E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Fontos alapvető tudnivaló a vegatesztről

Miden amit a vegatest-ről tudni kell!

Miben bizhatok,és miben nem!

 • A holisztikus orvoslás módjai

Az emberi szervezet egy komplex rendszer, amelyet csak holisztikusan lehet megérteni. Ez annál is inkább fontos, ha funkcionális rendellenességek fordulnak elő: A fájdalom, allergiák, kimerültség vagy alváshiány elleni küzdelem helyett a rendszert idegesítő okokat meg kell határozni és kezelni kell.

 • Hagyomány és tapasztalat

A technológiai robbanás nemcsak a gazdaság, de a társadalom fejlődését is alapvetően meghatározta. A versenyképesség legfőbb mutatójává válik Németországban a müszaki technológiák megoldásai akár az autóiparban,orvosi technológiában,háztartásban használt eszközök vagy egyes más területein.A világon technikai megoldásai a legfejletebbek közé tartoznak.A Német mérnökök,müszaki emberekre legjobban az a jellemző,hogy  pontosak,precizek,és szervezettek.Igy a termékek megbizhatósága miatt a technológia terén piacvezető.A Német piac a termékellenörzés területén is világvezető a megalkotott szigorú szabályzatai miatt.A Német piacon a paicra dobott termékeknek akár müszaki vagy más területein komoly hatósági ellenörzésen kell megfelelnie.

 • MI IS AZ A VEGATEST.

A Vega-teszt az 1950-es évekre nyúlik vissza; Tökéletesítve, ma már használják néhány alternatív gyógyászatban az intolerancia, az allergiák felfedezésére és a szervek egészségének vizsgálatára.

A Vegateszt mint műszeres vizsgálat a 70-es évek végén terjedt el a napi gyakorlatban. Napjainkban Nyugat Európában de számos más kontinesen mit pl. USA igen gyakran használt vizsgálati módszer, hiszen semmilyen kellemetlenséget, vagy kockázatot nem jelent a páciens számára. A vizsgálat nem jár sugárterheléssel sem, ezért szükség esetén többször is ismételhető. Alapvizsgálat, melyet az orvosok a műszeres módszerek közül általában elsőként alkalmaznak.Fontos tudni.A Vegatest nem általános testelemző,analizáló,térképező,számitógépes program vagy quamtum készülék,hanem egy  40.-éves múltra visszatekintő a legfejletebb nyugat európai államok egészségügyében használt elmélet,és készülék együttvéve.A Vegatest fejlesztése az egészségügyben közel egyidejüleg jelent meg az ultrahanggal immáron több mint 40-éves múltra tekint vissza.

 • Mi az a Vegatest eljárás.

Honnan kezdődött?

A Vega-teszt az 1950-es évekre nyúlik vissza; 

Vega teszt az egyik legrégebbi ételintolerancia teszt . Ezt a tesztet Dr Reinhold Voll német orvos fejlesztette ki Németországban , aki megalapította a diagnosztikai elektroakupunktúrát 1958-ban; 

Voll alapvetően azt állította, hogy a kínai akupunktúrás pontoknak megfelelő bőrterületek elektromos eltérései a megfelelő szervek és rendszerek kóros állapotait jelezhetik. Az elektrodermális tesztnek is nevezett tesztet aztán az évek során tökéletesítették: 

 Voll tanítványa, Helmut Schimmel volt.

Schimmel tökéletesítette 1976-ban, aminek eredményeként megalkották a világ egyik legismertebb és legelterjedtebb

 • elektrodermális (-Bőr elektromos árammal szembeni ellenálása -az ellenállás reciproka a bőr vezetőlépessége)

tesztet, a Vega tesztet (VT). ), amely ma már tovább fejesztett korszerű műszerekkel történik.

Az alapelvek a bioenergetikai elvek:(A bioenergetika egy holisztikus tudományág, amely feloldja az energiablokkokat , és lehetővé teszi a test és az elme közötti integrációt)  a testet mágneses mezők halmazának tekintik, amelyekre bizonyos anyagok hatással lehetnek. Az élő szervezetet valójában egy bioelektronikus keret jellemzi, amely a különböző ingerek intenzitásától és a homeosztázisra gyakorolt ​​hatásától függően változik: a kiegyensúlyozatlan ingerek a bioelektronikus állapot gyors változását határozzák meg. Az olyan élelmiszerekkel való érintkezés, amelyekre a szervezet rendellenesen reagál, például ételintolerancia vagy allergia esetén, hirtelen bioelektronikus változást okoz a szervezetben , ezt a változást a Vega-teszt azonosítja.

