E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Sav-bázis egyensúly

SAVAK:

 

Abból a feltevésböl indulunk ki,hogy az összes egyensúly állapot közül amit az emberi szervezet igyekszik fenttartani ,a legdöntöbb a savasság és a bázikusság közötti egyensúly.A szervezet  a végletekig képes elmenni abbéli igyekeztében,hogy fenntartsa a vér megfelelö,enyhén lúgos természetét.Viszont nagyon könnyen és gyakran elöfordul,hogy a testszövetek elsavasodnak.Ez a megbomlott egyensúly egyfajta káoszhoz vezet,és megnyitja az utat a betegségekhez.Minden betegség,és rossz közérzet mögött is a testnedvek és a szövetek elsavasodása áll.Ugyanis a test csak akkor válik sebezhetövé a kórokozoktól által ,amikor elsavasodott.

Az elsavasodas fő tünetei

 A szervezet túlsavasodásával összefüggő jellemző panaszok:

  • fejfájásra vagy migrénre való hajlam
  • depresszió (gyakori rossz kedv, negatív gondolatok, érzések)
  • izomfeszültségre és ízületi fájdalomra való hajlam
  • bőrirritáció, bőrproblémák, narancsbőr, pattanás
  • haj és körmök elváltozása
  • gyomorégés, túlzott étvágy vagy a másik véglet: étvágytalanság
  • allergiára való hajlam
  •  
  • zsírlerakódás, elhízás
  •  hatása
    A szervezetben minden megemésztett étel salakanyaggá bomlik le vagy ég el. Ez a salakanyag lehet semleges, savas, vagy lúgos. Ez főként attól függ, hogy az eredeti ételnek milyen volt az ásványianyag-tartalma. Például a kálium, a kalcium, a magnézium, a nátrium, a cink, az ezüst, a réz és a vas lúgos salakanyagot képeznek. A kén, a foszfor, a klór és a jód viszont savas salakanyagot hagy maga után. A legtöbb elem lúgos
     
.Ajánlott
 
Sav-Bázis egyensúly vizsgálat.
 
Továbbá
  •  ITT. segítséget kap, hogy össze tudja állítani lúgosító étrendjét.