E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Koncepció

Egységben a koncepció Magyarországon az emberekért

Egy teljesen egyénileg újra gondolt egészség koncepció a napi gyakorlatban.Varga Endrénének volt egy viziója ami 20 éves kutatás és tapasztalatra épitve az élvonalbeli technológiák szintetizálásával az International Check Point by Vegateszt Varga Endréné vezetésével egy többlépcsős megoldáscsomagot fejlesztett ki a páceinesek szükségletei kiegélitésére.

Egy komplex átfogóan jól kidolgozott koncepció a napi gyakorlatban.EZ EGYEDÜLÁLLÓ!

International Check Point összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött a mai kor technológiájával a terápiás,és a diagnosztikai készülékek használatával.Evvel átfogó támogatást tudunk nyújtani,és egy új dimenzóba helyezzük.Az újra gondolt egészség támogatás célja főleg a megelőzés.Megelőzzük ami még nem következett be.

 

Az International Check Point by Vegateszt Magyarországon elsőként kifejlesztet ki ilyen egyedülállóan átfogó koncepciót  azok számára akik 
 
 • Megelőzni akarják a betegséget
 • Akiknek valmilyen oknál fogva hagyományos diagnosztikai eszközökkel nem találják a problémájukat
 • Rejtett betegségek felkutatása
 • Egy teljes átfogó kép a szervezetéről

A koncepció három részből áll.

A fő lényege egy teljes átfogó koncepció mely szakmai tudás,és a hoszzú tapasztalatra épűl evvel kombinálva olyan több vizsgálati,és terápiás módszereket használunk amely túl mutat az általános módszereken. A módszerek

Vizsgálat

Részletes tájékoztatás  a páciens számára. Részletes új információkat, jobb döntéseket és a test megértését teszi lehetővé.

A vizsgálat a terápia előtt következik be. Az első Tes-tel a Check-kel  mérés során olyan paramétereket rögzítenek, mint a szabályozási képesség, az ellenálló képesség, a regenerációs képesség, a sportolóknál az edzés hatékonysága, valamint az oxidáció és a sav-bázis egyensúly.

Ezekkel a paraméterekkel és a klasszikus anamnézissel egy egyéni terápiás koncepció jön létre, amely több lépésből áll.

Ezek a készülékek egymással kölcsönhatással vannak,és nagyon jól kiegészitik egymást Dr Wolz koncepcióval kiegészitve.

Tanácsadás.

Kiértékeljük az eredményeket,és felálitjuk önnek a kezelési tervet.

Terápia

A tanácsadás után terápia következik. Ez 3 komponensre van felosztva, amelyeket a terapeuta egyedileg választ és alkalmaz.

A probléma forrásnál történő eltávolítása az első lépés az egészség felé. Megközelítésünk több toxicitást és kórokozót távolít el a bevált módszereinkkel, mint más módszerek. A testen belüli lágy kötőszövet – úgynevezett „mátrix” – szintén mélyen méregtelenül, és a szervsejtek megfiatalodnak ebben a folyamatban.

 • Alapterápia
  Med Matrix, Vega Select

  A Med Matrix és a Med Select alapterápiáját a legtöbb terápiás koncepció bevezetésének tekintik. A kötőszövet méregtelenítésére szolgál a teljes bőr hátsó részének reflexzónáján keresztül, szervfrekvenciákkal és támogató programokkal vagy sejtközvetítőkkel kapcsolatban.

 • Mentális képzés
  Audiocolor
  Az Audiocolor a fizikai méregtelenítés és a mentális erőnlét támogatására szolgál. Itt a színek és a tónusok használata serkenti az agy jobb és bal agyféltekéjének aktiválódását és regenerálódását
 •      Táplálkozás terápia
     Dr Wolz egészség koncepció.
Az egyes terápiás foglalkozások közötti terápiás koncepció támogatásához a terapeutának lehetősége van további egyedi kiegészítőket adni a páciensnek, amelyek támogatják a terápia hatékonyságát.
 
 • Életmód

Mindannyian egészségesek akarunk lenni, és jobb életet akarunk élvezni. A Vegateszt folyamatosan javítja a közérzetet, hogy tovább erősítse az erőt, felgyorsítsa a gyógyulást és a test különböző rendszereinek megfiatalítását.