Amikor a Vegatest-ről beszélünk nem csak egy módszerről,hanem benne lévő műszaki technikával kikisérletezett készülékről is szó van.A Vega Grieshaber KG cég által fejlesztet Vegatest a 1978 óta kisérletező Német orvos kutatók,és mérnökök legkorszerübb eljárásának ötvözete,amely Dr Reinhold Voll elektroakupunktura elméletén alapuló de annak a tovább kisérletezett tovább fejlesztett változata melyett elméletén Dr Helmut Schimmel is dolgozot.Ennek az eljárásnak köszönhetően először vert hidat  a keleti és a nyugati medicina eltérő diagnosztikai és terápiás módszerei között amely képes felderiteni környezetünkből a származó mérgező anyagokat a szervezetben.

Németül.

Ob Allergien, Schmerzzustände, Migräne oder Rheuma: Test Expert plus gibt Hinweise auf die Ursachen vieler Krankheiten – schnell, effektiv und nebenwirkungsfrei. Das kompakte Diagnosegerät arbeitet mit der seit 40 Jahren bewährten Vegatest-Methode auf Basis der Elektroakupunktur nach Dr. Voll.

 • Honnan származik.

Vegatest-készüléket  a Német Heildbergeri egyetemen kisérletezték ki.Németországban immár 1978-óta  folyamatosan orvos kutatók,és legkiválóbb mérnökök fejlesztik a tudomány legujabb állitása szerint.

Kik,és hol fejlesztik,fejlesztették.

Német legkiválóbb orvosi kutató,mérnök fejlesztő együttes  munka csoportja klinikákkal szoros együttműködésével a Német Heilderbergi egyetemén.További fejlesztéseket a kutató intézettel,és klinikákkal való együtműködésévvel biztositják,hogy a készülék mindig megfeleljen a tudomány legújabb állásának.A legfejletebb Német technikai a tudomány legújabb állitása szerint.

Vegatest készülékek.

Amikor Vegatest-ről beszélünk akkor jó lenne tisztázni,hogy pontosan mire gondolunk,mivel több készülékről is szó van az elmúlt 40.-év kisérletei alatt,melyek összehasonlithatatlanok egymással.

Többféle készüléket gyártottak a kezdet kezdetén a kisérleti fázisban legyártott vegateszt 1 Miditest ill.Vegateszt 2,Vegatest 3, Vegatest Basis és a legmodernebb változata a Test Expert vagy a Test Expert plus orvostechnikai készülék amely a müszeres vizsgálatok területén mérföldkőnek számít a Nemzetközi diagnosztikában.

A mérnökökkel és a kutatóintézetekkel folytatott folyamatos továbbfejlesztés révén megjelent egy új típusú eszköz: a Vegatest Expert,és a Check a hatékony diagnosztizáláshoz és a mellékhatások nélküli sikeres kezeléshez.

AZ ÚJ KOR NON INVAZIV MEGOLDÁSAI
A Test Expert Plus a 30 éves VEGATEST módszer újratervezett változata diagnózist tesz lehetővé!

 Mi is az a Vegatest Expert.

Új dimenzióban lépet a müszeres vizsgálatok területén mely mérföldkőnek számit a fájdalommentes biofizika diagnosztikában!

A Vegatest belépet a digitális korszakba!

legfejletebb Német funkciónális diagnosztika.A Vegatest legujabb változatta nem számitógépes készülék nem Biorezonancia nem Laptop vagy Quantum vagy test elemző de nem is 20 cm-es doboz egy mutatóval. Hanem németországi (DIMDI)  orvosi engedéllyel rendelkező fájdalommentes diagnosztikai készülék a műszeres diagnosztika világában  független laborban vizsgált Eus Nemzetközi tanúsitványokkal ellátott akkreditált auditált készülék.Klinikailag bevizsgált,és igazolt fizikai jelenségek alapjain nyugszik.Test Expert- legmodernebb digitális műszeres változatát a legkiválóbb Német ovosi kutató,és a mérnök fejlesztő munkacsoportja évtizedek alatt fejlesztette ki a Német Heildbergeri egyetemén.Számos,Nyugat-Európai klinikán,és orvosi szakrendelőkben is alkalmazott készülék.A komplikált készülék 3 nyelvü már VDS 1 információs kártyával müködik amely 5000 információt tartalmazz abból allergia terén 600 integrált tesztanyag áll rendelkezésre.Az Expert 3 nyelvü Angol-Német-Latinul is tudni kell egyaránt.

