E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Főbb szervek funkciójának komplex vizsgálata.

Főbb szervek,és szervrendszer funkciójának átfogó vizsgálata energia állapotfelméréssel.

Képtalálatok a következőre: körper

Rendkivűl fontos időközben a szerveinket,és szervrendszerünket átvizsgálni annak helyes funkciójának egészséges működését.A napi feladatok közben az emberi szerv nem érzékeli hogy a belső szerveink rendben működnek.

Miért?

12 fő szervünk kétórás időközönként váltja egymást a munkában,és a meridiánokon folyamatosan változik az energiaszint.Jellegzetes alakú szerveink szövetekből állnak.Ilyen az agyunk, szívünk, gyomrunk, tüdőnk.

A hasonló feladatokat ellátó szervek nagyobb egységeket, szervrendszereket alkotnak. A nyelőcső és a gyomor például az emésztés szervrendszerének a tagja. Összehangoltan működő szervrendszereink alkotják a szervezetünket, más szóval testünket.

  • Miért nem érzékeljük, hogy belső szerveink rendben működnek?

Belső szerveink működései, a bennük lejátszódó folyamatok, a működést kísérő reflexek a vázizmok működésével ellentétben általában nem tudatosulnak. Keringésünk, légzésünk, emésztésünk szabályozása akaratunktól független, automatikus működés. A belső szervek működéseit összehangoló idegrendszeri területeket összefoglaló néven vegetatív idegrendszernek nevezzük. Ennek végrehajtó szervei a belső szervek falában lévő simaizmok és a mirigyek.

Testünket, más szóval szervezetünket apró, szabad szemmel nem látható sejtek építik fel. Sejtjeink nem egyformák, mert más,és más feladatot látnak el. Sejtjeink szerveket, szer­veink szervrendszereket alkotnak.

A gyomor,és bélrendszer betegségei változatos panaszokat,és tüneteket okozhatnak,melyek közül egyik sem igazán betegség-specifikus.Ilyenek pld a hasi fájdalom,a gyomorégés,az étvágytalanság,a hasmenés,puffadás,székrekedés,hirtelen fogyás.Sok féle betegség állhat a hátterében.

A vizsgálat rengeteg információval szolgálhat a belső szervek állapotáról,müködéséről,a benne található eltérésekről.Szervek feltérképezésefunkciójának állapotáról kaphatunk betekintést,gyulladásokról ,gyomor-bélrendszeri-máj-epe,az anyagcsere-cukorbetegség,zsiranyagcsere eltérések,endokronológiai belsö elválasztású mirigyek,hormonok,légzőszervi,urogenetiális-vese,húgyuti.

VIZSGÀLAT

-szervek,és szervrendszerek helyes funkciójának vizsgálata:

  • • a máj,vese,tüdő,aktuális működésének pillanatszerű  állapota
    • • a különböző szervek, szervrendszerek kóros elváltozásai működésének jelei
    • Emésztőrendszer,Vastagbél,vékonybél,hasnyálmirigy,gyomor,
    • •  bélrendszerek
    •  

Konzultàció.

A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat ,és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

-életformavàltàs elősegitése: Amikor egyetlenegyszer beleszívunk a cigarettába,Túlsúly: Egyértelműen és megcáfolhatatlanul bizonyított tény, hogy a kalóriacsökkentés meghosszabbítja az életet,Táplálékod legyen természetes.Az értelmes mozgás maga az élet! Fontos, hogy megfelelő vitaminokat vegyünk magunkhoz,  Az aminosavak az élet építőkövei. Az emberi szervezet salaktalanításához szállítóeszközre van szükség, mégpedig folyadékra.

Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.

Vizsgálati dij 14990-ft A vizsgálati idötartalom 30 perc