E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Mit tudok még tenni,hogy jobb legyek?

Van nagyon sok oldala a sportnak amivel lehet a teljesitményünket még fokozni például kiváló struktúrájú edzésekkel de van egy másik oldala is méghozzá az egészségünk.

Mit tudok tenni még?Ezt sok sportoló felteszi magának ezt a kérdést de vannak olyanok akik csak végszükség esetén teszik fel ami nem jó mert folyamatos fejlődés érdekében ,és a teljesitmény kényszer miatt ez a legfontosabb.

Az a kérdés hogy valóban ez volt a maximum amit képesek vgyunk magunkból kihozni valóban csak erre a teljesitményre vagyunk képesek vagy ennek a határnak még van bőven felfelé ivelő.Vannak lehetőségek ma már amivel ezeket mérni is lehet pl állóképesség,gyorsaság.De még mielött ezt teljesitmény diagnosztikával megmérjük érdemes az alapvető élettani,és szervezeti,táplálkozási folyamatokba is beletekinteni.Mivel ha szervezetünkben bent valami nincs rendben hiányzik vagy valamivel küzd folyamatosan akkor a mért eredmény nem a valós valós képet fog adni.

Ha most nyugat európában lennénk akkor erre a kérdése a játékos a saját klubjában megkapná a választ mivel ilyen tipusú vizsgálatokat végeznek.

A mi vizsgálataink mondhatni úgy letakaritjuk a terepet mielött elkezik teljesitmény diagnosztikával mérni a sportolót.

Nagyon fontos a szervezetünk normális működése a hiányok,a korokozók,bélrendszer,immunrendszer,hormonális,lelki-pszhiés eredetű,energiatartalélkok,sav-bázis egyensúly,izomzat,folyadéktartalom,vese,máj,tüdő,sziv funkciók,gyulladások ,gócok……..stb.Ha ezek rendben vannak akkor garantálna egy teljesen egészséges szervezet fel tudja venni a ngyobb munkát a jobb minőségű táplálékiegészitők funkcióit.