 • Megbizható
 • Pontos
 • Gyors
 • Effektiv

Ne higgyen a marketing szövegeknek (az internetten számos honlapon),.Csak tanúsitvánnyal elátott minőség biztositott készülékkel lehet hiteles eredményt felállitani tovább az a személy aki arra a diagnosztikai eszközre szakosodott.

Komoly feltételeknek kell megfelelni,hogy tanúsitványt kapjon!

A módszer alapjait felhasználva a  készülék tudományosan megalapozottak,SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH – termékvizsgálat és tanúsítás.Az orvostechnikai eszközök gyártóinak biztosítaniuk kell az orvostechnikai eszközökről szóló irányelvvel összhangban az “alapvető követelményeket” annak érdekében, hogy termékeiket forgalomba hozzák. Szakemberek elvégzik a szükséges megfelelőségi eljárás az aktív orvostechnikai eszközök számára.

Ez szabványos kutatással kezdődik, és laboratóriumban végezik.

 • biztonsági tesztek és funkcionális tesztek
 • Használhatósági értékelés
 • Termékosztályozási és metrológiai bizonyítékok
 • Értékelés kockázatelemzés
 • Az orvosi szoftverek értékelése
 • elektromágneses kompatibilitás

Tanusitvány!

Hol használják?

Több mint 25 országban  több mint 8000 orvos, terapeuta és egészségügyi intézmény nyugat európai modern klinikán alkalmazott de Németországban orvosok által is elismert eljárás a Link alatt megtekintheti a Német orvosi rendelőkben használt Vegatest készüléket. 

Referencia.

Azt tudták,hogy Spanyolországban Malaga városában nagyon ismert Biomedic Clinic-orvosi központban mely speciális rákkezelő központ is a vizsgálatokat Vegatest készülékekkel is végzik mely első vizsgálatként javasolt.

 • Biomedic Clinica.-Sanyolország speciális orvosi rákkezelö központ-.Malaga  (önkológiai,és integratív klinika.. a vizsgálatokat Vega Test segitségével is végzik.)
 • Orvosi referencia:Dr.med.Peter Wolf  praxis Hannover,- Ärztin Homöopathie allergie Ruth Frings praxis,-Ärztliche privat praxis Dippel Marburg,-Dr Thomas King ärztpraxis Reihnbrol,- Gert Ahrens Paxis Haushal- Dr.Med.Sussane Kreft Rosctock Ganzheitsmedizin,Bochum Dr Med.Christel Papendick,Dr-Frank Heim Ulm Vega check-Vegatest.
 • –  Vegatest Africa Oman AL Nahda-,Cyprus Natural Healt Center,Itália Verona medicinasistemicaintegrata.Brasilia Bairro Santa Terezinha – Piracicaba/SP
 • Medicina Funzionale Dr Michele Caperna Italia Roma,
 • -Prof.Keith Scott-Mumby MD.The Alternative Doctor

Medizinische Funktionen

 • Niederfrequente Impulsstromtherapie: Störfeldsuche durch Reizstromanwendung
 • Vollautomatisches Energiescreening: Kurzüberblick über den energetischen Zustand des Patienten in nur 2 Minuten
 • Mundstrom-Messung: Wechselwirkungen von Organen und Zähnen beurteilen, Dauerbelastung in n-joule ermitteln
 • SRT-Programmkarte: Vorbereitung auf Stoffwechsel-Regulations-Therapie (SRT) mittels Funktionsdiagnostik der Fünf-Elemente-Lehre, Bestimmung der Stoffwechsellage sowie Energie-Regulations-Messung
 • Meridian-Status-Messung: weitere diagnostischer Hinweise und Therapieansätze durch Ausmessen der Meridianpunkte an Händen und Füßen
 • SI-Card: Magnetstreifen-Karte zur Speicherung von Testinformationen dient zu Kontrollmessungen oder Magnetfeld-Therapie, bei der die Karte auf der Haut getragen wird
 • Biologischer Index: biologisches Alter des Patienten durch Auswertung des weichen Bindegewebes (Mesenchym) ermitteln

