E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Mi is az a Vegatest

Minden amit a Vegatest-ről tudni kell.

MI IS AZ A VEGA TEST.

Fájdalommentes Non invaziv eljárás.A VegaTest  az 60.-évek végén a Heilderbergi egyetemen orvosi mérnöki csoport által kikisérletezett  ,és a VEGA Greishaber KG műszaki csoportja által megvalósitott mérő műszer.A világon az első egsészségügyben is felhasznált fájdalommentes műszeres elektroderminális teszt a VEGATEST.Az egyik legrégebbi ételitolerancia teszt.

 • Mi az a Vegatest eljárás.

Az ötlet a Heilderbergi egyetem közös orvos mérnöki csoport által kidolgozott fájdalommentes beavatkozás nélküli mérő,tesztelő készülék legyártása volt akkor amikor  70 -évek elején a piacon sorra jelentek meg  a képalkotó új diagnosztikai eszközök az orvosi gyakorlatban.Céljuk olyan  fájdalommentes méréstechnika kifejlesztése volt, amely orvosi felhasználásra,minden korosztály számára könnyen használható, maximális biztonságot és megbízhatóságot nyújt gyors eredménnyel a páciensek számára.Ezért A VEGA-TEST készüléket a világ egyik legmegbizhatóbb VEGA Greishaber KG világszinvonalú mérő,és tesztelő cég által legyártott a Heilderbergi egyetem Német orvosi,és mérnöki közös együttes munka csoport elméletének kidolgozása alapján.A Orvosi kutató csoport a készülék elméletének megalkotásánál Dr Reinhold Voll modern elektróakupunktúra elméletének alapjait felhasználva amelynek elméletén Dr Helmut Schimmel tovább kisérletezett tovább fejlesztett változata eredményeképpen megalkották a legismertebb és legelterjedtebb  elektrodermális tesztet a VEGA TESTET.

 • Vegetativ reflexteszt  VRT.
 • Mérés egy reprodukálható ponton
 • Vizsgálati pontvezérlő nyomás pont érzékelő.

Ennek az új készüléknek eljárásnak köszönhetően először a világon hidat vert a keleti és a nyugati medicina eltérő diagnosztikai és terápiás módszerei között amely képes felderiteni környezetünkből a származó mérgező anyagokat a szervezetben. A készülék gyors,és fájdalommentesen semmilyen kellemetlenséget vagy kockázatot nem jelentő a páciens számára. Az eljárás azonnali eredményt produkál mely méréssel az emberi szervezet rendszert okozó rendellenességek kiszűrését végzi mint pl.allergiák. A mérés nem jár kockázattal pl.sugárterheléssel,és szükség esetén többször is ismételhető.Alapvizsgálat, melyet az orvosok a módszerek közül általában elsőként előörsként alkalmazzanak.

Van több variáció a Vegatest módszerban.

-A kezdők számára azonban a Rademacher-(lásd könyv Auf Der Spur der BIO-Logik Vom VEGATEST zum Vega Resonanz Test  ISBN-3-932-346-10-6)pumpás módszere bizonyult a legmegfelelőbbnek.

Németül.

Ob Allergien, Schmerzzustände, Migräne oder Rheuma: Test Expert plus gibt Hinweise auf die Ursachen vieler Krankheiten – schnell, effektiv und nebenwirkungsfrei. Das kompakte Diagnosegerät arbeitet mit der seit 40 Jahren bewährten Vegatest-Methode auf Basis der Elektroakupunktur nach Dr. Voll.

 • Honnan származik.

Műszerek a maximális biztonságért minden alkalmazásban

A Heilderbergi egyetemen dolgozó orvosi mérnöki munkacsoport az általuk képviselt filozófia mentén azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a VEGA cég által olyan orvosi felhasználásra innovatív mérési technológiát fejlesszen ki, amely fájdalommentes könnyen gyorsan használható , és maximális biztonságot és megbízhatóságot nyújt.

