E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Dr Wolz koncept

 

A dr.  Wolz Zell GmbH csak olyan termékeket állít elő, amelyek összetevőit tudományosan vizsgálták, és amelyek hatása bizonyított. Minden készítmény természetes összetevőket tartalmaz, amelyek eredetéhez csak természetes forrásokat használnak. Különös hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok jó biológiai hozzáférhetőségére. 

Mivel az összetevők jobban működnek, ha természetes formában felszívódnak. Ez nem lehet egyedi anyagok, mint pl. B. nagy dózisú vitaminokat szednek. Mert: A különböző természetes hatóanyagok szinergikus összetétele döntő fontosságú. Ezek a természetesen biológiailag hatékony készítmények védik a sejteket – szervezetünk legkisebb építőkövei – és ezáltal a testünket.

A Freiburgi Egyetemen és az Utrechti Egyetemen (Hollandia) végzett tanulmányok megerősítik a táplálkozási szintet és hatékonyságot. A szennyezőanyag -maradványok kidolgozott minőség ellenőrzése és a legjobb természetes alapanyagok felhasználása képezik a tisztán biológiai alapot.

A társaság dr. Wolz 1969 óta létezik. A Dr Wolz termékek a világ több országában kaphatók. A kiterjedt kapcsolatok és a folyamatos kapcsolattartás természetgyógyász orvosokkal, klinikákkal és tudósokkal támogatja dr. Wolz Zell GmbH.

Számos pozitív tapasztalat és vásárlói jelentés található, amelyek ismételten megerősítik a jó hatékonyságot és minőséget.

minőségi ígéret

Számukra a minőség az alapanyagok gondos kiválasztását, a folyamatos maradékanyag-elemzéseket, a tanúsított gyártási folyamatot, valamint a készítményeink hatékonyságának független kutatóintézetek általi tesztelését jelenti.