Élelmiszeradalékanyag vizsgálat.
Csak az adalékanyagok!
Vizsgálat E-számokra, tehát az élelmiszer-adalékanyagokra, amelyek mellékhatásai akár súlyos allergiás tünetek kialakulásának okozói lehetnek.Az ételadalékok használatának célja lehet tartósítás, ízfokozás, színezés, vagy állagjavítás. Bizonyos összetevők azonban allergiás tünetek okozói is lehetnek.Az ételadalékok közül a legtöbb problémát jellemzően a tartósítószerek okozzák:Az ételadalékok okozta allergiás tünetek jelentkezhetnek a száj környékén, vagy a felsőtesten jelentkező bőrpír, vagy csalánkiütés formájában. Jóval ritkább, de annál súlyosabb, életveszélyes allergiás reakció az anafilaxiás sokk, melynek során a betegen testszerte jelentkezhet csalánkiütés, a gégeduzzanat következtében légzése nehezítetté válik, szívverése felgyorsul, a vérnyomáscsökkenés következtében ájulás, eszméletvesztés következhet be. Az ételadalékok közül a legtöbb problémát jellemzően a tartósítószerek okozzák:
Ezzel a vizsgálattal most megtudhatod, mely élelmiszer -adalékanyag mennyisége halmozódott fel a szervezetedben.A vizsgálat során a legfontosabb szinezékek,és tartósitószer,izfokozok stabilizátorok süritőanyagok ,édesitőszerek tesztelését végezzük el.
-Táplálkozási tanácsadás: egészséges táplálkozás,illetve energiaegyensúly táplálkozás és testmozgás egyensúly megtartása.:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.
Vizsgálati Dij.9990.-ft