E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Minőség

Bevált technológia  

Innovatív méréstechnika a Fekete-erdőből

 VEGA cég a  fekete-erdői Schiltackba található központjában dolgozik.Ez az a hely, ahol már több mint 60 éve születnek és valóra váltják az igényes mérési feladatok megoldásait. VEGA 1959.-óta azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan innovatív mérési technológiát fejlesszen ki, amely könnyen telepíthető és működtethető, és maximális biztonságot és megbízhatóságot nyújt.

Műszerek a maximális biztonságért minden alkalmazásban

A gyártó ennek a módszernek tipusú vizsgálatnak  a legmegbizhatóbb,és legbiztonságosabb készülékeket kinál jelenlegi tudományos ismeretek alapján.
A VEGA cég terápiáit, eszközeit és diagnosztikáját több évtizedes tapasztalattal, legmodernebb technológiával, kutatással és klinikai kísérletekkel fejlesztik ki. Készülékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és az MDSAP részét képezik. Az ISO,CE,,FDA is regisztrálta őket.
Mi az a MDSAP?
Medical Device Single Audit Program (MDSAP)
A Medical Device Single Audit Program lehetővé teszi az MDSAP által elismert auditáló szervezet számára, hogy egyetlen olyan orvostechnikai eszköz gyártójának hatósági auditját végezze el, amely megfelel a programban részt vevő szabályozó hatóságok vonatkozó követelményeinek.
Mi az a DIMDI?

Németország auditáló központja.

Mi az a FDA?

Az Egyesült Államokban történő használatra szánt orvosi eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó üzlethelyiségek tulajdonosai vagy üzemeltetői kötelesek évente regisztrálni az FDA-ná

Mi az a ISO?

az ISO, a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet . Nemzetközi szabványokat dolgozunk ki és teszünk közzé .

A Registrar Corp-ot 2003-ban alapították, hogy segítse a vállalkozásokat az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) előírásainak betartásában. Mióta megnyílt Hamptonban, Virginia államban, a Registrar Corp világszerte 19 irodával bővült, és több mint 30 000 vállalatot segített 160 országban. Az alkalmazottak között vannak korábbi amerikai FDA-tisztviselők, tudósok és iparági szakértők.

Némtországban (DIMDI) és sok más országban orvosi jóváhagyással rendelkező diagnosztikai eszközeink új diagnosztikai dimenziót nyitnak meg Ön előtt, és messze túlmutatnak a klasszikus vizsgálati módszerek lehetőségein: A Vegatest eljárás,és egyéb készülékeink elektrográfiát és bioimpedancia mérést alkalmaznak a test rendellenességeiről, a szervi stresszről, a krónikus betegségekről és a gyulladás forrásairól szóló információk, amelyek gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan néhány percen belül elérhetők. Ily módon intenzív párbeszédbe lép a páciens szervezetével – és orvosként vagy terapeutaként minden tudásával kihívást jelent.

Az általunk használt terápiás és diagnosztikai eszközök a 2A osztály és a CE szerint orvosi termékként vannak hitelesítve.Minden eszközt a legmagasabb biztonsági előírások és orvosi hatékonyság szempontjából teszteltek a jelenlegi követelményeknek megfelelően.Az eszközök csak a hagyományos orvosi intézkedések támogatására használhatók.

A 25 országban több mint 8000 orvos, terapeuta és egészségügyi intézmény használja a készülékeinket Európa szerte.
 

CE” megfelelőségi jelölés

Tanusitvány adatai:

Zertifikates hergestellt medizinprodukte

Vegamedtest  expert ist ein Meditzingerate der Klasse II.a nach regel 9-10 des anhangs 9 der EG-Richtlinie 93/42/EWG English

Vegamedtest Expert is a Medical device of mod classII.a following rule 9 a 10 of annex 9 ofthe directive 93/42/EEC

Universal Medical Device Nomenclature System (UMDNS).

 vom Deutschen Institut für medizinische Dokumentation

  • UMDNS-CODE:10-396
  • Klassifizierung:II.UMDNS-