E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

MATRIX

A Med mátrixot kifejezetten a lágy kötőszövet, az úgynevezett mátrix méregtelenítésére és regenerálására fejlesztették ki. A mátrix regenerációs terápia hatása háromszoros: a kötőszövet megszabadul a méreganyagoktól és az anyagcsere-stressztől, helyreáll a krónikus fertőzés által károsodott sejtszerkezet, a kötőszövetben és az immunrendszerben lévő sejtek működésében és aktivitásában újra mobilizálódnak.

 

Speciális regenerációs és méregtelenítési módszerek
A szervezetünkben található kötőszöveti struktúrák szervezetünk és szerveink ellátását és méregtelenítését szolgálják. Minden anyag és kórokozó áthalad ezen a struktúrán, és nyomokat hagy maga után. A toxinok és egyéb szennyeződések megakadályozzák a hatékony szabályozást. Éppen ezért a Med Matrix terápia itt alkalmazható ellenintézkedésekre. A Med Matrix terápia 20 perces időtartamú, és 3 módszerrel működik szinergikusan. A testen belüli lágy kötőszövetet – úgynevezett „mátrixot” – szintén mélyen méregtelenítik, és a szervsejteket is megfiatalítják ezzel a három módszerrel.

A hatások azonnal érezhetők
Az egyenáramú kezelés célja a szövet polarizációjának megváltoztatása a láncolt elektronok újramobilizálása érdekében. A petechiális szívás masszázs vákuummasszázzsal távolítja el a szervezetből a méreganyagokat, és jelentősen serkenti a nyirokpályák mozgását. Ezzel egyidejűleg a biorezonancia feltárja a káros méreganyagokat, hogy azok nyomait tartósan semlegesítse.

Hosszú távú eredmények és előnyök A
Med Matrix terápia a leghatékonyabb módja az emberi szervezet szabályozási képességének helyreállításának. Már 4-6 alkalom után láthatóvá válnak az eredmények, és a szervezet visszanyeri veleszületett öngyógyító képességét. A Med Matrix lehetővé teszi a szervezet számára, hogy az egészségre összpontosítson, megelőzze a jövőbeli járványkitöréseket, és hosszabb ideig egészséges maradjon.