E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Szkeptikusoknak

Szkeptikusoknak.

A nézetek, szükségletek és vélemények közötti különbségek navigálása partnerségeinkben művészeti forma; mert a legtöbben tudjuk, hogy nem mindig könnyű megtalálni a közös hangot. Azonban az éberség elveinek kapcsolatainkra – annak minden nehézségére – alkalmazva kezdjük rájönni, hogy a különböző alapok, amelyeken állunk, egyszerre tarthatók fenn. 

A mai világban gyakran tapasztaljuk főleg internetten keresztűl gyakran gazdasági de nem gazdasági okokból is azokat az információkat melyek nincsenek tisztában az adott téma valóságával. Feldolgoznak olyan témákat amik erősen hiányosak.Ha tudatosan szemtanúi vagyunk saját elfogultságainknak és korlátainknak, akkor természetesen elkezdünk nyitni új meglátások és lehetséges továbblépési utak felé. 

Tudok jelen lenni bizonytalanságban, zűrzavarban és kétértelműségben?

Szükségünk vannak olyan módszerekre is amely más világitásba helyezi az emberi szervezetet fogalmát. 

     Az eltérő nem általános vizsgálati módszerek mint pl a labor nem azt jelentik,hogy nincsenek valóság alapjai.A mai világban egyre több a magán praxis mely saját maga gondoskodik a pácienseiről.Páciensei panaszkodnak-e fájdalomról anélkül, hogy Ön orvosként vagy terapeutaként meghatározhatna klinikai-morfológiai eredményeket? Az orvosok egyre gyakrabban élik meg az ilyen helyzeteket; „mükődési zavar rendellenességekről” beszélünk: a panaszok gyulladásforrásokon, rejtett vagy krónikus betegségeken és allergiákon alapulnak. Az olyan klasszikus vizsgálati módszerek, mint az EKG, a röntgen, az ultrahang és a komputertomográfia, nem vezetnek sehová.A mai világban a tudományos kutatások rendkivűl erőteljesen haldnak előre.A cél minnél gyorsabban,és egyszerübben rávilágitani a problémákra.Az európai únió termékek ellenerörző rendszere rendkivűl szigorú szabályokhoz vannak kötve főleg ha az egészségügyről van szó.Mindegy hogy milyen módszerről beszélünk mindegy hogy milyen technikát alkalmazunk a tudományos háttér ,és a klinikai vizsgálatoknak igazolniuk kell az eredménnyességet.

Itt a International Check Point by Vegateszt  Magyarországon választott egy új koncepciót,és indított el az orvosi technológiát alkalmazó innovatív szkennelési és terápiás módszerekről. Az általunk használt terápiás és diagnosztikai eszközöket ezeknek a módszereknek a világ legjelentősebb gyártója a diagnosztikára és terápiára szolgáló eszközök tekintetében.Az elmúlt évtizedekeben nagyon sok embert kisegitettek,nem csak Magyarországon,hanem a világ több pontján is.

A cégünk vezetője évtizedek óta evvel a témával foglalkozik eredményei valós értékekre alapoznak,és véleménye relevánsak mivel a téma szakértője.

Hivatalosan európai unió 2/A osztály,és a CE szerint orvosi termékként vannak hitelesítve. MPG jogszabály követelményeinek,és orvosi termékként II/A osztálybú besorolásuk van orvosi használatra jóváhagyták Németországban (DIMDI).Valamennyi készüléket a legmagasabb biztonsági előírások és orvosi hatékonyság szempontjából tesztelték a jelenlegi követelményeknek megfelelően..Diagnosztikai és terápiás eszközökeink egyedülálló kombinációja, a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett kifejlesztve (ISO, CE, FDA).

DMDI,ISO,CE,FDA,MDSAP-kompatibilisek.

Mivel a koncepciónk főleg abból indul ki,hogy az emberi szervezet egy összetett rendszer, amelyet csak átfogóan lehet megérteni. Ez annál is fontosabb mükődési rendellenességek előfordulása esetén: A fájdalom, az allergia, a kimerültség vagy az alváshiány elleni tünetek elleni küzdelem helyett meg kell határozni és kezelni kell azokat az okokat, amelyek a rendszert egyensúlytól elvetik.Ezért 
a bioimpedancia mérésen alapuló diagnosztikai módszerek információkat nyújt számos betegség kiváltó okairól – gyorsan, hatékonyan és mellékhatások nélkül továbbá lehetővé teszi az orvosok,és a szakképzet terapeuták számára, hogy további javaslatokat tegyenenk a pácienseik kezelései felé.

Figyelem.

Orvosi használatra jóváhagyták Németországban (DIMDI).A készülékeket gyártó cég a világ legjelentősebb gyártója ezeknek a módszereknek tesztelésre, diagnosztikára és terápiára szolgáló eszközök tekintetében.A készülék gyártó cég az elmúlt 40 évben orvosokkal és terapeutákkal együttműködve fejleszti diagnosztikai és terápiás eszközeit.Az eszközök megfelelnek a legmagasabb biztonsági,és minőségi szabványoknak az orvosi vizsgálati berendezésekre vonatkozó irányelveknek megfelelően, mint például a 93/42 / EEC, ISO 9001: 2000 és EN 13485: 2000.A vizsgálati eszközeinket a legmagasabb biztonsági előírások,és orvosi hatékonyság szempontjából tesztelték a jelenlegi követelményeknek megfelelően.

CE” megfelelőségi jelölés

Tanusitvány adatai:

Zertifikates hergestellt medizinprodukte

Vegamedtest  expert ist ein Meditzingerate der Klasse II.a nach regel 9-10 des anhangs 9 der EG-Richtlinie 93/42/EWG English

Vegamedtest Expert is a Medical device of mod classII.a following rule 9 a 10 of annex 9 ofthe directive 93/42/EEC

Universal Medical Device Nomenclature System (UMDNS).

 vom Deutschen Institut für medizinische Dokumentation

  • UMDNS-CODE:10-396
  • Klassifizierung:II.a
  • UMDNS-Bezeichnung:Biofeedbacksystem

 

Figyelem.

A készülékek nem Biorezonancia,Quantum vagy valami testelemző készülék kategóriába tartoznak.