E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Hogyan történik a vizsgálat

HOGYAN TÖRTÉNIK A VIZSGÁLAT.

                                                                                         

4045

MI TÖRTÉNIK A VIZSGÁLAT SORÁN?

A szolgáltatás regisztrációval előre leegyeztetett időpontban történik.

Milyen vizsgálatot válasszak?Az egyes vizsgálatok szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg kivéve ha határozott elképzelése van vagy Orvosi instrikcióval látják el.

Minden egy helyen egy időben történik a konzultáció a vizsgálat, tanácsadás.(Igy nem kell további vizsgálatokra várnia se tanácsadásra).

Az érkezése után önt a központ vezetője behivja a vizsgálóba ahol több korszerübb készülék is rendelkezésünkre áll.A vizsgálóban nem kell vetközni semmi ilyesmi hanem helyet foglal egy székben nyugalmi pozicióba helyezi magát.A vizsgálat elött nicsen szükségünk semmilyen korábbi vizsgálati eredmény háttér információra kivéve ha orvos küldte.

Konzultáció keretein belül önt általános tájékoztatásban részesiti megismeri a szolgáltatás menetét,és azokat az eszközöket mely vagy melyek alkalmazásával fogjuk vizsgálni

Test Expert.

  • A vizsgálatok fájadolmmentesek nyugalmi helyzetben ül a páciens nem kell vetközni nem alkalmaz tűszúrást,hanem speciálisan,a bör érintkezésével végezzük a páciens sem kényelmetlenséget,sem fájdalomnak,sem fertőzésveszélynek nincs kitéve erre a készülékeinken elhelyezett minőségbiztositott Európai Unios CE jelölés biztositja.

Check

  • A vizsgálat ülő testhelyzetben, teljesen fájdalommentesen történik elektródákat helyezünk a páciens testrészeire – talpakra, kezekre, homlokára majd feltérképezés megkezdődik vizsgálat az „egész test EKG-jának” is nevezhető majd a vizsgálat végén azonnali vizsgálati eredményhez jutunk.

Figyelem!

  • Az általunk használt eljárás nem számitógépes elemző készülék,hanem rendes integralt tesztanyag bázissal rendelekező a reakciókat meg kell várni,és utána jön ki az eremény.A vizsgálat menete technikailag az ultrahangra hasonlit ahogy megyünk területről területre úgy jelezzük önnek az észrevételeinket.A vizsgálat idelye alatt családtagok jelenléte nem okoz gondot sőt fontosnak tartjuk amenyiben ön ebbe beleegyezik.Családbarát rendelő vagyunk a gyermekeket szivesen látjuk gyermekeknek kialakitott játszósarok várja őket.A feltárás végével fontosnak tartjuk hogy tisztába legyél saját szervezted állapotával,panaszaid megismerésével,és ismertetjük a fontos életmódbeli változtatásokat,és teljeskörü élet ,és tápláléktanácsadás keretein belül válaszoljunk minden felmerülő kérdésére,és átbeszéljük a javasolt kezelések menetét.

Meddig tart?A vizsgálati időtartalom a vizsgálat fajtályától függ,és az egyén állapotától.

A vizsgálat befejezésével Németországban számos helyen alkalmazott szisztéma szerint adjuk ki az eredményt,és az egyéni kezelési javaslatot pedig egy dossziéba tesszük igy folyamatosan nyomon tudjuk követni a változást.

A vizsgálat végén sincs vége a vizsgálatnak  sőt ott kezdődik el minden!! aki egyszer betér hozzánk attól kezdve mindig számíthat ránk  a gyógyulás után is folyamatos kontroll vizsgálatokkal,életmódtanácsokkal segitjük önt.