E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Mérési elv

A bioelektromos impedancia elve egy új módszer a kóros sejtválasz kimutatására.

. A bőr ellenállásának változásai az impedancia mérésekkel válnak láthatóvá, lehetővé téve több mint 5000 anyag differenciáldiagnózisát.

 A Vegateszt cég készüléke ezt a módszert használják arra, hogy ily módon fedezzék fel az ember képét minden dimenzióban, testben, érzelmekben és intellektusban, és ezeken a szinteken korrelálják a bánásmódot az egyén jellemzőivel. A vizsgálat célja az volt, hogy megvizsgáljuk, vajon az alternatív gyógyászat módszereivel tudjuk-e helyesen és noninvazívan értékelni a betegeket. Anyag és módszerek: Retrospektív vizsgálatot végeztek a klinikai és paraklinikus diagnózisok és a az általunk használt gyártó eszközök által kínált diagnózisok közötti összefüggések vizsgálatára. A vizsgálatban 440 olyan beteg vett részt, akik 2013. január és 2016. január között fordultak klinikánkra, akiket bizonyítékokon alapuló orvosi módszerekkel alaposan megvizsgáltak, majd a  Teszt Expert plusz elemzésen estek át. Eredmények: Ez a retrospektív vizsgálat bizonyos patológiák és diagnosztika összhangját mutatta. Az egyezés 100%-os volt az akut vagy onkológiai patológiák és egyéb, többnyire krónikus, degeneratív patológiák esetében; a legfontosabb az orvos, akinek saját tapasztalata alapján kell értelmeznie és korrelálnia. Következtetés: A klasszikus diagnosztikai módszerek pontosságot tudnak adni, de a személyre szabott kezelés megköveteli az ember minden dimenziójában való szemlélését, és az egyén sajátosságaival való specifikus összefüggéseket.

Mi a Impedencia

Az impedancia jelentése váltakozó áramú ellenállás. váltakozó áram elektromos hálózatban egy fogyasztó komplex impedanciájának nevezzük a komplex feszültség és akomplex áramerősség.