E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Koncepció

Egységben a koncepció Magyarországon az emberekért

Egészség Koncepció a napi gyakorlatban.Egy komplex átfogóan jól kidolgozott koncepció a napi gyakorlatban.

International Check Point összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött a mai kor technológiájával.Evvel átfogó támogatást tudunk nyújtani,és egy új dimenzóba helyezzük.

 

Az International Check Point by Vegateszt Magyarországon elsőként kifejlesztett egyedülállóan egy átfogó koncepciót  azok számára akik 
 
 • Megelőzni akarják a betegséget
 • Akiknek valmilyen oknál fogva hagyományos diagnosztikai eszközökkel nem találják a problémájukat
 • Rejtett betegségek felkutatása
 • Egy teljes átfogó kép a szervezetéről

A koncepció három részből áll.

 

Vizsgálat

Részletes tájékoztatás  a páciens számára. Részletes új információkat, jobb döntéseket és a test megértését teszi lehetővé. A programozott jelentések 2500 terápiát és az egészség eléréséhez szükséges információkat tartalmaznak.

A vizsgálat a terápia előtt következik be. Az első Tes-tel a Check-kel  mérés során olyan paramétereket rögzítenek, mint a szabályozási képesség, az ellenálló képesség, a regenerációs képesség, a sportolóknál az edzés hatékonysága, valamint az oxidáció és a sav-bázis egyensúly.

Ezekkel a paraméterekkel és a klasszikus anamnézissel egy egyéni terápiás koncepció jön létre, amely több lépésből áll.

Tanácsadás.

Kiértékeljük az eredményeket,és felálitjuk önnek a kezelési tervet.

Terápia

A tanácsadás után terápia következik. Ez 3 komponensre van felosztva, amelyeket a terapeuta egyedileg választ és alkalmaz.

A probléma forrásnál történő eltávolítása az első lépés az egészség felé. Megközelítésünk több toxicitást és kórokozót távolít el a bevált módszereinkkel, mint más módszerek. A testen belüli lágy kötőszövet – úgynevezett „mátrix” – szintén mélyen méregtelenül, és a szervsejtek megfiatalodnak ebben a folyamatban.

 • Alapterápia
  Med Matrix, Vega Select

  A Med Matrix és a Med Select alapterápiáját a legtöbb terápiás koncepció bevezetésének tekintik. A kötőszövet méregtelenítésére szolgál a teljes bőr hátsó részének reflexzónáján keresztül, szervfrekvenciákkal és támogató programokkal vagy sejtközvetítőkkel kapcsolatban.

 • Mentális képzés
  Audiocolor
  Az Audiocolor a fizikai méregtelenítés és a mentális erőnlét támogatására szolgál. Itt a színek és a tónusok használata serkenti az agy jobb és bal agyféltekéjének aktiválódását és regenerálódását
 • Táplálkozás terápia
   
  Kiegészítők
Az egyes terápiás foglalkozások közötti terápiás koncepció támogatásához a terapeutának lehetősége van további egyedi kiegészítőket adni a páciensnek, amelyek támogatják a terápia hatékonyságát.
 
 • Életmód

Mindannyian egészségesek akarunk lenni, és jobb életet akarunk élvezni. A Vegateszt folyamatosan javítja a közérzetet, hogy tovább erősítse az erőt, felgyorsítsa a gyógyulást és a test különböző rendszereinek megfiatalítását.