E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Vizsgálat menete

Vizsgálat menete

                                                                                         

MI TÖRTÉNIK A VIZSGÁLAT SORÁN?

A szolgáltatás regisztrációval előre leegyeztetett időpontban történik.

A vizsgálat elött.Milyen vizsgálatot válasszak?Az egyes vizsgálatok szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg kivéve ha határozott elképzelése van vagy Orvosi instrikcióval látják el.

Minden egy helyen egy időben történik a konzultáció a vizsgálat, tanácsadás.(Igy nem kell további vizsgálatokra várnia se tanácsadásra).

1.Vizsgálat kezdete

A vizsgálatra  érkezése után önt fogadja behivja önt a vizsgálatot végző vezetője  központ vezetője ahol több korszerübb készülék is rendelkezésünkre áll.A kölcsönös bemutatkozás után ismertetik milyen  vizsgálati tipusok vannak,várhatóan elmondja,hogy mennyi időt vehet igényben.Konzultáció keretein belül önt általános tájékoztatásban részesiti megismeri a szolgáltatás menetét,és azokat az eszközöket mely vagy melyek alkalmazásával fogjuk vizsgálni.Majd gondoskodik a vizsgálat megfelelő elhelyezésről.A vizsgálóban nem kell vetkőzni semmi ilyesmi hanem helyet foglal egy székben nyugalmi pozicióba helyezi magát.A vizsgálat elött nincsen szükségünk semmilyen korábbi vizsgálati eredmény háttér információra kivéve ha orvos küldte.                                                                                                             

Test.                                                                                                                                                                                 

  • A vizsgálatok fájadolmmentesek nyugalmi helyzetben ül a páciens nem kell vetközni nem alkalmaz tűszúrást,hanem speciálisan,a bör érintkezésével végezzük a páciens sem kényelmetlenséget,sem fájdalomnak,sem fertőzésveszélynek nincs kitéve erre a készülékeinken elhelyezett minőségbiztositott Európai Unios CE jelölés biztositja.

                                                 Check.

  • A vizsgálat ülő testhelyzetben, teljesen fájdalommentesen történik elektródákat helyezünk a páciens testrészeire – talpakra, kezekre, homlokára majd feltérképezés megkezdődik vizsgálat az „egész test EKG-jának” is nevezhető majd a vizsgálat végén azonnali vizsgálati eredményhez jutunk.

Figyelem!

  • Az általunk használt eljárás nem számitógépes elemző készülék,hanem rendes integralt tesztanyag bázissal rendelekező a reakciókat meg kell várni,és utána jön ki az eremény.A vizsgálat menete technikailag az ultrahangra hasonlit ahogy megyünk területről területre úgy jelezzük önnek az észrevételeinket.A vizsgálat idelye alatt családtagok jelenléte nem okoz gondot sőt fontosnak tartjuk amenyiben ön ebbe beleegyezik.Családbarát rendelő vagyunk a gyermekeket szivesen látjuk gyermekeknek kialakitott játszósarok várja őket.A feltárás végével fontosnak tartjuk hogy tisztába legyél saját szervezted állapotával,panaszaid megismerésével,és ismertetjük a fontos életmódbeli változtatásokat,és teljeskörü élet ,és tápláléktanácsadás keretein belül válaszoljunk minden felmerülő kérdésére,és átbeszéljük a javasolt kezelések menetét.

Meddig tart?A vizsgálati időtartalom a vizsgálat fajtályától függ,és az egyén állapotától.

2.A vizsgálat elvégzése:

A mérés során több tipusú tesztet is alkalmazhat a különböző területek mérésére.

3.A vizsgálatok eredményeinek összesitése. A vizsgálatot végző megbeszélés keretében értékeli a mérések során kapott eredményeket.Gyerekeknél a szülőt tájékoztatja a mérés során kapott eredményekről.

4.Szakértő vizsgálati anyag kiadása.

A vizsgálat befejezésével Németországban számos helyen alkalmazott szisztéma szerint adjuk ki az eredményt,és az egyéni kezelési javaslatot pedig egy dossziéba tesszük igy folyamatosan nyomon tudjuk követni a változást.A vizsgálati anyagból egy példány készül amit  vizsgálat végén kézhez kap vagy ha ön a vizsgálat végén jelzi e-mailben is el tudjuk küldeni bescannelt változatban.Figyelem az szakértői anyagból csak 1 példány készül annak elvesztése esetén felelősséget nem tudunk vállalni.

Aadatvédelmi tájékoztató.Adatokat nem gyüjtünk a vizsgálat végén minden információ azonnali törlésre kerűl.

A vizsgálat végén sincs vége a vizsgálatnak  sőt ott kezdődik el minden!! aki egyszer betér hozzánk attól kezdve mindig számíthat ránk  a gyógyulás után is folyamatos kontroll vizsgálatokkal,életmódtanácsokkal segitjük önt.

Kontroll vizsgálat.

A differenciál diagnosztika mellett pontosabban azt követően azonban szükséges lehet arra,hogy a fejlődést(Gyermekeknél is)fejlődését nyomon kövessük.Ezt a célt szolgálja a kontroll az az a folyamat vizsgálat ,amely a változást irányát,és mértékét mutatja meg számunkra,valamint segit minket a további lépések irányainak meghatározásában.Gyakorlatban ez a kontroll vizsgálatok alkalmával valósúl me.