*/VEGA MEDIZIN készüléket gyártó cég nemzetközi szabályzata. A készüléket csak a készüléket gyártó cég engedélyével használható.A Vegatest Expert-hez szakosodni elméleti mind gyakorlati vizsgát kell letenni.A végzetséget csak orvosi vagy a legmagasabb fokú természtgyógyász tehet.A készüléket csak szakvizsgával rendelkező kezelheti.Mivel az Expert egy komplikált készülék individuállis képesség is kell a használatához.A készülék orvostechnikai minösitést kapott.A Készüléket évente kalibrálni 2-évente vizsgáztatni kell.Figyelem.A készülékgyártó információja.Azok a személyek akik nem rendelkeznek vegatest készülékek szakvizsgájával melyet gyártó állit ki azok nem tudják a készüléket kezelni,és valós eredményeket kimutatni.

 • Test expert  taucht tief in die Diagnose ein: Eine Fülle von diagnostischen Methoden auf Grundlage der Bioimpedanzmessung erlaubt Ärzten und Therapeuten ganzheitliche diagnostische Aussagen, für die Erkenntnisse der chinesischen Heilkunde ebenso genutzt werden wie modernste medizinische Technologie. Test expert spürt Entzündungsherde, Organbelastungen oder Störfelder im Zahnbereich auf, erkennt Organzusammenhänge und analysiert die Wirkung von Viren, Bakterien oder Umweltgiften.

Itt az International Check Point By Vegateszt-nél.Varga Endréné aki Magyarországon elöször alkalmazta ezt az eljárást a(Vegatest Expert)legmodernebb készülékkel.

Európai Únióban ellenörzött,és minősitett készülék.

 • -EG.Konformitätserklärung:Az EU-megfelelőségi nyilatkozat a gyártó megerősíti ,hogy a piacon megfelel az alapvető egészségvédelmi és biztonsági követelményeknek, a vonatkozó európai irányelveknek, azaz velük kompatibils az. II.A 9-10 szabályzat.Orvostechnikai minősités a müszeres diagnosztikai osztályában.
 • TEST EXPERT  HIVATALOS TANÚSITVÁNY

CE” megfelelőségi jelölés

Tanusitvány adatai:

Zertifikates hergestellt medizinprodukte

Vegamedtest  expert ist ein Meditzingerate der Klasse II.a nach regel 9-10 des anhangs 9 der EG-Richtlinie 93/42/EWG English

Vegamedtest Expert is a Medical device of mod classII.a following rule 9 a 10 of annex 9 ofthe directive 93/42/EEC

Universal Medical Device Nomenclature System (UMDNS).

 vom Deutschen Institut für medizinische Dokumentation

 • UMDNS-CODE:10-396
 • Klassifizierung:II.a
 • UMDNS-Bezeichnung:Biofeedbacksystem

Győzödjön meg ha vizsgálatra vagy tesztre megy!

Azoknak készülékeknek mely semilyen tanúsitványuk minöség biztositásuk nincsen azokra nincsen garancia vizsgálati eredmény  hiteleségének kimenetelére.

További felvilágositásért keresse Varga Endrénét a Vega készülékek Magyarország elsö kizárólagos forgalmazóját professzinális szakértőjét.


KORÁBBI VEGATEST MŰSZEREK AMIT FONTOS TUDNI RÓLUK.

Mire számithat ha ezekkel a készülékekkel találkozik.

Mai kor a digitalizált korába lépet a pontosság a gyorsaság teret nyert.A korábban legyártott készülékek melyek ampullák érintésével próbáltak egyes anyagokat az emberi szervezettel kapcsolatba hozni már elavúltak,és nem pontosak.Szakmai,és technikai hiányosságok is felléptek ezeknél a tipusoknál,és semmilyen bizonyiték nem áll rendelkezésre hogy ezekkel a készülékekkel a nagyszámok törvénye alapján valamit akár kisebb hibaszázalékkal is pontosan meg lehetne állapitani ezért mai kor modern követelményeinek nem felelnek meg.

KORÁBBI VEGATEST MŰSZEREK AMIT FONTOS TUDNI RÓLUK

Ha ezeket a készülékeket látják valahol akkor a következő dolgokat kell tudni róluk.A korábbi Vegatest készülékek Biorezonancián (ampullák használatával) alapuló elektró akupunkturának az ötvözetével müködtek.

Vegatest Basic.

