E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

GYIK.Gyakori kérdések

GYAKORI KÉRDÉSEK.

 • Meg kell e mondanom előre,hogy milyen szolgáltatásra van e szükségem?

Nem szükséges .A vizsgálat  konzultációval kezdődik igy meg van a lehetőség,hogy a vizsgálatot végzővel közösen döntsék el mely az ön számára a legoptimális teszt.

 • Fontos e közölni az alapproblémát bejelentkezéskor?

Nem szükséges a bejelentkezéskor közölni.A konzultációt,és a vizsgálatot egy ember végzi igy ön a helyszinen mindent meg tud beszélni.

 • Van e szükség a korábbi leleteimre?

Elméletileg nincsen de magával hozhatja mert azt többnyire értelmezni tudjuk de felhasználni nem.A vizsgálataink nem általános módszerek,igy a mi saját referencia számaink elsősorjában az irányadóak.

 • Miben más ez a vizsgálat mint egy általános?

A mai modern korban a civilizációnk hátrányaként sajnos új klinikai képek alakulnak ki.Ebből adódóan sok olyan állapot van,amelyek esetében az igazi okot nem ismerjük,és sokszor átalános módszerek még nem mutatnak semmit ezért egy nem specifikus panasz esetén eltérő diagnosztikai módszert használunk azért,hogy felszinre kerüljenek a háttérben meghúzodó okok is.Fájdalommentes Európai Uniós minősitett mely  az orvosdiagnosztikai jogszabály megfelelő eszközt használunk fel.A legkisebb reakciót is képes kimutatni.A vizsgálatot pedig szakvizsgáló végzi.Igy a leletek értelmezésével sem lesz gondja. 

 • Jár e valamilyen fájdalommal

Nem!Tűszúrás mentes vizsgálat egy enyhe nyomást fog érezni a bőrén keresztűl.

 • Kisgyermekem van rajta is el tudják végezni a vizsgálatot?

2.-hónapos kortól vizsgálunk természetesen meg tudjuk vizsgálni.Meg van rá a módszerünk.A központ vezetője ezen a területen 21.- éves tapasztalattal rendelkezik.

 • A gyerekem hiperaktiv meg tudja csinálni a vizsgálatot?

Igen!Megszoktuk csinálni meg van rá a módszerünk.Varga Endréné Zsófia 21.-éves tapasztalattal rendelkezik

 • Miben más mint egy másik ,és hasonlóként feltüntett szolgáltatás.  

Szóval még is arról van szó,hogy fontos kiemelni  a mai modern korban a civilizációnk hátrányaként sajnos új klinikai képek alakulnak ki.Ebből adódóan sok olyan állapot van,amelyek esetében az igazi okot nem ismerjük,ezért teljes gyógyuláshoz sem tudjuk segíteni a pácienseket.Ezért eltérő diagnosztikai módszert használunk ,és ennél az eltérő módszernél nagyon fontos a szaktudás,és maga készülék mert nem mindegy ,hogy ki -hogyan,és mivel mutatja ki.

Koncepció:Magyarországon egyedülállóan kidolgozott koncepció alapján.Mi a páciens egésszét nézzük a lelki okoktól a belső endogén okáig,és keressük a betegségek gyökerét.

Készülékek:Készülékeink egyedülállóan ezen a területen a fájdalommentes diagnosztikában kivétel nélkül Eus minősitésüek,és megfelel az európai unió MPG orvos diagnosztikai jogszabálynak 2 A minősitésü.

Tapasztalat:A vizsgálatokat meg az a Varga Endréné Zsófi végzi aki ezeknek a tipusú fájdalommentes vizsgálatoknak a magyarországi üttörője.21.-éve evvel foglalkozik,és elsőként Magyarországról szakvizsgázott.

Nemzetközi cégekkel folyamatos kapcsolattartás,és véleménycsere.

 • Milyen hosszú egy vizsgálat

Mivel több mint 28,féle szolgáltatás van vannak specifikus,célirányos,általános,komplex vizsgálatok,életprogramok ezért a vizsgálatól függ mennyi időt tölt el.Általánosan a konzultációkkal együtt 20-30-50 perc 1.- órát de ha komplikáltabb lehet ennél is hosszabb.

 • El kell e mennem tanácsadásért máshova.

Nem kell!A vizsgálatokat az értelmezést,és a konzultációt egy ember végzi egy időben ez egy óriási elöny.Igy meg van önnek arra a lehetősége,hogy azonnal fel tegye mindennel kapcsolatotosan a kérdéseit.Végeredménye gyors,és nagyon effektiv lesz. 

 • Hogyan foglaljak időpontot

www.vegateszt.hu oldalon a bejelentkezés oldalán.

 • Hogyan fizessek

A cégekre való jogszabály szerint tud fizetni.

 • Kontroll vizsgálat

A vizsgálati eredmény akkor a legértékesebb ha folyamatosan nyomon tudjuk azt követni a szervezetében zajló eseményeket,és ezeket vissza tudjuk ellenörizni.Kérem tartsa ezt szem elött.Amennyiben bizonytalan a kontroll kapcsolatosan kézhezvétele után kérdezze meg a vizsgálatot elvégző szakembertől,hogy mikor tartja szükségesenek.

Általánosság.

Ha másképp nem rendelik el a kontroll vizsgálatot a vizsgálatot végző átlagosan ha semmi nem sürgős 3 ill.4 hónap múlva ismételje meg kérjen időpontot.

A meghatározott kontroll vizsgálatnál kérem legyen az anyag önnél.

 • Hová menjek

Mivel több helyszinen is vagyunk ezért kérjen információt a bejelentkezéskor,hogy melyik helyszinen lesz a vizsgálat.

 • Mennyibe kerül

A szolgáltatás dija a  tipúsától függ a legolcsóbb  3500 a legdrágább 12900.-ft ba kerül kivéve az életprogramok mert azok más koncepció szerint van.Nálunk általánosan 12900.- ft-nál nem fizetnek többet.

 • Gyorsabb bekerülés érdekében van e felár.

Nincsen mindenki ugyanannyit fizet ha sürgős akkor meg fogjuk találni a módját ,hogy hamarabb eljusson  hozzánk.

 • Ha valami a szolgáltatás után felmerűl gyors kérdés…stb

Hivja ügyfélszolgálatunkat a fent magott számot hétfötől-vasárnapig válaszolnak kérdéseikre,ha hétvégén nem tudjuk felvenni akkor vissza fogjuk önt hivni.

 • Helyettesitik e ezek a tipusú vizsgálatok a hagyományos általános magyarországon használt diagnosztikai eszközöket.

Nem helyettesitik!

De az általunk használt eszközök megfelelnek az Európai Uniós orvosi törvény (MPG) orvosdiagnosztikai jogszabály követelményeinek,és az orvosi termékként a II/A  osztálybú besorolásuk van.

Nem specifikus problémákra eltérő diagnosztikai módszert használunk mint első vizsgálat javasolt mely irányadó lehet.A vizsgálat eredmény rendkivűl sok hasznos,és a további terápiába beépithető felhasználható információval lesz ellátva.