E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Miért a Dr Wolz koncepció

Világhirü Orvos kutató.

Dr Georg Wolz a berlini és a müncheni műszaki egyetemen biotechnológiát és élelmiszer -technológiát tanult. Ezt követően a Mainzi Johann Gutenberg Egyetemen kezdett orvostanhallgatást, amelyet doktorált. Ezt követte az általános orvos szakorvosképzése, valamint számos továbbképzés – többek között a Német Táplálkozási Orvostudományi Társaság (DGEM) vezető táplálkozási szakértőjeként.

Miután különböző kórházakban dolgozott, Dr Wolz orvosként dolgozott saját praxisával. Kiskorától kezdve érdekelte a táplálkozási orvoslás kérdése. Édesapjával, Siegfried Wolz biotechnológussal együtt dolgozott a lenyűgöző enzim élesztősejtek továbbfejlesztésén.

Szakmai tapasztalatai és a betegekkel való sokéves gyakorlati tapasztalatai alapján számos innovatív készítményt fejlesztett ki, amelyeket a terapeuták és a betegek világszerte nagyra értékelnek. Dr. Georg Wolz elmagyarázta a másodlagos növényi anyagok fontosságát az emberi egészség szempontjából, ami arra késztette, hogy saját kutatásokat végezzen a táplálkozási orvoslás ezen a területén, és hogy célzott kiegészítőket dolgozzon ki válogatott növényi anyagokkal. Dr Georg Wolz rendszeresen beszél szakcikkekkel a táplálkozási orvoslás kérdéseiről, valamint a világ minden táján előadóként a kongresszusokon.

Az International Check Point By Vegateszt filozófiája oly módon segiteni a hozzánk fordulóhoz,hogy minnél gyorsabban,és a legtermészetesebb módon(tudományosan vizsgálták, és amelyek hatásai bizonyított ,és természetes összetevőket tartalmaz)helyreállitsuk az egészséget,a legjobb módszerekkel .Dr. Wolz koncepciója,hogy  csak olyan termékeket állítanak elő, amelyek összetevőit tudományosan vizsgálták, és amelyek hatása bizonyított. Minden készítmény természetes összetevőket tartalmaz, amelyek eredetéhez csak természetes forrásokat használnak. Különös hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok jó biológiai hozzáférhetőségére. 

International Check Point By Vegateszt  Varga Endréné Zsófi vezetésével megeggyezik Dr Wolz filozófiájával.