E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Korokozók vizsgálata

Candida teszt.Teljes körű candida,és parazita vizsgálat nehézfémterheléssel,konzultációval.

Fontos! Bizzunk a legkorszerübb Német technológiába a vizsgálat hitelességét meghatározza az is,hogy a müszeres vizsgálatok területén ez a technológia egyedülállóan Magyarországon orvostechnikai minősitésü készülék a jövő technológiája Magyarországon csak itt.

Candida,és a parazita is komoly szervrendszeri problémák okozói lehetnek,és komolyabb betegségek mellegágya.Nem csak azt tudjuk kiszürni hogy jelenleg van e,hanem volt e már a szervezetednek dolguk ezekkel az élösködökkel.Ezek az élösködök mindehol képesek megbújni akár úgy élni évekig  hogy nem okkoz semmi feltünést.De okozhatnak komoly panaszokat is.Fontos ezeknek a komplett kitisztitása megszabadulása ebben maximális segit ennek a vizsgálatnak az elvégzése.

Candida

 

olyan élesztőgomba amely természetes módon jelen van a szervezetben.Az immunrendszer meggyengülése esetén azonban a Candida gomba elszaporodhat, A Candida gomba túlzott elszaporodása sulyos betegséghez vezethet. Ha tapasztalta már,hogy fáj a torka,a feje,kellemetlen a lehelete,és székelési panaszai vannak,előfordult már önnél is hogy puffad,a gyomra ég,állandóan éhségérzete van továbbá fáradékony,ingerlékeny,vagy hullámzó a kedélyállapota?Állandó izületi fájdalmai vannak viszket?esetleg hullik a haja?

Önnek összeállitottunk egy Candida vizsgálati programot mely széleskörben több területet vizsgálatba feltárjuk.Melyben megelőzheti kellemtelen korokozók elszaporodását,súlyos kronikus betegségeket.Candida vizsgálat során egyénre szabottan kitesztelhető,mely ételek fogyasztása ajánlott a páciens számára.

Parazita.

A szervezetünkben elszaparodhatnak a betegséget okozó mikroorgazmusok,paraziták.A parazita fertőzés ráadásúl sokkal gyakoribb mint hinnék,és az is igaz,kevesen vannak evvel tisztában.Nagyon sok féle parazita telepdhet le a szervezetünkben,a legismertebbek közé tartoznak a külömböző férgek,amőbák,mételyek.A belsőleg támadó paraziták a börünkön vagy az elfogyasztott étellel,esetleg szennyezett vizzel a szájunkon át kerülhetnek a szervezetünkben.Sok parazita a bélrendszerünkben telepszik meg az elfogyaztott táplálékon élősködnek,ez gyulladásokat okozhat,de emellet a bélrendszer nyálkahártyáját is károsithatja.Enek tünetei súlyos krónikus hasmenés.A paraziták által termelt salakanyagok is hasi panaszokat okozhatnak például székrekedést,fokozott gáztermelődést,puffadást,hányingert,és hasi fájdalamakat.

Nehézfém okozta terhelés.
    • A nehézfémekkel való közvetlen érintkezés napjainkban jócskán túllépte már a “természetes határt” úgy a levegőben, földben, vízben, mint az élelmiszerekben és használati tárgyainkban egyaránt.A permetezőszerek, az üzemanyagok, a technikai eszközök, a játékok, de még az egészségügy is felhasználja a magas koncentrációban már mérgező tulajdonsággal bíró elemeket.A nehézfémek feleződési ideje és ürülése a szervezetből hosszadalmas folyamat, miközben lerakódások jönnek létre a különböző szervekben(csont, máj, vese, agy, haj, bőr, stb.).Gyengítve és károsítva az immunrendszert /pl. folyamatos készenléti állapotban tartva a fehérvérsejteket (pl. T-limfocitákat), azaz ellenanyagképzésben – immunrenrszer/, a szervezet enzimatikus rendszerét, és az idegrendszert, egyben csökkentik az ember stressz-tűrőképességét, és a betegségekkel szemben való ellenállás képességét sokszor allergia és gyakori gyulladásos tünetek megjelenésének formájában.

 

Ezekre mind választ kaphatunk:

Candidiasis,Candida Albicans,gombákkal szembeni immunitást,gomba toxin,gombás fertőzés,immunrendszer,paraziták.Nehézfém okozta terhelés.

Milyen mértékben van elszaporodva?Mit kell tennem?

Vizsgálat 

-Candida teszt

Candidiasis,Candida albicans

  • • felborult baktériumflóra
  • • gombásodási hajlam
    1. kórokozók / vírus, baktérium, gomba, élősködők.(Gomba toxin,Gombás fertőzés)

-Parazita

-Nehézfém terhelés

A vizsgálat után.

Konzultàció

A  konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a természetgyógyász és a páciens együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási ,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

-életformavàltàs elősegitése.

-Candida terápiàs lehetősègi.

Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.

 

Vizsgálati dij.9990.ft