E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Hiányállapotok Vitamin,és ásványianyaghiány teszt.

Vitamin,és Ásványi anyag hiány teszt.

Hiányállapotok.

Széleskörű vitamin,és ásványi anyag hiány tesztünk.

100%-os védelem.

Egy teljes széleskörű komplex vitamin,és ásványianyag hiányokat felmérő teszt mely Schüssler só tesztet is tartalmaz.A vegyes táplálkozás általában fedezi a vitaminszükségletet, de az étrend összeállításánál nem csak arra kell törekedni, hogy a táplálék nyersanyaga vitaminban gazdag legyen, hanem figyelemmel kell lenni arra is, hogy az ételek elkészítése során – főleg a hevítés hatására – a vízben oldódó vitaminok 10-50%-a is elbomolhat, elveszhet.Egészséges szervezet működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványianyagokra,  és nyomelemekre  is szükség van.

Idézve Szent-Györgyi Albertől: „ A vitamin egy anyag, melyet enni kell, hogy meg ne betegedjünk.Olyan kis molekulasúlyú, kalóriaérték nélküli (!) szerves vegyületek, melyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek.

A vitamin szint meghatározza az immunredszer müködését.A vitaminhiány a betegség kialakulását elösegiti nagyon fontos a szerveztünk számára.Ha hiány van a szervezetünk védekező rendeszere legyengül.Szervezetünknek állandóan szüksége van az esszenciális vitaminok megbízható forrásból származó állandó utánpótlására, például az emésztési folyamatokhoz, vagy az immunrendszer megfelelő működéséhez, ami a kórokozókkal és sérülésekkel szemben véd bennünket.

Az ásványi anyagok többsège szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban, a megfelelő víz- és hormonháztartás fenntartásában, a csontok egészségének kialakulásában, megőrzésében és a szívverés szabályozásában

Dr. Schüssler sejtszintű biokémiai kutatásai során felfedezte a 12 funkcionális sót és azoknak fontos szerepét az anyagcsere folyamatokban (hasonlóan a vitaminok és ásványi anyagok, enzimek fontosságához), felfedeztek még több ásványi sót a szervezeten belül, de hatásukat tekintve ezek csak kiegészítő ásványok, sók. A Schüssler -féle szerek -sók a sejtek fiziológiai-biokémiai folyamataira hatnak, mégpedig a biológiai inger (ingerterápia), biológiai információ szintjén és formájában.

Miben segit a vizsgálat?

A vitamin,és ásványianyagiányok szintjének visszarendezésében.A vizsgálat során feltérképezzük a vitamin,és ásványianyag hiány szintett majd beállitjuk önnek a napi adagot a hiányok visszapóttlásával segitünk visszaállitani a szervezet vitamin,és ásványianyag ellátotságát.Mely a szervezet immunitásában,és védekezésében segit.

Vizsgálat.

  • Vitamin szint felmérése hiányok pontos meghatározása.
  • Ásványi anyag hiányok feltárása
  • Schüssler Só.

Vitaminok, nyomelemek

Vizsgálati Dij.8990.-ft