E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Vizsgálat cukorbetegség esetén

 

CUKORBETEGEK FELMÉRÉSE.
 
 Egy rendkivűl fontos vizsgálat azok számára aki cukorbetegek vagy kezdeti tünetek jelei jelentkeznek. vagy veszèlyeztetettek.
Fontos tudni,hogy a megfelelö kezeléssel ez a helyzet az esetek egy részében még visszaforditható. Cukorbetegek részére állapotfelmérés speciális meneten keresztül.Nagyon fontos hogy cukorbetegség mellet tisztában legyünk szervezetünk komplex müködésével,hogy megfelelöen be tudjuk állitani a táplálkozási szokásainkat.
 

A vizsgálat javasolt.

 • Kizárólag cukorbetegek részére vagy kezdeti tüneteire, akik a veszélyeztetettek közé tartoznak.

 A cukorbetegség gyakran előforduló anyagcsere rendellenesség.Föbb jellemzője szénhidrát felhasználási zavar.bevezetett életmódváltozások hatására még van esély a cukorháztartás normalizálódására. A cukorbetegség az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan betegség. Életmódrendszerünk kutatásai viszont  kimutatták, hogy szénhidrátszegény diétával sikeresen visszafordítható, visszaállítható a normál vércukorszint,de mindenképpen kontrolálhatóak.A cukorbetegeknek megvan a lehetősége, hogy egészséges emberekhez hasonló életmódot folytasson de ehez ismernünk kell a szervezetünk komplex müködését  ha nem kezeljük komoly problémák adódhatnak. Az állapotfelmérés ételallergia teszt után sokkal közelebb kerülünk a megoldáshoz.Az eredmények információt adhatnak a további kezeléshez.Természetesen az orvosi utasitásokat és kimutatott mértékeket  nem szabad figyelmen kivűl hagyni.Mindent meg kell tenni annak érdekében hogy az orvosi társadalom szerint  gyógyithatatlannak beállitott betegség ne kerekedjen felül.

Vizsgálat.

-Allergiavizsgàlat ételallergia teszt.

-Szénhidrátanyagcsere,glükóz

-Vitamin ellátottság (A, B, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K, Folsav stb)

-Àsvànyianyag hiànyok

 • nyomelemek mennyiségi elemzése, (ca+, fe, se, pb, zn, ph, mg. si. stb.)

  -inzulin rezisztencia

  -elhízás hormon vizsgálata

  -candidateszt 

  -lelki stresz,

   stressz szint, érzelmi zavarok

  Konzultàció

  A  konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjáhoh táplálkozási szokásaihoz.

  -Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat.

  -prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

  -életformavàltàs elősegitése: Amikor egyetlenegyszer beleszívunk a cigarettába,Túlsúly: Egyértelműen és megcáfolhatatlanul bizonyított tény, hogy a kalóriacsökkentés meghosszabbítja az életet,Táplálékod legyen természetes.Az értelmes mozgás maga az élet! Fontos, hogy megfelelő vitaminokat vegyünk magunkhoz,  Az aminosavak az élet építőkövei. Az emberi szervezet salaktalanításához szállítóeszközre van szükség, mégpedig folyadékra.

  -Táplálékkiegészítők gyógynövények tanácsadása:Màrkafüggetlen, természetes alapú terápiás készítményeket ajànlunk.Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.A  termékek árusításával nem foglalkozunk.

  Természetesen nem szabad figyelmen kivül hagyni az orvos utasitásait.

  Vizsgálati dij.13990-ft