Innovatív méréstechnika a Fekete-erdőből
 1. A Vega Test-készülék komplex elméletét egy orvosi csoport Német Heildbergeri egyetemen dolgozták ki.
 2. A készüléket a fekete-erdői Schiltachban található világ egyik legmegbizhatóbb VEGA Greishaber KG érzékelő- és mérőműszergyártóként gyártotta le. VEGA Kreishaber KG több mint 60 éve fejleszt innovatív mérési technológiát és valóra váltják az igényes mérési feladatok megoldásait. 

Vega készülékei:Innovatív méréstechnika a VEGA-tól

Kezdetben az első készülék 1972.-ban legyártott VegaTest 1  midi Test,volt.

40-év fejlesztései. VegaTest 1 Miditest. VegaTest 2,VegaTest 3,VegaTest Basis,VegaTest Expert,VegaTest Expert plus,

Ezek a készülékek VegaTest 1-3.-ig müszaki fejletségükben azonosak voltak.Elektróakupunktúrán reflex teszteket végeztek biorezonanciás elmélet ötvözetével.

90.-évek végén megjelent a VegaTest 3 továbbfejlesztett változata a  teljesen új modern Vegatest Basis készülék.Mely orvosi szempontból CE jelöléssel Eu irányelveknek is megfelelő volt.

2005-ben megjelent legmodernebb változata a Vega Test Expert melynek Európai Uniós MPG jogszabálynak  orvostechnikai készülék besorolása volt  amely a műszeres vizsgálatok területén mérföldkőnek számít a Nemzetközi diagnosztikában.Az első olyan műszer a világon melyet orvosi használatra hagytak jóvá.

A mérnökökkel és a kutatóintézetekkel folytatott folyamatos továbbfejlesztés révén megjelent egy új típusú eszköz: a Vegatest Expert,és a Check a hatékony diagnosztizáláshoz és a mellékhatások nélküli sikeres kezeléshez.

Mi is az a Vegatest Expert.

Új dimenzióban lépet a műszeres vizsgálatok területén mely mérdföldkőnek számit a fájdalommentes diagnosztikában!

A Vegatest legújabb készüléke belépet a digitális korszakba!.

MI AZ A TEST EXPERT,EXPERT PLUS?

Legfejletebb Német funciónális differenciál diagnosztika.

A Vegatest legújabb változata nem számitógépes készülék nem Biorezonancia nem Laptop vagy Quantum vagy test elemző de nem is 20 cm-es doboz egy mutatóval.

 Az új váltoozat Bioelektromos impedancia elve.Differenciál diagnosztika.

Az elektroakupunktúra alapján egy egyszerűsített módszert dolgoztunk ki az allergén- és szervdiagnosztikára.A bőr ellenállásának változásai az impedancia mérésekkel válnak láthatóvá, lehetővé téve több mint 5000 anyag differenciáldiagnózisát.

2005.-ben Németországban orvosi hatékonyságból tesztelték,és orvosi használtra hagyták jóvá.Németországi (DIMDI)  orvosi engedéllyel rendelkező fájdalommentes diagnosztikai készülék a müszeres diagnosztika világában  független laborban vizsgált Eus Nemzetközi tanusitványokkal elátott akkreditált auditált készülék..Test Expert- legmodernebb digitális müszeres változatát a legkiválóbb mérnökök-klinikákkal együtműködve évtizedek alatt fejlesztette ki. Számos,Nyugat-Európai klinikán,és orvosi szakrendelőkben is alkalmazott készülék.A komplikált készülék 3 nyelvü már VDS 1 információs kártyával müködik amely 5000 információt tartalmazz abból allergia terén 600 integrált tesztanyag áll rendelkezésre.Az Expert 3 nyelvü Angol-Német-Latinul is tudni kell egyaránt.

 • Legmegbizhatóbb
 • Gyors
 • Effektiv

Ne higgyen a marketing szövegeknek (az internetten számos honlapon),.Csak tanúsitvánnyal elátott minőség biztositott készülékkel lehet hiteles eredményt felállitani tovább az a személy aki arra a diagnosztikai eszközre szakosodott.

