E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Terápiás készülékek

A jövő Német technológiája Magyarországon először itt.

VEGA SELECT.

A Vega Select módszer alternativ terápiák közé tartozik ahol egy speciàlis koncepciót fejlesztettek ki arra,hogy gyógyszerek alkalmazása nélkül hogyan lehet hatékonyan kezelni egyes területeket vagy hogyan lehet tartós tünet,és panaszmentességet elérni.Ezt a technológiát Orvos mérnöki csoport Heildbergben fejlesztettek ki.Bármely panasz hátterèben idegrendszeri vagy emèsztőrendszeri,hormonális ,allergia van nagyon jòl kézben lehet tartani,és hatékonyan lehet vele kezelni.Bizzunk a Német techmológiába.

A legidálisabb megoldás mikor tüneteket elöidèző okok feltárása,és kezelése egy időben törtènik ráadásúl ez akkor a leghatékonyabb ha  egy készülék családbòl törtènik.A kóros eltérések ,ès ennek alapján összeállított kezelés program egy időben törtènő indítása a leghatékonyabb.

Szakitunk rá időt,hogy közérzatjavitó szolgáltatás keretein belül kérdéseit feltehesse.Kezelés elött mindent pontosan érdeklödésének megfelelő teljes részlegességgel elmagyarázunk önnek.

A személyre szabott vizsgálatok és tanácsadás mellett legalább ennyire fontos, hogy a kapott adatok ismeretében megoldást is kínáljunk a felismert problémákra. Vannak olyanok, akik eleve úgy érkeznek hozzánk, hogy konkrét gondjaik vannak, de az eddigi terápiák nem, vagy nem teljesen bizonyultak eredményesnek, vagy esetleg a gyógyszeres kezelések helyett avagy mellett szeretnének valamilyen természetes alapú alternativ megoldást találni. Olyanok is vannak, akik csupán megfelelő tudatossággal szeretnének információkat kapni egészségi állapotukról ,és a konzultáció során derül fény valamilyen problémára, nos ezekben az esetekben is konkrét személyre szabott javaslattal élünk.Célzott kezezléseket tudunk elvégezni a pàciens problémàjàra.A kezelés során elektromágneses jelekkel, tehát a szervezet számára ismert, természetes jelekkel kérdezzük le az információkat.Ezen a készüléken egy speciàlis allergia programot fejlesztett ki a gyàrtó.Ön két dolog közül vàlaszthat alternatív vagy gyógyszeres teràpia.Ha az alternatív teràpiàt vàlasztja akkor nincs fàjdalom nincs mellékhatàs nincs rizikó egy teljesen gyógyszermentes terápia!.

Matrix.-az Új generáció!

Special Edition

A regeneráció és a méregtelenítés alapja
A Med mátrixot kifejezetten a puha kötőszövet detoxikálására és regenerálására fejlesztették ki, amelyet mátrixnak vagy mesenchyma-nak neveznek. A mátrix regenerációs terápia hatása háromszoros: a kötőszövet felszabadul a toxinoktól és a metabolikus stressztől, a krónikus fertőzés által károsított sejtstruktúrákat megjavítják, és a kötőszöveti és immunrendszer sejtjeit újra mozgósítják funkciójukban és aktivitásukban. A terápia kiüríti a toxinokat a szövetből, és felszabadítja a szervezetet. Az a hatás, amely azonnal érezhető.
Orvosi funkció

A Med mátrix terápiája három, próbált és tesztelt egyéni terápiából áll: Ritmikus közvetlen áramterápia, petechiális szívómasszázs és rendszerinformációs terápia (SIT). Mindhárom egymást kölcsönösen erősíti:
A DC-terápia aktívan mobilizálja a méreganyagokat és a hulladéktermékeket elektromos repolarizáció útján, így az anyagcserét arra ösztönzik, hogy visszatérjen normális funkciójához.
A petechiális masszázs egyfajta köpölyözés. A szívóelektród helyi szívást eredményez a szövetben, amely a hulladéktermékeket és a toxinokat a mély szövetekből a felszínre szállítja, ahonnan elhagyhatja a szervezetet. A szövetet simítja, és a kezelés során megjelenő vörösedések gyorsan eltűnnek.
Harmadik lépésben a Rendszerinformációs Terápia semlegesíti a negatív rezgéseket és átalakítja azokat a Med mátrixeszközön belül. Információs jelekkel és mágneses mezőkkel kombinálva, amelyek újra aktiválják a sejt- és metabolikus aktivitást, azokat terápiás jelként visszaküldik a betegnek. Ez mobilizálja az öngyógyító folyamatot, és megkönnyíti az immunrendszert.
Könnyen kezelhető és multifunkcionális
A Med mátrix nemcsak különböző alkalmazásokkal rendelkezik, hanem rendkívül könnyen használható. Az érintőképernyő és az önmagyarázó menük azt jelentik, hogy könnyen kezelhető háttérismeret nélkül. 13 előre definiált támogatási program segítségével az eszköz azonnal használható. A Med mátrix tartalmaz egy integrált rendszerinformációs pulzáló egységet a terápiás SI kártyák kezelésére.
A magánbetegek innovatív kiegészítő terápiájaként a Med mátrix jövedelmező bevételi forrást jelent. És a betegek olyan terápiát kapnak, amely alaposan tisztítja és regenerálja a szervezetet.
a by – ez a termék kompatibilis a SI-kártyánkkal
Az SI (rendszerinformáció) kártyák különösen kellemes mellékellátást nyújtanak a pácienseknek mellékhatásoktól mentesen: A kártya összetett elektromágneses információkat / frekvenciákat tartalmaz. A páciens elég kényelmesen viseli a kártyát – talán egy zokni vagy egy ing mellkaszsebében. Ezután a mágneses mező a tárolt információval közvetlenül az SI-kártya körül mozdítja elő a gyógyulási folyamatot.

AUDICOLOR

Valós idejű neurofeedback terápia színekkel és hangokkal

Örömmel mutatjuk Audicolor- t. Valós idejű neurofeedback eszköz, így az első a maga nemében. 

1. A színek és a tónusok gyógyhatásainak kombinációja, mint helyettesítő terápia .

2. 12 szín használata szín-szín kombinációban, a Rendszerinformációs Terápia további fejlesztésének eredményeként.

3. A sarki színek és tónusok fokozatos keverése (Goethe és Cousto szerint ).

4. Alapvető terápia lehetséges különböző oktávokkal.

5. Felkészülés más terápiákra vagy egyéni terápiára.

A hatás

Az audiocolor számos lehetséges felhasználást tesz lehetővé:

· Koncentrációs képesség elősegítése
· Kreativitás növelése
· Segítség alvászavarok vagy fáradtság esetén
· Az általános közérzet javítása