E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Candida tünetei

CANDIDA:

Maga a Candida albicans egy teljesen ártalmatlan élesztőgomba, amely a legtöbb ember bélrendszerében megtalálható anélkül, hogy problémákat okozna.

 

A savas hulladék a testben elökésziti a talajt rengeteg olyan mikroszkópikus nagyságú élöleny számára is ,amely potenciálisan pusztitó hatással lehetnek ránk kezdve a sort a candidával.

A candiada egy latin elnevezés egy élesztögomba neve amely az emberi testben él, de igazából nem más mint egy egyszerü gombafajta A Candida gyakorlatilag az emésztöcsatornába található.Valójában meghalnánk nélküle.Ezzel együtt könnyen elöfordul hogy drasztikusan túlszaporodik,olyan tünetek hosszú sorát okozzva ezzel,amelyek lehetnek bosszantóakkrónikusak vagy akár végzetesek is.

Az igazság az hogy ,hogy a tipikus amerikai táplálkozás az emberek elsöprö töbségénel az élösködök kontrollálatlan elszaporodását idézi elö a testben.,és ennek a következménye katasztrófálisak lehetnek.Valójában a túl sok candida  csak egyike csak egyike a gonosztevöknek.Mikroorgazmusok özönétölfertözve élünk,amibe éppugy beletartoznak az élesztö-,penész-,és egyéb gombák,mint a baktériumok és a virusok.

 

Jellemző tünetek:
ˇ Állandó fáradtság, levertség
ˇ Alvászavarok
ˇ Hullámzó kedélyállapot, depresszióhajlam, estenként migrén
ˇ Emlékezetzavar
ˇ Megmagyarázhatatlan látászavar
ˇ Hirtelen kialakuló éhségérzet, különösen az édességek iránt
ˇ Hüvelyi folyás
ˇ Viszketési inger az orr, szem, fül környékén, a hajas fejbőrön, a nemi szervek és a végbél környékén
ˇ Étkezés utáni hasi puffadás
ˇ Székrekedés vagy hasmenés (gyakran váltakozva)
ˇ Lerakódás a nyelven, rossz szájszag
ˇ Allergiás panaszok, élelmiszer-allergia
ˇ Háztartási vegyszerekkel szembeni túlérzékenység
ˇ Ismeretlen eredetű bőrkiütések
ˇ Krónikus nyálkahártya-gyulladás az orr és a garatrégióban
ˇ Erős ingerhatás dohos környezetben
ˇ Változó erősségű hüvelyfolyás
ˇ Visszatérő hólyaghurut
ˇ Szívpanaszok
ˇ Nem tipikus izom- és ízületi bántalmak
ˇ Belső elválasztású mirigyrendszer működési zavara
Különféle izom-és izületi fájdalmak
Ezeken felül még a candidiasis hajlamos megtámadni az idegrendszert és a hormontermelésért felelős mirigyeket, a szívet, a vérkeringés és a nemi szervek különböző részeit is. Különösen a nők veszélyeztettek: a betegek az esetek jelentős hányadában soraikból kerülnek ki. Természetesen a férfiak is megfertőződhetnek – általában nemi érintkezés folyamán – de a candidiásisra a nők sokkal érzékenyebbek. Ennek okát még nem tudjuk, a vizsgálatok napjainkban is tartanak.

 Amíg az immunrendszer normálisan működik, a gomba nem terjed el és nem okoz panaszokat. Ha azonban bizonyos okok miatt elszaporodik, akkor olyan akut és krónikus tüneteket hozhat létre – minden embernél egyedi, más és más tünetek jelentkezhetnek – amely első látásra nem, vagy csak alig mutat bármiféle összefüggést gombás megbetegedéssel.

Ajánlott.

Komplex Candida vizsgálat,és parazita vizsgálat.

Teljes körü candida vizsgálat,és parazita vizsgálat konzultációval.

Candida teszt nálunk Német eljárással Magyarországon egyedülálló módon legmodernebb technológiával.

A candida olyan élesztőgomba amely természetes módon jelen van a szervezetben.Az immunrendszer meggyengülése esetén azonban a Candida gomba elszaporodhat, A Candida gomba túlzott elszaporodása sulyos betegséghez vezethet.

Nem csak megszüntetjük hanem, egyénre szabottan individuálisan teszteljük ki ,mely ételek fogyasztása ajánlott a páciens számára.

módszerrel egyénre szabottan,saját kitesztelhető, mely ételek fogyasztása ajánlott a páciens számáramódszerrel egyénre szabottan, invidulásian kitesztelhető, mely ételek fogyasztása ajánlott a páciens számára módszerrel egyénre szabottan, invidulásian kitesztelhető, mely ételek fogyasztása ajánlott a páciens

Ezekre mind választ kaphatunk:

Milyen mértékben van elszaporodva?Mit kell tennem?

VIZSGÀLAT

sav-bázis egyensúly mérést
 

-candidateszt 

  • • felborult baktériumflóra
  • • gombásodási hajlam
    1. kórokozók / vírus, baktérium, gomba, élősködők.

-paraziták.

Konzultàció

A  konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a természetgyógyász és a páciens együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási ,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

-életformavàltàs elősegitése.

-Candida terápiàs lehetősègi.

-termékajánló:Màrkafüggetlen, természetes alapú terápiás készítményeket tanácsadása.Ezek az ellenőrzött táplálékkiegészítők, vitaminok, funkcionális élelmiszerek és egyéb készítmények , a lehető legtermészetesebb eljárásokkal készülnek  – bevizsgàlt termékek.Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.Termékeket nem forgalmazunk.

 

Vizsgálati dij.2500.ft 15-20 perc vizsgálati idö