Komoly feltételeknek kell megfelelni,hogy tanúsitványt kapjon!

SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH – termékvizsgálat és tanúsítás.Az eszközök gyártóinak biztosítaniuk kell a diagnosztikai eszközökről szóló irányelvvel összhangban az “alapvető követelményeket” annak érdekében, hogy termékeiket forgalomba hozzák. Szakemberek elvégzik a szükséges megfelelőségi eljárás az aktív orvostechnikai eszközök számára.

Ez szabványos kutatással kezdődik, és laboratóriumban végezik.

 • biztonsági tesztek és funkcionális tesztek
 • Használhatósági értékelés
 • Termékosztályozási és metrológiai bizonyítékok
 • Értékelés kockázatelemzés
 • Az orvosi szoftverek értékelése
 • elektromágneses kompatibilitás

Tanusitvány!

Kik használhatják.

Orvosdiagnosztikai eszközök általános feltétele ebben a kategóriában,egészségügyi szakképzet dolgozó,nyelv tudás(Német területen),Német-Angol nyelvtudás Latin nyelvtudás elönyt jelent.

 • Nemzetközileg is elismert Akadémia (Vegamed international Akademie) a módszer helyes alkalmazásának szigorú elmèleti,ès gyakorlati szabályai vannak ezért csak azok  vehetik igényben akik a-kötelező Akadémiai képzésen részt vesznek mely perfekt Német,és Angol nyelv tudást igényel utána gyakorlati munkát végez valamelyik külföldi hiteles rendelőben ,és után a gyártó fejlesztő cègnèl az általa lètrehozott nemzetközi Akadémián akreditált szakkèpző központban sikeres vizsgát tesz le.
 • Időtartalom 24 hónap.
 • Az iskolai elvégézés után általános napi gyakorlat mellett 2.- év folyamatos munka mire a készülékkel biztos eredményeket tud a személy produkálni.

Hol használják?

Több mint 25 országban  több mint 8000 orvos, terapeuta és egészségügyi intézmény nyugat európai modern klinikán alkalmazott de Németországban orvosok által is elismert eljárás a Link alatt megtekintheti a Német orvosi rendelőkben használt Vegatest készüléket.

Referencia.

Azt tudták,hogy Spanyolországban Malaga városában nagyon ismert Biomedic Clinic-orvosi központban mely speciális rákkezelő központ is a vizsgálatokat Vegatest készülékekkel is végzik mely első vizsgálatként javasolt.

 • Biomedic Clinica.-Sanyolország speciális orvosi rákkezelö központ-.Malaga  (önkológiai,és integratív klinika.. a vizsgálatokat Vega Test segitségével is végzik.)
 • Orvosi referencia:Dr.med.Peter Wolf  praxis Hannover,- Ärztin Homöopathie allergie Ruth Frings praxis,-Ärztliche privat praxis Dippel Marburg,-Dr Thomas King ärztpraxis Reihnbrol,- Gert Ahrens Paxis Haushal- Dr.Med.Sussane Kreft Rosctock Ganzheitsmedizin,Bochum Dr Med.Christel Papendick,Dr-Frank Heim Ulm Vega check-Vegatest.
 • –  Vegatest Africa Oman AL Nahda-,Cyprus Natural Healt Center,Itália Verona medicinasistemicaintegrata.Brasilia Bairro Santa Terezinha – Piracicaba/SP
 • Medicina Funzionale Dr Michele Caperna Italia Roma,
 • -Prof.Keith Scott-Mumby MD.The Alternative Doctor

