E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Gyors vizsgálati ismertető

Mit értünk általános vizsgálatnak?

Kedves látogatók!

Vizsgálatok más élettani szemszögből is.

Az oldal nagyon széles körben kinál vizsgálatokat és kezelési programokat elsősorjában egészségmegőrző programok, betegségek kialakulásának megelőzése,egészség megőrzése,egészségének folyamatos javulásának tendenciális ellenőrzése,komplex táplálkozás, gyógyszermentes terápiás tervek folyamatos kidolgozása,Magyarország első családbarát baba pont egészség rendelője,életprogramok,rehabilitációk.Több vizsgálati csomagunk közül választhat, melyeket rövid időn belül lebonyolítunk.Így nem kell hónapokat várnia egy-egy vizsgálatra,a vizsgálatok előtt nem kell órákat eltöltenie a váróban, a vizsgálatra nem kell felkészülni,nincs sorban állás. Viszont kellemes környezetben, otthonos gyermekbarát rendelőben jó hangulatban várjuk Önt. A vizsgálatok összehangolása révén.A menüsorunkban az összes vizsgàlatunk és kezelésünk,és a vele kapcsolatos felmerülő leggyakoribb kérdések is megtalàlhatóak.A vizsgálataink betegség megelőzést is tartalmaznak ezért közérzetjavitó szolgàltatàs keretein belül történik.A központ nagyon részletesen több mint 28 különböző individuális,specifikus vagy egyénileg kidolgozott nemzetközileg is elismert egyedi komplex vizsgàlatokat kinál.

A pszichoszomatikus vagy endogén egészségügyi problémák hatékony diagnosztizálása értékes időt és energiát vesz igénybe mind a betegek, mind a terapeuták számára. Az eszközök megmondják, mi van veszélyben, megelőzve a diszfunkciót, mielőtt az bekövetkezne. Olyan betekintést tesz lehetővé, amelyet egy egyszerű vizsgálat teszt nem nyújt, azonosítva a betegségek rejtett okait.

Nem minden ember számára egyértelmű vizsgálati tipusaink. A fogalmak keverednek:Az általános vizsgálatok egy olyan átfogó vizsgálat,mely akár szerveinkről ad/adhat felvilágosítást,a hiányokról,a korokzókról……stb. Vannak, akiknek egyes területről szeretnének tájékoztatást kapni,és vannak akik bővebben szeretnének tájékozódni,és vannak akik specifikusan a konkrét problémájukról. Épp ezért mindig javasolt megkérdezni a bejelentkezéskor, hogy konkrétan mire kiváncsi, mit szeretne.A Cél specifikus vizsgálataink egyes tünetcsoport problémáinak kivizsgálását tartalmazza.A komplex vizsgálataink pedig átfogóan bővebb több területről szóló tájékoztatást nyújt. Az általunk összeállított szolgáltatások vizsgálati csomagok csupán ajánlás, illetve segítség azoknak, akik nem orvosi kérésre érkeznek.