E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Prefit Bodyscan

Prefit Bodyscan

Ez az innovatív eszköz arra specializálódott, hogy betekintést nyerjen a sportolók testébe. Rögzíti az ingerekre adott reakciókat, és jelzi annak gyengeségeit. Átfogó izomelemzést is biztosít, amely meghatározza az ideális edzésidőt, az egyéni erőnléti teljesítményt és az optimális táplálkozási tanácsokat.

A sport és a helyes táplálkozás jelenti az egészséges élet alapját. A Prefit Bodyscan segít a fitneszstúdiókban és sportklubokban dolgozó személyi edzőknek, valamint a gyógytornászoknak, hogy szakszerű útmutatást nyújthassanak ügyfeleiknek. A diagnosztikai készülék mindössze 10 percen belül holisztikusan és teljesen automatikus módon letapogatja a szervezet központi funkcióit. A Wegamed szakorvosi ismereteire és tapasztalataira alapozva automatikusan azonosítja a gyenge pontokat és konkrét javaslatokat tesz.

A Prefit Bodyscan azt vizsgálja, hogy milyen gyorsan használják fel az energiatartalékokat edzés közben. E dinamikus változó alapján az erőnléti célok módosíthatók és a hatékonyság növelhető. A testtömegindex (BMI) és az optimális pulzusfrekvencia kiszámítása betekintést nyújt az edzéshez legjobb napszakba, ami további fejlesztéseket tesz lehetővé. És végül, a táplálkozási és folyadékegyensúly mélyreható elemzése lehetővé teszi étrendi javaslatok megtételét.