E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Select

A  Select terápiánk homeopátiával aktiválja a szervezet öngyógyító képességét a szervezet saját szabályozási rendszerén keresztül. A terápia különféle állapotokra alkalmazható, beleértve; allergiák, bőrproblémák, keringési problémák és fájdalom.

 

Aktiválja a páciens öngyógyító képességét a biorezonancia terápia segítségével

A krónikus betegségek, akut fertőzések vagy fájdalom többnyire akkor jelentkeznek, amikor a szervezet elvesztette az önszabályozó képességét. A Select a biorezonancia terápia révén – amely a technikailag ma legmodernebb forma – a megfelelő csatornákba tereli vissza a szervezet szabályozását.

Jelentkezzen olyan egyénileg, mint a páciensei

A betegség okaira vonatkozó minden információ elektronikusan rögzíthető, mert azokat a beteg magában hordozza. Egy speciális előkészítési és szabályozási módszerrel ezt az információt vissza lehet adni a páciensnek, hogy a káros hatásokat teljesen semlegesítsék vagy eltüntessék. Az akár 3000 mentett ampulla és számos előre beállított program lehetővé teszi a pácienseihez hasonló egyéni alkalmazásokat.

Különféle problémákat céloz meg

Ez a terápia alkalmas allergiák, méreganyagok, krónikus fájdalmak, régi betegségek esetén, vagy akár megelőző intézkedésként a vitalitás fenntartására, javítására. Az alkalmazási módok változatosak, mint a homeopátiában.