E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Reakció-érzékenység vagy allergia

Reakció érzékenység allergia.

Átfogóan az emberekèrt!

A mi cégünk az allergia mint kérdésével nagyon átfogóan foglalkozik.A készülékeink lehetőséget biztositanak körültekintően érzékelni az allergiát,és a rekaciókat kimutatni a legkisebbtől a legnagyobbig. 

Nem megsértve senkit de nagy divat manapság érzékenynek lenni.Ha megpróbálnánk összeszedni,mi mindenről jelentheti ki valaki,hogy allergiás rá,a lista hosszúra nyúlna,a gluténtől a laktózon,és a tejfehérjén át a prlafűig meg a napfényig.Hogy az érintettek közűl valóban hányan küzdenek valamilyen problémával,és hányan követik a minden menntes életet inkább a trendnek behódolva,arról megoszlanak a vélemények,de hogy a tendenciaerősödik,azt valamennyien tapaszttaljuk.A fógyasztók egyre nagyobb arányban érzékenyek valamire,ételre,pollenre……st.De hogy ezek közűl a reakciók közűl valójában átlagos diagnosztikai eszközökkel mit lehet kimutatni az már egyre több esetben kérdéses.

Élelmiszerallergia vagy inkább élelmiszer-intolerancia?

Mi a különbség a két kifejezés között? A tünetek előfordulásakor gyakran beszélünk allergiáról erre vagy az élelmiszerre. De valóban életveszélyes allergia vagy csak az intolerancia egyik formája?

Élelmiszerallergia akkor fordul elő, amikor az immunrendszer túlzott reakcióban elhárítja az élelmiszer egyik összetevőjét (allergénjét), bizonyos antitesteket, az úgynevezett IgE antitesteket termelve, amelyek specifikus tesztekkel kimutathatók. Az igazi élelmiszer-allergia viszonylag ritka. 50-ből csak egyet érint

Élelmiszer-intolerancia esetén viszont bizonyos enzimek hiányoznak a szervezetben, ahol a megfelelő tápanyagokat nem lehet megfelelően feldolgozni. A reakciók hasonlóak az allergiás reakciókhoz, ezért pszeudoallergiának is nevezik őket. Míg a lakosság 20-35% -a reagál bizonyos élelmiszerek fogyasztására intolerancia tünetekkel, ezeknek a reakcióknak csak körülbelül 2,5% -a minősíthető valódi élelmiszerallergiának.

A cègünk egyik stratégiailag fontos ágazata  egyes anyagok reakciók kimutatásával foglalkozik továbbá ezek a reakciók  milyen erős érzékenységet váltanak ki!A 21 századi problémákra 21 századi modern vizsgálati módszerekkel adunk válaszokat !

Miért is?

International Check Point vezetője Varga Endréné Zsófi már korábban észrevette a 90.-évek végén hogy a hagyományos diagnosztikai vizsgálatok ma már nem tudnak kielégítő választókat adni egyes területekre nevezhetjük a 21 századi problémának is mint pl allergia,hiányok a kórokozók,stressz……stb.Ezért választotta eltérő diagnosztikai formát 

A mai világban táplálkozásunk,ès az életünk a környezetünk otthonunk a munkahelyünkön vagy bárhol amivel együtt kell élnünk elkerülhetetlenül testünknek folyamatos irritációkkal kell naponta szembenéznie.Ennek az okán a cégünk segítséget nyújt mindazok számára  akik szeretnèk megtudni hogy milyen rendellenessèget okozhatnak a szervezetüknek a napi gyakorlatban a napi irritációk ès milyen fokozatú érzékenységet válthat ki,ès ezek hova vezetnek milyen további károkat okozhatnak továbbá háttèr infoirmaciókat nyújt az egészségügyi állapotának megtámogatására.

Ha csak pusztán kiváncsi vagy hogy a mai világban a környezetünkben előforduló anyagok mint pl táplálkozásunkon keresztül milyen reakciót váltanak ki,és erre mennyire érzékeny vagy akkor itt vagyunk!Ezért választottuk ki azt a listát amely alapján mindenki maga is érintett lehet mely napi szinten a szervezet találkozhat.

Ezek arra is jók ha pl túlsúllyal küszködünk vagy valami rendelkenessèget veszünk èszre  magunkon!A táplálkozásunk,ès èletmód megváltoztatása előtt elengedhetetlenül fontos ezeknek az információk birtokába jutni!!

Hitelesség szempontjából Magyarországon egyedülálló európai uniós orvos diagnosztika  készülékkel dolgozunk melyett egyedülálló évtizedes tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi vizsgálati szakképesítést szerzet kolléga végzi el.

Ma már tudjuk azt ,hogy annak bármilyen előjele is lenne a legkisebb reakciók is milyen érzékenységet erős tüneteket produkálhatnak.A minden napi életünkben akár a levegőben,élelmiszerekben…....stb folyamatosan olyan irritációkkal áll szemben a szervezetünk nap mint nap minden egyes órájában melyett a mai világban lehetetlen elkerülni ezért fontosnak tartjuk azt hogy lássuk milyen folyamatokat indítanak el szervezetünkben!

Miért 

Azért hogy mindent időben észrevegyük!

A cègünk nem általánosságokró beszél mint pl allergia mint reakció mert azt vallja, hogy a problémák forrásai sok esetből bèlrendszerből indulnak el.Évtizedes nemzetközi tapasztalatokat is szerző vizsgálati szakértőnk Varga Endrènè Zsófia 90.-évek végétől azt vallja, hogy legtöbb betegsèg estében minden a bélrendszer a felelős.Ezért a táplálkozásunk,èletmódunk ès annak minősége igencsak befolyásolja életünket.

Ezèrt cègünk több évtizede átfogóan foglalkozik evvel a tèmával!Ezért a vizsgálataink végén átfogóan  az èletminősègünk javulásàban egészségünk támogatásban tudunk segíteni!!

Mik befolyásolhatják ezeket pl táplálkozásunk,eletminosegünk..

Ma már alig találkozok olyan emebrekkel akik saját maguk készítik 

Az érzékenység legszélesebb körű kimutatása  Az iPhone-omról küldve