E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Mérési elv Expert plus

AZ ÚJ KOR NON INVAZIV MEGOLDÁSAI
A Test Expert Plus a 30 éves VEGATEST módszer újratervezett változata diagnózist tesz lehetővé!

 Mi is az a Expert.

Differenciál Diagnosztika.

 A Vegateszt Magyarországi cége  ezt a tipusú készüléket módszert használják.

A Vgatest Expert legújabb változata.

A bioelektromos impedancia,és elektrodermális elvei alapján egy új módszer a kóros sejtválasz kimutatására.

A bőr ellenállásának változásai az impedancia mérésekkel válnak láthatóvá, lehetővé téve több mint 5000 anyag összeségében a  differenciáldiagnózisát.

Klinikai Vizsgálat

 hogy ily módon fedezzék fel az ember képét minden dimenzióban, testben, érzelmekben és intellektusban, és ezeken a szinteken korrelálják a bánásmódot az egyén jellemzőivel.

A vizsgálat célja az volt, hogy megvizsgáljuk, vajon az alternatív gyógyászat módszereivel tudjuk-e helyesen és noninvazívan értékelni a betegeket.

Anyag és módszerek: Retrospektív vizsgálatot végeztek a klinikai és paraklinikus diagnózisok és a az általunk használt gyártó eszközök által kínált diagnózisok közötti összefüggések vizsgálatára. A vizsgálatban 440 olyan beteg vett részt, akik 2013. január és 2016. január között fordultak klinikánkra, akiket bizonyítékokon alapuló orvosi módszerekkel alaposan megvizsgáltak, majd a  Teszt Expert plusz elemzésen estek át.

Eredmények: Ez a retrospektív vizsgálat bizonyos patológiák és diagnosztika összhangját mutatta. Az egyezés 100%-os volt az akut vagy onkológiai patológiák és egyéb, többnyire krónikus, degeneratív patológiák esetében; a legfontosabb az orvos, akinek saját tapasztalata alapján kell értelmeznie és korrelálnia. Következtetés: A klasszikus diagnosztikai módszerek pontosságot tudnak adni, de a személyre szabott kezelés megköveteli az ember minden dimenziójában való szemlélését, és az egyén sajátosságaival való specifikus összefüggéseket.

Mi a Impedencia

Az impedancia jelentése váltakozó áramú ellenállás. váltakozó áram elektromos hálózatban egy fogyasztó komplex impedanciájának nevezzük a komplex feszültség és a komplex áramerősség.