E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Dr Wolz koncepció

Dr Wolz koncepció.

 

A Dr. A Wolz Zell GmbH csak olyan termékeket állít elő, amelyek összetevőit tudományosan kutatták és hatásait bizonyították. Minden készítmény természetes összetevőket tartalmaz, amelyek eredetéhez csak a természetes forrást használják. Különös hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok jó biológiai hozzáférhetőségére. 

Mivel az összetevők jobban működnek, ha természetes formájukban felszívódnak. Nem lehetnek egyedi anyagok, mint pl. B. nagy dózisú vitaminokat szednek. Mert: A különféle természetes hatóanyagok szinergikus összetétele döntő fontosságú. Ezek a természetesen biológiailag hatékony készítmények megvédik a sejteket – szervezetünk legkisebb építőelemeit – és ezáltal a testünket is.

Tanulmányok, például a Freiburgi Egyetemen és az Utrechti Egyetemen (Hollandia) megerősítik a táplálkozási szintet és a hatékonyságot. A tisztán biológiai alapot a szennyező szermaradványok minőségi ellenőrzése és a legjobb természetes alapanyagok felhasználása képezi.

A társaság Dr. Wolz 1969 óta létezik. A Wolz termékek a világ több országában kaphatók. Széleskörű kapcsolatok és állandó kommunikáció az orvosokkal, klinikákkal és tudósokkal mely támogatják dr. Wolz Zell GmbH.

Számos pozitív tapasztalat és ügyféljelentés található, amelyek ismételten megerősítik a jó hatékonyságot és minőséget.