E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Immunkomplex energetikai felméréssel

Teljeskörű komplex Immunrendszer,kiterjedt energetikai vizsgálattal. 

A TÖKÉLETES IMMUNVÉDELEM ÉRDEKÉBEN

Minden egy helyen,és egyidőben!Tudd magad  biztonságban!

Teljeskörű (Immunsystem) Immunrendszeri vizsgálat kiterjedt stressz,és energetikai felméréssel.Immunkomplex hasznos azok számára, akik támogatni akarják testük védekező képességét azoknak a sportolóknak, akik fenn akarják tartani immunrendszerüket az edzés szakaszában , valamint azoknak, akik fáradtságtól és kimerültségtől szenvednek .

Egészségünk fenntartásában az immunrendszer hatékony működése alapvető, nézzük meg,
mit tehetünk azért, hogy sokáig és jól dolgozzon értünk. Az immunrendszerünk érdekében ha cselekedni szeretnénk akkor első és legfontosabb lépése  meg kell tudnunk jelenlegi állapotát fel kell térképeznünk.Magyarországon itt először.Készülékeink összehangoltan rendelkezésre állnak ennek a komplex vizsgálatnak az elvégzésére.A vizsgálatot elvégzi,és kiértékeli Nemzetközileg vizsgázott diagnosztikai szakértőnk

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat. Valamint, ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse.

A leggyakoribb kórokozók a baktériumok, virusok, gombák, de előfordulnak eukarióta egysejtüek, sőt, többsejtű kórokozók is, mint például férgek. A saját szervezet károsodása is veszélyes lehet a szervezet számára.

Az immunrendszer müködése.

A működésének (az immunválasz) megértéséhez, meg kell ismerkednünk a reakcióban részt vevő anyagokkal.

A védekezési folyamatot kiváltó anyagok az antigének,más néven immunogének. Tipikusan erős immunogén hatással rendelkezhetnek:

 • A virusok amelyek csak más élőlények sejtjeiben, parazitaként képes szaporodni,
 • Az idegen sejtek, mint például a baktériumok, szövetek és parazita gombák,
 • a nagy molekulák (10.000 g/mólnál nagyobb a moláris tömegük), fehérjék, szénhidrátok, és akár lipidek is.

Az antigének felépítésében elsősorban fehérjék, állati, növényi vagy szintetikus eredetű polipeptidek vesznek részt. Erős immunogenitású anyagok a baktériumok toxinjai is. Antigének lehetnek egyes poliszacharidok, mukopoliszacharidok (pl.: a baktériumok sejtfal, vagy tok antigénjei), de más, változatos felépítésű struktúrák (pl.: por, pollen), esetleg elfajult szövetek (daganatsejtek) is. Az antigének jellemzője a specifitás, ezért a tulajdonságért nem a teljes molekula, hanem annak egy kis területén elhelyezkedő ún. antigéndetermináns csoportok (epitopok) a felelősek. A legtöbb antigén több determináns csoporttal is rendelkezik s ezek mindegyike ellenanyag termelést indíthat be. Vannak olyan anyagok, amelyek önmagukban nem váltanak ki immunválaszt (általában kisebb molekulák), de carrier-fehérjéhez (hordozó részhez) kapcsolódva immunogénné válnak. Ez a haptén vagy félantigén. Az immunaktív szervezet számára három antigéncsoportot különböztetünk meg:

 • Autoantigén: mindazok az anyagok, amelyek egyébként a szervezet saját testanyagai, de amelyeket kóros körülmények között az immunrendszer idegenként regisztrál, és ellenük ellenanyagképzést indít meg.
 • Izoantigének: azonos faj különböző egyedeinek egymástól eltérő antigénjei.
 • Heteroantigének: különböző fajú egyedek antigénhatású anyagai.

Miért fontos a vizsgálat?

Az immunrendszer hatékonysága sok sejt összehangolt működésének eredménye, mely a
mindennapokban nélkülözhetetlen. Ennek köszönhető, hogy nem kapunk el különböző
fertőzéses betegségeket, nem fejlődnek ki szervezetünkben különböző daganatok, nem
leszünk allergiások. Még egy olyan rémisztő vírusfertőzés átvitelében is – mint amilyen
például az AIDS – döntő szerepe van az immunrendszer állapotának.

Az immunvédekezésben olykor adódhatnak zavarok, ez jellemző például az allergiás
betegségekben. Ilyenkor az immunrendszer alapvetően ártalmatlan anyagra fokozott
reakciót mutat. Az allergiás reakciók kialakulása az IgG-nek nevezett ellenanyaghoz köthető,
melynek hatására olyan anyagok szabadulnak fel, amelyek helyi gyulladásos, sőt súlyos
általános reakciót váltanak ki. Olyan eset is előfordul, amikor a szervezet a „saját” anyagai
ellen kezd ellenanyagot termelni, ami az autoimmun betegségek kialakulásának alapja.

Vizsgálat.

Vizsgálataink során pl. Vitamin,és ásványi hiány vizsgálat elvégezzük.A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A C-vitamin és a cink segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív fizikai aktivitás alatt és után.
A C-vitamin segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget.

Nem egészen igaz az a régi mondás, hogy „az vagy, amit megeszel”, hiszen a táplálékokban
jelen lévő tápanyagok az anyagcsere-folyamatok során többé-kevésbé módosulva építik fel
testünk molekuláit, sejtjeit. Azonban a helyes táplálkozás szervezetünk megfelelő
működéséhez elengedhetetlen.