Medizinische Funktionen

 • Niederfrequente Impulsstromtherapie: Störfeldsuche durch Reizstromanwendung
 • Vollautomatisches Energiescreening: Kurzüberblick über den energetischen Zustand des Patienten in nur 2 Minuten
 • Mundstrom-Messung: Wechselwirkungen von Organen und Zähnen beurteilen, Dauerbelastung in n-joule ermitteln
 • SRT-Programmkarte: Vorbereitung auf Stoffwechsel-Regulations-Therapie (SRT) mittels Funktionsdiagnostik der Fünf-Elemente-Lehre, Bestimmung der Stoffwechsellage sowie Energie-Regulations-Messung
 • Meridian-Status-Messung: weitere diagnostischer Hinweise und Therapieansätze durch Ausmessen der Meridianpunkte an Händen und Füßen
 • SI-Card: Magnetstreifen-Karte zur Speicherung von Testinformationen dient zu Kontrollmessungen oder Magnetfeld-Therapie, bei der die Karte auf der Haut getragen wird
 • Biologischer Index: biologisches Alter des Patienten durch Auswertung des weichen Bindegewebes (Mesenchym) ermitteln

*/VEGA MEDIZIN készüléket gyártó cég nemzetközi szabályzata. A készüléket csak a készüléket gyártó cég engedélyével használható.A Vegatest Expert-hez szakosodni elméleti mind gyakorlati vizsgát kell letenni.A végzetséget csak orvosi vagy a legmagasabb fokú természtgyógyász tehet.A készüléket csak szakvizsgával rendelkező kezelheti.Mivel az Expert egy komplikált készülék individuállis képesség is kell a használatához.A készülék orvostechnikai minösitést kapott.A Készüléket évente kalibrálni 2-évente vizsgáztatni kell.Figyelem.A készülékgyártó információja.Azok a személyek akik nem rendelkeznek Vegatest készülékek szakvizsgájával melyet gyártó állit ki azok nem tudják a készüléket kezelni,és valós eredményeket kimutatni.

 • Test expert  taucht tief in die Diagnose ein: Eine Fülle von diagnostischen Methoden auf Grundlage der Bioimpedanzmessung erlaubt Ärzten und Therapeuten ganzheitliche diagnostische Aussagen, für die Erkenntnisse der chinesischen Heilkunde ebenso genutzt werden wie modernste medizinische Technologie. Test expert spürt Entzündungsherde, Organbelastungen oder Störfelder im Zahnbereich auf, erkennt Organzusammenhänge und analysiert die Wirkung von Viren, Bakterien oder Umweltgiften.

Itt a Vegateszt Központban.Varga Endréné aki Magyarországon elöször alkalmazta ezt az eljárást a(Vegatest Expert)legfejlettebb készülékkel.

Figyelem?

A Vegateszt Expertet a hagyományos orvosok nem teljesen preferálják, ám ezek továbbra is megfelelnek az orvosi eszközökről Európai Únió szigorú erről szóló törvény (MPG) követelményeinek, és a IIa. Osztály szerint vannak tanúsítva. Minden eljárás a hagyományos orvoslás támogatására szolgál.

Európai Únióban ellenörzött,és minősitett készülék.

 • -EG.Konformitätserklärung:Az EU-megfelelőségi nyilatkozat a gyártó megerősíti ,hogy a piacon megfelel az alapvető egészségvédelmi és biztonsági követelményeknek, a vonatkozó európai irányelveknek, azaz velük kompatibils az. II.A 9-10 szabályzat.Orvostechnikai minősités a müszeres diagnosztikai osztályában.
 • TEST EXPERT  HIVATALOS TANÚSITVÁNY

CE” megfelelőségi jelölés

Tanusitvány adatai:

Zertifikates hergestellt medizinprodukte

Vegamedtest  expert ist ein Meditzingerate der Klasse II.a nach regel 9-10 des anhangs 9 der EG-Richtlinie 93/42/EWG English

Vegamedtest Expert is a Medical device of mod classII.a following rule 9 a 10 of annex 9 ofthe directive 93/42/EEC

Universal Medical Device Nomenclature System (UMDNS).

 vom Deutschen Institut für medizinische Dokumentation

 • UMDNS-CODE:10-396
 • Klassifizierung:II.a
 • UMDNS-Bezeichnung:Biofeedbacksystem

 

2012.-ben megjelent a  Test Exprt plus

A Test Expert Plus a Vega Test továbbfejlestett változata.