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”

 • 1999-ben kisérletezték ki.
 • Manuális vegatest módszer
 • Bioenergetikai készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • A készülék alapjaiban már nagyon megközeliti a modernebb Vegatest  készülékeket pl.EXPERT,EXPERT PLUS
 • Vizsgálatokhoz Ampulákat használnak
 • Integrált allap Ampulla készlet van a készülékbe.
 • Nincsen orvostechnikai minősitése.
 • CE jelölése van az alapvető biztonsági protokolnak megfelelt
 • Eus Zertifikátot kapott.

Vegatest.III.

Szine,Fehér,zöld

Képtalálat a következőre: „vegatest III”

A Vgatest III a Vegatest II tovább fejlesztett változata.

 • Vegatest III.  a második vegatest készülék  tovább fejlesztett változata.
 • Manuális Vegatest módszer
 • Több funciós készülék
 • Bioenergetikai készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • Vizsgálatra,és kezelésre is lehet használni
 • Fog vizsgálati funkció
 • Erősebb készülék
 • 1992-ben kisérletezték ki.
 • CE jelölése van az alapvető biztonságtechnikai protokol
 • A készüléknek nincsen minősitése.Nem felelt meg az európai uniós általános orvostechnikai minősitésű irányelvnek.
 • Nincsenek olyan tudományos kisérletek mely egyértelmű választ tudna adni a páciensnek.(nem diagnózis értékű)
 • A mai modern kor orvosi technikájának nem felel meg.
 • A vizsgálatokhoz ampullákat használnak.

Meditest integrált ampullákkal.

Vegameditest

Képtalálat a következőre: „vegameditest 704”

Vegatest II.

Gyártmány Vegatest II. 752

Szine.Fehér,zöld

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”Kapcsolódó képKapcsolódó kép

 • Vegatest II.  a második vegatest készülék vegatest 1 Miditest tovább fejlesztett változata.
 • Manuális Vegatest módszer
 • Több funciós készülék
 • Bioenergetikai készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • Nem diagnosztikus értékű
 • 1983-ban kisérletezték ki.
 • Nincsenek olyan tudományos kisérletek mely egyértelmű választ tudna adni a páciensnek.(nem diagnózis értékű)
 • A készüléknek nincsen minősitése.Nem felelt meg az európai uniós általános orvostechnikai minősitésű irányelvnek.
 • A mai modern orvosi technikájának nem felel meg.
 • A vizsgálatokhoz ampullákat használnak.
 • A kutatások még nem igazolják,hogy a bizonyos vizsgálandó területen pontos diagnozis étrékű választ tudna adni.

Vegatest I.

Gyártmány Vega Miditest 702

Szine.Fehér.

42-éves készülék.A modern nyugat európai rendelőkben több mint 25-éve nem használják.

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”

 • Az Elsö történelmű Vegatest müszeres készülék.
 • Manuális vegatest módszer
 • Bioenergetikai készülék elektromos akupunktúrás eszközzel ötvözve
 • A kutatási eredmények első kezdetlegesen kivitelezett készüléke.
 • 1978-ban kisérletezték ki Vega Midi test néven futott.Technikai fejletsége a mai készülékekkel összehasonlitva nagyon korszerütlen
 • A készülék ampullák segitségével vizsgált.
 • Nincsen semmilyen minősitése.
 • Fontos tudnivaló!
 • Ez a tipus egy kezdetleges kisérleti fázisban kivitelezett készülék.A kutatások még nem igazolják azt hogy a vizsgálandó területen az  eredmények pontos diagnosztikai értékek lennének
 • Vega Miditest 702-es készülék nem diagnózis értékű  a vizsgálat alatt a vizsgálandó területen nem lehet semmit pontosan meghatározni vele.

Figyelem.

Védjegy.vegateszt név védett név védjegyoltalomban van szellemi tulajdon hivatala elött , védjegyoltalom alapján a védjegyjogosultnak(Vegateszt&dragonsport kft )kizárólagos joga van a védjegy használatára.A név jogtalan használata esetén büntetőeljárás indulhat. A kizárólagos használati jog alapján a védjegyjogosult bárkivel szemben felléphet,aki engedélye nélkül gazdasági tevékenység körében használ.

 • a) a védjeggyel azonos megjelölést olyan árukkal, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek azonosak a védjegy árujegyzékében szereplőkkel;
 • b) olyan megjelölést, amelyet a fogyasztók a védjeggyel összetéveszthetnek a megjelölés és a védjegy azonossága vagy hasonlósága, valamint az érintett áruk, illetve szolgáltatások azonossága vagy hasonlósága miatt.