E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Szervek működésének vizsgálata

Föbb szerveink funkciójának vizsgálata.

12 fő szervünk kétórás időközönként váltja egymást a munkában,és a meridiánokon folyamatosan változik az energiaszint.Jellegzetes alakú szerveink szövetekből állnak.Ilyen az agyunk, szívünk, gyomrunk, tüdőnk.

A hasonló feladatokat ellátó szervek nagyobb egységeket, szervrendszereket alkotnak. A nyelőcső és a gyomor például az emésztés szervrendszerének a tagja. Összehangoltan működő szervrendszereink alkotják a szervezetünket, más szóval testünket.

  • Miért nem érzékeljük, hogy belső szerveink rendben működnek?

Belső szerveink működései, a bennük lejátszódó folyamatok, a működést kísérő reflexek a vázizmok működésével ellentétben általában nem tudatosulnak. Keringésünk, légzésünk, emésztésünk szabályozása akaratunktól független, automatikus működés. A belső szervek működéseit összehangoló idegrendszeri területeket összefoglaló néven vegetatív idegrendszernek nevezzük. Ennek végrehajtó szervei a belső szervek falában lévő simaizmok és a mirigyek.

  •  a máj,vese,tüdő,aktuális működésének pillanatszerű  állapota
    • • a különböző kóros elváltozásai működésének funkciója.
    •  

Konzultàció.

A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat ,és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

-életformavàltàs elősegitése: Amikor egyetlenegyszer beleszívunk a cigarettába,Túlsúly: Egyértelműen és megcáfolhatatlanul bizonyított tény, hogy a kalóriacsökkentés meghosszabbítja az életet,Táplálékod legyen természetes.Az értelmes mozgás maga az élet! Fontos, hogy megfelelő vitaminokat vegyünk magunkhoz,  Az aminosavak az élet építőkövei. Az emberi szervezet salaktalanításához szállítóeszközre van szükség, mégpedig folyadékra.

Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.

Vizsgálati dij 10990-ft