Klinikai Vizsgálat

 hogy ily módon fedezzék fel az ember képét minden dimenzióban, testben, érzelmekben és intellektusban, és ezeken a szinteken korrelálják a bánásmódot az egyén jellemzőivel.

A vizsgálat célja az volt, hogy megvizsgáljuk, vajon az alternatív gyógyászat módszereivel tudjuk-e helyesen és noninvazívan értékelni a betegeket.

Anyag és módszerek: Retrospektív vizsgálatot végeztek a klinikai és paraklinikus diagnózisok és a az általunk használt gyártó eszközök által kínált diagnózisok közötti összefüggések vizsgálatára. A vizsgálatban 440 olyan beteg vett részt, akik 2013. január és 2016. január között fordultak klinikánkra, akiket bizonyítékokon alapuló orvosi módszerekkel alaposan megvizsgáltak, majd a  Teszt Expert plusz elemzésen estek át.

Eredmények: Ez a retrospektív vizsgálat bizonyos patológiák és diagnosztika összhangját mutatta. Az egyezés 100%-os volt az akut vagy onkológiai patológiák és egyéb, többnyire krónikus, degeneratív patológiák esetében; a legfontosabb az orvos, akinek saját tapasztalata alapján kell értelmeznie és korrelálnia. Következtetés: A klasszikus diagnosztikai módszerek pontosságot tudnak adni, de a személyre szabott kezelés megköveteli az ember minden dimenziójában való szemlélését, és az egyén sajátosságaival való specifikus összefüggéseket.

……….

Győzödjön meg ha vizsgálatra vagy tesztre megy!

Azoknak készülékeknek mely semilyen tanúsitványuk minöség biztositásuk nincsen azokra nincsen garancia vizsgálati eredmény  hiteleségének kimenetelére.

További felvilágositásért keresse Varga Endrénét a Vega készülékek Magyarország elsö kizárólagos forgalmazóját professzinális szakértőjét.


KORÁBBI VEGATEST MŰSZEREK AMIT FONTOS TUDNI RÓLUK.

Mire számithat ha ezekkel a készülékekkel találkozik.

Mai kor a digitalizált korába lépet a pontosság a gyorsaság teret nyert.A korábban legyártott készülékek melyek ampullák érintésével próbáltak egyes anyagokat az emberi szervezettel kapcsolatba hozni már elavúltak,és nem pontosak.Szakmai,és technikai hiányosságok is felléptek ezeknél a tipusoknál,és semmilyen bizonyiték nem áll rendelkezésre hogy ezekkel a készülékekkel a nagyszámok törvénye alapján valamit akár kisebb hibaszázalékkal is pontosan meg lehetne állapitani ezért mai kor modern követelményeinek nem felelnek meg.

KORÁBBI VEGATEST MŰSZEREK AMIT FONTOS TUDNI RÓLUK

Ha ezeket a készülékeket látják valahol akkor a következő dolgokat kell tudni róluk.A korábbi Vegatest készülékek Biorezonancián (ampullák használatával) alapuló elektró akupunkturának az ötvözetével müködtek.

Vegatest Basic.

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”

 • 1999-ben kisérletezték ki.
 • Manuális vegatest módszer
 • Biorezonanciás készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • A készülék alapjaiban már nagyon megközeliti a modernebb Vegatest  készülékeket pl.EXPERT,EXPERT PLUS
 • Vizsgálatokhoz Ampulákat használnak
 • Integrált allap Ampulla készlet van a készülékbe.
 • Nincsen orvostechnikai minősitése.
 • CE jelölése van az alapvető biztonsági protokolnak megfelelt
 • Eus Zertifikátot kapott.

Vegatest.III.

