E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Vegateszt TV

A VEGTESZT-TV YOUTUBE FORMÁBAN!

Szeretnénk az oldalunkra elátogató pácinseknek a legszélesebb körben bemutatni a Németországban ismert de Magyarországon első (Vegatest)Vegateszt központot.

Újabb három friss, 2015-ös videó!

 

VEGATESZT KÖZPONT

HAJGYÓGYÁSZAT

VEGASELECT

Sok neves páciens megfordúlt a vegateszt központban az elmúlt időszakban,énekesek,modellek,szinészek,sportolók,Szvoboda Bence Magyarország legjobb motocross versenyzője aki nemzetközi szinten is szép sikereket halmozz fel ő is minket választott miután tanubizonyságot nyert mekkora elönyt  jelent számára a vegateszt egészségközpont. 

 Allergiavizsgálat a Vegateszt központban.Az allergiát a legszélesebb körben vizsgáljuk.Egyedülálló tesztanyag készletünk lehetőséget add arra hogy a pácineseknek válszt adjon az allergiájuk összes kérdésére.Magyarországon egyedüálló vegateszt 2014-es software programmal rendelkezünk mely 600+100 tesztanyagot képes tesztelni.

Mobil csapat egy nagyon jó kezdeményezés ,azért is mert Magyarországon mi voltunk az elsők aki egy komplett egészségügyi csapattal kiszállunk.

Varga Endéné a (Vegatest) Vegatesztről:.Varga Endréné vezette-be Magyarországon a Vegatest  készülékeket.A Német készülékgyártó cég első liszenz importőre kizárólagos forgalmazója Magyarországon 2008-ban.Első Magyar személy aki a cégnél regisztrálva van,és szakosodott vegateszt szakértő.A hiteles vizsgàlathozz elengethetetlen a készülékgyàrtó cég àltal elvégzendő iskola.