E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Alvászavar esetén

Alvászavar.

Cégünk fontos feladatuknak tekintik az alvászavar kezelését.Mindannyiunk vágya, hogy mély alvásból reggel kipihenten, frissen ébredve az egész napot teljes testi és lelki egészségben töltsük.  Ehhez azonban szükséges, hogy az alvás harmonikus és tökéletes legyen.

 A lakosság fele tapasztal meg élete során alvással kapcsolatos problémát, és egytizede szenved tartós (krónikus) alvászavarban.

Számos olyan betegség létezik, amely közvetetten rossz hatással lehet az alvás minőségére. Ide tartoznak különböző hormonális megbetegedések, mint például a pajzsmirigy vagy mellékvesekéreg betegségek. De az olyan krónikus gyulladásos folyamatok is vezethetnek alvászavarhoz.

Az alvászavarok több mint fele valamilyen pszichiátriai megbetegedés előjele, tünete. Majdnem mindegyik ilyen típusú betegség vezethet alvászavarhoz, ami alatt három dolgot is értünk: az érintettek nehezen tudnak csak elaludni, nem tudják átaludni az éjszakát és sokszor felriadnak, vagy napközben nyomottnak és rettentő fáradtnak érzik magukat. 

Vizsgálat.

Dijja 7990.-ft