 • Megvizsgáljuk  azokat a legfontosabb makro- és
  mikrotápanyagokat, melyekkel serkenthetjük immunrendszerünk működését.
 • Nyomelemek közűl a szelén, a cink antioxidáns hatásuk révén segítik az immunrendszer
  működését.
 • Zsirok
 • Aminósavak
 • Szervek állapotának a vizsgálata
 • bélrendszer a bélflóra állapota
 • glutamin
 • toxin teszt
 • virus baktériumok
 • Gombák,paraziták
 • Allergiák
 • Nehézfémterhelés
 • Sugárzásterhelés
 • A makrotápanyagok – vagyis a fehérjék, szénhidrátok és zsírok – közül elsőként a fehérjéket
  emelem ki, pontosabban az azokat felépítő aminosavakból néhányat.
 • Kiterjedt szressz,és energetiaki felmérés!

Miért fontos az ember energia felmérése?A problémàkat mindig a gyökerüknél kell megragadjuk ahhoz, hogy hatékony eredményeket érjünk el egészségünk megörzésében, vagy visszaszerzésében.

Az ember energiamezeje a fizikainál finomabb erőtér ,amelynek ugyanúgy megvannak a maga müködèse szabályai, mint a fizikai testünknek – gondoljunk csak a vérkeringésre, az idegek és a belső  szervek müködésére…………,Energia testünkben azonban ezek a müködések nem érhetők olyan könnyedén tetten, hiszen ahhoz, hogy vizsgálhassuk őket kifinomult érzékelésre van szükség. Az energiamezőnk műszeres vizsgálata nagyon fontos a készülék àltal mutatott értékek,hisz a szervezet enegia ellàtàsa sokban befolyàsolja a müködést.akik stresszes környezetben élnek, nagy a felelősség súlya a vállukon, aminek hatásait feszült idegállapot,hisz ma a lelki stresz okozta problémàk meghatàrozhatjàk az egészségi àllapotunkat.

Stressz – Szorongás a XXI. század mondhatni általános életérzete, és ezen túlmenően korunk valódi betegség “indikátora” is lett a stressz.Maga a stressz fogalma a 30-as években Selye János kutatói munkássága nyomán vált ismerté.Selye azt vetette fel, hogy bizonyos hatások, melyek az érzelmi, vegetatív életünkre hatnak, nagyon komolyan és károsan befolyásolják szer­vein­ket, életünket.A stresz öregit a stressz az agressziót kölcsönösen serkenti egymást ,és összeomláshoz vezet.A mai világban nem tudjuk elkerülni  lényeg mostanában az élet minden területén a gyorsaság. Gyorsvonat, gyorsétterem, gyors autók, amelyekkel több száz kilométer tehető meg egy nap alatt, repülőgépek, amelyekkel földrészeket szelhetünk át néhány óra alatt.Szinte mindenkivel azonnal beszélhetünk mobiltelefonon, írásbeli üzeneteinket faxon vagy e-mailben azonnal küldhetjük, és azt azonnal olvashatják. Otthon vagyunk, szinte folyamatosan szól a TV. Ha úton vagyunk, rádiót hallgatunk. Ömlik ránk a háború, katasztrófa, baleset, bűneset negativ információk.Nem kerülhetjük el a sokat szidott reklámok hatását sem.

Mi is az a sterssz? Amikor a szervezet kilendült nyugalmi állapotából, fokozottan reagál az ingerekre, aktiválódnak az egyensúlyt újra megteremtő szabályozó rendszerek, stresszes állapot alakul ki.

Stressz tünetei? Állandó idegeskedés, türelmetlenség, ingerültség, az immunsejtek számbeli és minőségi romlása miatt fogékonyság a betegségekre, gyakori felsőlégúti panaszok, bőrfertőzések, vagy hajhullás.

A stresszre adott leggyakoribb válasz! A szorongás, a félelem. A szorongás bizonytalan, tárgy nélküli félelem, sejtésszerű, kínzó, figyelmünket és gondolkodásunkat szétziláló emlékezetünket bénító, szervezetünket támadó, ezerféle testi izgalmi tünetet létrehozó, izmainkat görcsösen befeszítő, testünket gúzsba kötő állapot, amely mindenki számára kellemetlen, rossz, kártékony.

 Végeredmény: stressz feltételek folyamatosak és az egyén nem küzd meg velük sikeresen, a fásultság depresszióba csaphat. A depresszió tehetetlen, reménytelen érzést kelt.Az állandó alkalmazkodási kényszer depresszió kialakulásához, alkoholizmushoz és súlyosabb esetben öngyilkossághoz vezethet.

A vizsgálatok célja: A vizsgálat folyamán  kiderül, vajon mennyiben járul hozzá a negatív stressz betegség  kialakulásához, hogy általános képet adjon az aktuális stressz állapotodról!A vizsgálattal megállapítható a valódi biológiai életkor: a szervek biológiai életkora, idegrendszeri szabályozottsága,energetikai

komplex Energetikai vizsgálat

Energetikai állapotfelmérés.

-Stressz szint felmérés százalékokban.

-Biologiai index.

Konzultáció.

A konzultáció keretein belül meg tudhatjuk milyen szerepet játszik az életünkben a stressz továbbá a szervezet energiatartalékairól, idegrendszeri működéséről, a vitalitás szintjéről komplett vizsgálati jelentést készítünk, és természetesen megoldási javaslatokat is tesznek.

Terápiás terv:Kidolgozzuk személyre szabottan.A rendelkezésre álló készülékeink alkalmas a problémàinak kezeléseire. 

A készülék felméri a teljes szervezeti energia àllapotàt jelzi a leterhelt gyenge pontokat.Minden gyenge pont a szervezeten belül egy kockàzati tényező lehet.

Dij:13990 FT idő