E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Matrix (New Generation)

 Mátrix

A Mátrix számos mátrixregenerációs módszert kombinál az alapos méregtelenítés érdekében. A lágy kötőszövetet (mátrixot), amelyen keresztül a szervsejtek táplálkoznak, alaposan méregtelenítjük és regeneráljuk.

A Med. Matrixot kifejezetten a lágy kötőszövet méregtelenítésére és regenerálására fejlesztették ki – úgynevezett mátrixnak vagy mesenchimának . A mátrixregenerációs terápiának három hatása van: megszabadítja a kötőszövetet a környezeti és anyagcsere-terhektől, megújítja a krónikus gyulladásos folyamatok során gyengélkedővé vált struktúrákat, valamint erősíti az érintett immun- és kötőszöveti sejtek működését és aktivitását. A terápia felszabadítja a káros anyagokat a szövetből, a test elszállíthatja azokat. Azonnal érezhető hatás.

Orvosi funkció

A Med. Matrix terápiája három bevált egyéni terápiából áll: ritmikus egyenáramú kezelés , petechialis szívómasszázs és rendszerinformációs terápia (SIT). Mindhárom megerősíti egymást hatásában:

Az egyenáramú kezelés a toxinok és salakanyagok aktív mozgósítását okozza elektromos repolarizáció révén, így az anyagcsere funkció ismét normalizálódhat.

petechialis szívómasszázs a köpölyözés egyik formája. A szívóelektród negatív nyomást hoz létre a szövetben, amelyen keresztül a salak és a szöveti toxinok felszívódnak a felületekre és elszállítják őket. A szövet jelentősen meghúzódik, és a kezelés során fellépő bőrpír eltűnik.

A rendszerinformációs terápia a harmadik lépésben semlegesíti a kóros rezgéseket és átalakítja azokat a Med-mátrix eszközben . Sejt- és anyagcserét támogató frekvenciajelekkel, valamint mágneses mezőkkel kombinálva terápiás jelként visszajuttatják őket a beteghez. Ez aktiválja az öngyógyító erőket és enyhíti az immunrendszert.

Felhasználóbarát és multifunkcionális

A Med. Matrix nemcsak sokoldalú, de rendkívül felhasználóbarát is. Az érintőképernyős vezérlés és az önmagyarázó menük háttérismeretek nélkül működnek. 13 előre definiált terápiás támogatási program teszi az eszközt azonnal használatra készen. A Med. Matrix integrált rendszerinformációs pulzáló egységgel rendelkezik a terápiát támogató SI kártyával történő kezeléshez .

Az önfizetők számára nyújtott innovatív kiegészítő szolgáltatásként a Med. Matrix jövedelmező jövedelemforrást kínál Önnek. Páciensei alapvető terápiát kapnak, amely alaposan megtisztítja és regenerálja a szervezetet.

Egyébként ez a termék kompatibilis:
SI-Card  hatékony mágneses terápiával

Az SI-kártyával (rendszerinformációs kártya ) felajánlhatja pácienseinek a kezeléssel járó, különösen kellemes terápiás formát mellékhatások nélkül: A tárolóeszköz összetett elektromágneses információkat / frekvenciákat tartalmaz. A beteg nagyon kényelmesen viseli a kártyát a testén – például zokniban vagy egy ing mellzsebében. Az SI-kártya közvetlen közelében egy mágneses mező hat a tárolt információkkal, ami elősegíti a gyógyulást.

Változatos alkalmazási lehetőségek

Az SI kártya működése a mágneses mező rezgésein alapul. Ezek a sejtek anyagcseréjét saját mágneses rezgéseikkel ütemben mozgásba hozzák. Ennek eredményeként a tápanyagok és az oxigén jobban felszívódnak, a szennyező anyagok és salakanyagok jobban lebomlanak, és a gyógyulás felgyorsul, vagy csökken a fájdalom.

Kellemes és költségtakarékos

Mivel az SI-kártya könnyen hordozható és mellékhatások nélkül hordozható, különösen alkalmas gyermekek számára. A betegek pénzt takaríthatnak meg, és a kártya használata optimalizálja a további gyógyszerek alkalmazását.