilyen mellékhatást.

Süssler Só teszt.

Kiteszteljük az összeset vegateszttel.

Süssler Német orvos  kifejlesztett egy zseniális, igen egyszerű gyógymódot, a szervezetben is előforduló 12 sóval végzett terápiátásványi sók homeopatikus adagokban szedve harmonizálják a sejtek és az idegrendszer működését. A Schüssler féle sók fontos alkotó elemei és energiaforrása az emberi testnek. Alapvetően befolyásolják, szabályozzák a hormonrendszer és anyagcsere-folyamataink működését, a lelki és pszichés funkciókat.12 fő sóvegyületet ismerünk, amelynek mennyisége, aránya a sejteken belül és kívül meghatározza a szervezetünk felépítését, működését. Ha az egyensúly felborul, különböző tünetek, betegség-állapotok alakulnak ki.

hiányállapotoknak jellegzetes tünetei vannak, szerkezeti és működésbeli elváltozásokat okoznak. Ezek a jelek felismerhetők,könnyen vegateszttel diagnosztizálhatók.

Konzultáció

A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához táplálkozási szokásaihoz

-Süssler sók kitesztelése

Vizsgálati dij-2500-ft

cseppek 1000 ft-ba kerülnek