E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Ekcéma és bőrproblémák feltárása

Ekcéma,és börproblémák okainak feltárása.

Ekcéma szürés.

Az ekcéma az allergiának a börfelszinen való megjelenés.Általában a  legjellemzőbb tünetek: gyulladt bőr, viszketés, bőrpír, duzzanat, hólyagok, nedvedzés, pörkképződés, hámlás. A folytonos vakarás és dörzsölés a bőr megvastagodásához és megkeményedéséhez vezethet.Az allergiát esetlegesen kiváltó anyagok száma szinte végtelen. Leggyakrabban különböző vegyi anyagok és a mindennapi életben gyakran használt tárgyak között kell keresni a “bűnöst” (gyűrű, óraszíj, fogkrém, tisztálkodószer). Az allergiás ekcémáért felelős leggyakoribb anyagok: nikkel (fémtárgyakban fordul elő); a króm (megtalálható cementben, gyufafejben, cipők cserzőanyagában); a gumi alkotórészei; a perubalzsam (számos étel és ital tartalmazza); különböző festék- és illatanyagok. A kiváltó ok tisztázása a legfontosabb és a elhúzódó kezelés hosszadalmas. A viszketés és a nedvezéssel járó kellemetlenségek a beteget türelmetlenné  teszié. Bonyolítja a helyzetet, hogy sok kórformában a psychés stressz fontos provokáló és a betegséget fenntartó lehet.

Vizsgálat.

  • Candia teszt
  • Allergiavizsgálat 400-tessztanyagra.
  • Ételintolerancia
  • Tartósitószerek.
  • Otthonról hozott minták ingyenes bemérése.

Konzultàció

  • részletes vizsgàlat értékelését, véleményezését;
  • szükség esetén javaslat a megfelelő szakorvos igénybevételére.

A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

–Táplálékkiegészitők gyógynövények tanácsadása Màrkafüggetlen, természetes alapú terápiás készítményeket ajànlunk.Ezek az ellenőrzött táplálékkiegészítők, vitaminok, funkcionális élelmiszerek és egyéb készítmények , a lehető legtermészetesebb eljárásokkal készülnek  – bevizsgàlt termékek.Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.Nem foglalkozunk termékek forgalmazásával.

-Terápiás terv kidolgozása.

A vizsgálatot közérzetjavitó szolgáltatás keretein belül végezzük el.Orvosi vizsgálatokat nem helyettesitik

-Terápiás alternatívák felállítása.

Vizsgálati dij:9990-ft

 

Természetesen nem szabad figyelmen kivül hagyni az orvos utasitásait.