E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

mennyire pontos?

Mennyire pontos?

A készülékeink tipusai nem számitógépes vagy átalános testelemző,testfelmérő,analizáló kvantum..stb készülékek….

  • Egy régi géppark,elavult műszerek,szoftverek esetén nem csak a gyakoribb meghibásodás,hanem a pontosság,és a tökéletes mérés sem garantálható,hiszen a technológia folyamatosan fejlődik.Elsősorjában a vizsgálatra garanciát az adott készülék tanúsitványa minősitése adja.Cégünk legkorszerübb Európai-Úniós auditált akkreditált technológiájú készülékekkel rendelkezik.Az eszközök a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásokat az orvosi tesztberendezésekre vonatkozó irányelvek, például a 93/42 / EGK, az ISO 9001: 2000 és az EN 13485: 2000 felelnek meg melyet a Heilderbergi egyetemen a Német orvos,és mérnöki csoport fejlesztett ki.Expert-tel vagy a Check-el Európai Únióban minösitéssel ellátott,az  EU-elöirásoknak megfelelöen végzik.Módszereinek különböző ötvözése több oldali megerősitése lehetővé teszi az ön panaszai még szélesebb felismerését.A  készülékeink tipusai a különböző nyugat európai magán orvosi klinikák szakorvosi rendelők,és alternativ rendelökben, is használt készülékek.Allergia területén egyedülálló integrált tesztanyag bázis áll rendelkezésünkre.

 

  • Figyelem!Az International Check Point by Vegateszt-nél frissen vizsgáztatott folyamatosan bevizsgált készülékekkel végzik a vizsgálatot.

Bevált technológia  

A Vegateszt cég terápiáit, eszközeit és diagnosztikáját több évtizedes tapasztalattal, legmodernebb technológiával, kutatással és klinikai kísérletekkel fejlesztik ki. Készülékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és az MDSAP részét képezik. Az ISO,CE,,FDA is regisztrálta őket.

Mi az a MDSAP?

Medical Device Single Audit Program (MDSAP)

A Medical Device Single Audit Program lehetővé teszi az MDSAP által elismert auditáló szervezet számára, hogy egyetlen olyan orvostechnikai eszköz gyártójának hatósági auditját végezze el, amely megfelel a programban részt vevő szabályozó hatóságok vonatkozó követelményeinek.

Mi az a DIMDI?

Németország auditáló központja.

Mi az a FDA?

Az Egyesült Államokban történő használatra szánt orvosi eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó üzlethelyiségek tulajdonosai vagy üzemeltetői kötelesek évente regisztrálni az FDA-ná

Mi az a ISO?