E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Mágneses rezonancia

Matrix.-az Új generáció!

Special Edition

A regeneráció és a méregtelenítés alapja
A Med mátrixot kifejezetten a puha kötőszövet detoxikálására és regenerálására fejlesztették ki, amelyet mátrixnak vagy mesenchyma-nak neveznek. A mátrix regenerációs terápia hatása háromszoros: a kötőszövet felszabadul a toxinoktól és a metabolikus stressztől, a krónikus fertőzés által károsított sejtstruktúrákat megjavítják, és a kötőszöveti és immunrendszer sejtjeit újra mozgósítják funkciójukban és aktivitásukban. A terápia kiüríti a toxinokat a szövetből, és felszabadítja a szervezetet. Az a hatás, amely azonnal érezhető.
Orvosi funkció

A Med mátrix terápiája három, próbált és tesztelt egyéni terápiából áll: Ritmikus közvetlen áramterápia, petechiális szívómasszázs és rendszerinformációs terápia (SIT). Mindhárom egymást kölcsönösen erősíti:
A DC-terápia aktívan mobilizálja a méreganyagokat és a hulladéktermékeket elektromos repolarizáció útján, így az anyagcserét arra ösztönzik, hogy visszatérjen normális funkciójához.
A petechiális masszázs egyfajta köpölyözés. A szívóelektród helyi szívást eredményez a szövetben, amely a hulladéktermékeket és a toxinokat a mély szövetekből a felszínre szállítja, ahonnan elhagyhatja a szervezetet. A szövetet simítja, és a kezelés során megjelenő vörösedések gyorsan eltűnnek.
Harmadik lépésben a Rendszerinformációs Terápia semlegesíti a negatív rezgéseket és átalakítja azokat a Med mátrixeszközön belül. Információs jelekkel és mágneses mezőkkel kombinálva, amelyek újra aktiválják a sejt- és metabolikus aktivitást, azokat terápiás jelként visszaküldik a betegnek. Ez mobilizálja az öngyógyító folyamatot, és megkönnyíti az immunrendszert.
Könnyen kezelhető és multifunkcionális
A Med mátrix nemcsak különböző alkalmazásokkal rendelkezik, hanem rendkívül könnyen használható. Az érintőképernyő és az önmagyarázó menük azt jelentik, hogy könnyen kezelhető háttérismeret nélkül. 13 előre definiált támogatási program segítségével az eszköz azonnal használható. A Med mátrix tartalmaz egy integrált rendszerinformációs pulzáló egységet a terápiás SI kártyák kezelésére.
A magánbetegek innovatív kiegészítő terápiájaként a Med mátrix jövedelmező bevételi forrást jelent. És a betegek olyan terápiát kapnak, amely alaposan tisztítja és regenerálja a szervezetet.
a by – ez a termék kompatibilis a SI-kártyánkkal
Az SI (rendszerinformáció) kártyák különösen kellemes mellékellátást nyújtanak a pácienseknek mellékhatásoktól mentesen: A kártya összetett elektromágneses információkat / frekvenciákat tartalmaz. A páciens elég kényelmesen viseli a kártyát – talán egy zokni vagy egy ing mellkaszsebében. Ezután a mágneses mező a tárolt információval közvetlenül az SI-kártya körül mozdítja elő a gyógyulási folyamatot.