E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Komplex táplálkozási tanácsadás

Keresd fel!Komplex  tanácsadás magyarországi honlapját.

www.komplextaplalkozas.hu 

Komplex táplálkozás az individuális tanácsadás Magyarország első rendszer szintű individuális táplálkozása mely nem jobb vagy rosszabb a többinél,hanem sokkal pontosabb.

Táplálkozási tanácsadást megelőz egy vizsgálat amelyet egyedülálló módon a legkorszerűbb készülékekkel végezzük el.Fontos.Minden vizsgálatunkhoz automatikusan hozzá tartozik mely konzultáció keretein belül történik. Az egyedülálló még azt is jelenti, hogy a vizsgálaton személyesen találkozol, és konzultálsz azzal a személyel aki kiértékeli a vizsgálati anyagodat. Ettől pontosabbá és személyre szólóbbá válik a vizsgálat, mert azonnal a vizsgálat után a vizsgálati anyag ismeretében történik a leleted kiértékelése Varga Endréné által.Több mint 20 éve VEGATEST-ben praktizáló kvalitásához érdekes adalék, hogy külföldön is ismert Vegateszt módszer magyarországi központ vezetője, és a hazánkban élő ismert személyiségek is gyakran fordulnak hozzá. 

 • Széles körű konzultáció keretein belül táplálkozási,és életvezetési szaktanácsadás.
 • Panaszok alapján vizsgálatok kiválasztását;
  vizsgàlatok értékelését, véleményezését;
  Táplálkozási tanácsadás-étrendek elkészítése.
  Gyógynövény tanácsadás
  Életmód tanácsadás
  Étrend kiegészítők,és gyógymódok tanácsadása
  Nőgyógyászati,és hormonális jellegű problémák esetén hormonegyensúly tanácsadás
  Kivànsàg szerint Teràpiàs terv(teràpiàs tervek,különböző személyre szabott étrendek elkészitése).
  A vizsgàlatot követően a leletek értelmezésével és további teendők meghatározásával sem lesz gondja

Táplálkozási tanácsadóként  meggyőződésem, hogy számos betegség megelőzhető, vagy leküzdhető ha változtatunk az életmódunkon.A testmozgás, az egészséges táplálkozás és a lelki harmónia hármassága teremti meg azt az egyensúlyt, ami az egészséges életmód alapja!Fontosnak tartom az emberek tudatos táplálkozásának segítését, és ezzel életminőségük javítását. Szükségünk van olyan ismeretekre is, amelyek segítenek minket abban, hogy az egyre szélesebben bővülő élelmiszer kínálatból szükségleteink szerint helyesen ki tudjuk választani.Konzultàció.A  konzultáció kielemzést tartalmazz,és az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat ,és keresnek individuálisan közös megoldásokat a páciens életmódjához,hogy mit érdemes fogyasztani reggelire, ebédre, vacsorára, tízóraira és uzsonnára.Valamennyi konzultáció nagyon fontos.A tanácsadáshoz egyéni étrendkészítés, tippek és ötletek valamint gluténmentes, laktózmentes, diabetikus étrend a reform konyha,Paleolit, egészséges ételek elkészítése,különféle receptek állnak rendelkezésre,hogy könnyebben alakítsd át a megszokott táplálkozási szokásaidat, a berögződéseket. Nem kell törni a fejed, hogy mit főzzél,vagy mit vásárolj, mit ehetsz és mit nem.Mindenki,és minden korosztály számára elérhető.

Semilyen étrendkiegészitök vagy más készitményeket árusitásával nem foglalkozunk.

Célunk egy teljesen tudatos egészség szemléletmód kialakításának elősegítése.

Beszélt nyelvek.

A tanácsadás során van lehetöség Magyar nyelven kivül Német,Angol,Francia,Spanyol nyelven is.