E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Varga féle étrend összeállítás

Varga Féle Kúra:

Varga Endréné Zsófi speciális kúrája.

A salaktalanítás, és a különféle tisztítókúrák jó 25 éve igen népszerűek és elterjedtek főleg  Németországban és Hollandiàban de európa többi részén is.

A kúra keleti és nyugati táplálkozástudomány módszereinek kombinálásával, személyre szabottan állítják össze a számodra, olyan ételekből, amiket szeretsz, és amelyeket igyekszünk az életmódodhoz igazítani. A szereplő ételek bárhol, könnyen beszerezhető alapanyagokból készülnek és elkészítésük sem igényel hosszas és bonyolult műveleteket.A szervezet megtisztítására és regenerálására tisztító kúra az egyik legalkalmasabb.Minnél kevesebb környezetszennyező anyag és felesleges anyagcseretermék található sejtjeinkben és az azokat körülágyazó kötőszöveti alapállományban, annál jobban működik még a  legyengült immunrendszerünk is. A helytelen táplálkozás és életmód következtében már az anyagcserefolyamatok és a kiválasztás sem működnek maradéktalanul tökéletesen.Emiatt több hibás és felesleges salakanyag  raktározódik el a sejtekben és a sejtközötti állományban.Ha szeretnénk megszabadulni tőlük, ráadásul a legtöbbhözz orvosi beavatkozás nélkül.A módszer rendelkezésünkre àll.

Varga féle étrend.

Az eredmények kiértékelése amely egy konzultáció keretein belül történik Varga Endréné kidolgozik önnek egy személyre szabott étrend tervet.Rerndelkezésünkre állnak altrnativ gyógymodok,kezelések

  • A Varga Féle étrendösszeàllitàs mindenki által könnyen elvégezhető tisztító és regeneráló módszer.
  • Individuális.

Étrend dija.

Kérjen felvilágositást e-mailen vagy telefonon.

LÉLEKTISZTÍTÓ PROGRAM.

Az embert élete során nagyon sok trauma éri fizikai, és lelki egyránt. Ahogy a fizikai sérülések után gyakran megmarad rajtunk, úgy a lelki sérülések, traumák sem múlnak el nyomtalanul. Attól, mèg hogy megbocsájtjuk, elfelejtjük, vagy elfojtjuk ezeket, a lelkünkben ott maradnak, és a tudatalatt “dolgoznak” tovább. Ahogy pedig halmozódnak, úgy rakódnak ránk, ès nyom bennünket belülről.Ezek rosszul kezelt vagy elfojtott lelki gondok előbb-utóbb felborítják a lelki-testi egyensúlyt, s  hozzá járulnak ilyen-olyan krónikus betegségek kifejlődéséhez.A bach virágterápiás készítmények kitesztelésével közelebb kerülhet az ember lelki problémáinak valódi okaihoz,és egyben megoldást is nyújt ezek kezelésében.De ez a lélektisztító nálunk sok embernél működik. Ahogy pedig a lelki blokkjaink oldódnak, úgy szűnnek meg a különböző fizikai problémáink, és érezzük egyre jobban magunkat.

Cseppek.

Képtalálat a következőre: „bach flower therapy”

A lélektisztitó cseppek oldja a lelki sérülèseket,tudat alatt létrejött blokkokat.

2.

Sprayé-ba mellyet szályon át kell befúlyni.