Szine,Fehér,zöld

Képtalálat a következőre: „vegatest III”

A Vgatest III a Vegatest II tovább fejlesztett változata.

 • Vegatest III.  a második vegatest készülék  tovább fejlesztett változata.
 • Manuális Vegatest módszer
 • Több funciós készülék
 • Biorezonanciás készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • Vizsgálatra,és kezelésre is lehet használni
 • Fog vizsgálati funkció
 • Erősebb készülék
 • 1992-ben kisérletezték ki.
 • CE jelölése van az alapvető biztonságtechnikai protokol
 • A készüléknek nincsen minősitése.Nem felelt meg az európai uniós általános orvostechnikai minősitésű irányelvnek.
 • Nincsenek olyan tudományos kisérletek mely egyértelmű választ tudna adni a páciensnek.(nem diagnózis értékű)
 • A mai modern kor orvosi technikájának nem felel meg.
 • A vizsgálatokhoz ampullákat használnak.

Meditest integrált ampullákkal.

Vegameditest

Képtalálat a következőre: „vegameditest 704”

Vegatest II.

Gyártmány Vegatest II. 752

Szine.Fehér,zöld

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”Kapcsolódó képKapcsolódó kép

 • Vegatest II.  a második vegatest készülék vegatest 1 Miditest tovább fejlesztett változata.
 • Manuális Vegatest módszer
 • Több funciós készülék
 • Biorezonanciás készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • Nem diagnosztikus értékű
 • 1983-ban kisérletezték ki.
 • Nincsenek olyan tudományos kisérletek mely egyértelmű választ tudna adni a páciensnek.(nem diagnózis értékű)
 • A készüléknek nincsen minősitése.Nem felelt meg az európai uniós általános orvostechnikai minősitésű irányelvnek.
 • A mai modern orvosi technikájának nem felel meg.
 • A vizsgálatokhoz ampullákat használnak.
 • A kutatások még nem igazolják,hogy a bizonyos vizsgálandó területen pontos diagnozis étrékű választ tudna adni.

Vegatest I.

Gyártmány Vega Miditest 702

Szine.Fehér.

42-éves készülék.A modern nyugat európai rendelőkben több mint 25-éve nem használják.

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”

 • Az Elsö történelmű Vegatest müszeres készülék.
 • Manuális vegatest módszer
 • Biorezonanciás készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • A kutatási eredmények első kezdetlegesen kivitelezett készüléke.
 • 1978-ban kisérletezték ki Vega Midi test néven futott.Technikai fejletsége a mai készülékekkel összehasonlitva nagyon korszerütlen
 • A készülék ampullák segitségével vizsgált.
 • Nincsen semmilyen minősitése.
 • Fontos tudnivaló!
 • Ez a tipus egy kezdetleges kisérleti fázisban kivitelezett készülék.A kutatások még nem igazolják azt hogy a vizsgálandó területen az  eredmények pontos diagnosztikai értékek lennének
 • Vega Miditest 702-es készülék nem diagnózis értékű  a vizsgálat alatt a vizsgálandó területen nem lehet semmit pontosan meghatározni vele.

Figyelem.

Védjegy.vegateszt név védett név védjegyoltalomban van szellemi tulajdon hivatala elött , védjegyoltalom alapján a védjegyjogosultnak(Vegateszt&dragonsport kft )kizárólagos joga van a védjegy használatára.A név jogtalan használata esetén büntetőeljárás indulhat. A kizárólagos használati jog alapján a védjegyjogosult bárkivel szemben felléphet,aki engedélye nélkül gazdasági tevékenység körében használ.

 • a) a védjeggyel azonos megjelölést olyan árukkal, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek azonosak a védjegy árujegyzékében szereplőkkel;
 • b) olyan megjelölést, amelyet a fogyasztók a védjeggyel összetéveszthetnek a megjelölés és a védjegy azonossága vagy hasonlósága, valamint az érintett áruk, illetve szolgáltatások azonossága vagy hasonlósága miatt.