E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Egészségvédelem gyerekeknek

Egy átfogó Egészségvédelemi koncepció a gyerekeknek!

A cégünk egyik koncepciójának  része,hogy kiemelt figyelmet fordit a családokra,és azon belül a gyermekek egészségügyi állapotára.

Egy átfogó egészségvédelmi koncepció gyermekek érdekében.Ahogy benne van a szóba egésszség védelem!!!!!!Az egésszség védelem koncepcióját hosszú évek tapasztalataira épitettük mely nem csak megelőzésben segit,hanem tárgyszerűen információt adhat a szervezetünkről.

Ma már léteznek olyan korai vizsgálati eszközök melyek betekintést nyernek a szervezetükben,és felhivhatják a figyelmet gyermekeknek egészen egész kis kortól tinédszser korig a problémákra.Már gyermekeknél egyre többet  tapasztalhatjuk  azokat a tüneteket melyeket korábban csak felnőtteknél volt észrevehető most a gyerekeknél is megjelenik.Évről évre egyre több az ilyen eset.A mai világban már csecsemőknél gyakran előfordulnak olyan esetek melyek korábban csak 8-10 éves korban volt jelen.Főleg a csecsemőknél észrevehető vagy amikor elkezdődik a hozzátáplálás több szakasza.De rengeteg császármetszéssel született gyermek késöbbi rendelleneségei.Több szakasz megfigyelhető a gyermekek életében a változás mindig valami ujjat hozz magával. 

Arról panaszkodnak,hogy átlagos vizsgálati módszerekkel nem igazán lehet felismerni főleg az egyre kisebb korosztályban is előforduló panaszokat melyek a legkisebb reakció is jelentős lehet a szervezetük számára.Ezért javasoljuk önöknek az eltérő nem hagyományos módszereket is melyet mi is használunk.Ez nem azt jelenti hogy le kell mondani a hagyományos módszerekről mert van más lehetőség is sőt természetesen meg kell tartani de nem azt jelenti mert valami eltérő a hagyományos módszertől az már rossz,hanem ellenkezőleg megnyilik egy új másik lehetőség is a modern korunk tudományának köszönhetően amely tovább segit vagy segithet támogatást nyújthat,és hozzá segithet egy komplexebb képhez.De ahhoz,hogy ez működjön igazán nagyon komoly, felkészült tapasztalt,és szakképzet embernek kell a vizsgálatot elvégezni mert különben ennél a tipusú módszernél nem fog megvalósúlni.Mi ezért Magyarország első nemzetközileg is elismert szakképzett vizsgálati szakértőjét,és vezetőjét kináljuk önnek. 

Megelőzés szempontjából is érdemes hozzánk fordulni mivel a korosztályok fejlődési folyamatait kiválóan tudjuk követni és időben (a megjelenésük előtt) még felismerni azokat a rendellenességeket melyek esetleg később előfordulhatnak a szervezetükben.Pl. Már több korosztálynál elég korán észlelhető az adalékanyogok rosszúl reagálása ezeket a reakciókat márt minden korosztálynál meg tudjuk nézni ami nagyon fontos.Fleszivódási zavarok fontossága a hiányokkal kapcsolatosan.

Minden harmadik szülés császármetszés

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a császármetszéssel járó gyermekeknél fokozott az allergiás megbetegedések kockázata, és bélflórájuk is más összetételű, mint a hüvelyi szülésen keresztül napvilágot látott gyermekeké. Valójában nem csoda: hiányzik belőlük az anyai indítókészlet a mikrobiom felépítéséhez. Ehelyett először idegen baktériumokkal kerülnek kapcsolatba.

Így már az újszülöttek is profitálhatnak a vizsgálatankból. 

Ezért már 2.-hónapos kortól a pici megszületésétől  egészen 12.-éves korig ajánlja a vizsgálatait.

  • Az egyik legfontosabb az volt a gyerekek számára,hogy a vizsgálatok fájdalommentesek azon belül tűszúrás mentes legyen.
  • A másik az,hogy igyekszünk minél gyorsabban elvégezni a kivánt vizsgálatot.
  • A vizsgálatot végző a legtapasztaltabb erre specializálodott szakember.
  • Vidám,a sztesszhelyzetet feledtető rendelő
  • játszósarok
  • Babapont

A korosztályokat két felé bontottuk.Az egyik korosztály közvetlen a születésük után első vagy második hónapjában végezzük el egészen 6-éves korig.A másik korosztály pedig 6.-éves kortól 12.-éves kor közöttieknek végezzük el.

Megfigyelhető jól hogy ha időben korán elkezdjük vizsgálni a gyerekek reakció ellenreakció érzékenységeket akkor időben lehet még jól reagálni az esetekre.A csomagjainkat úgy állitottuk össze,hogy a korosztályonként jellemzően leginkább előforduló problémákra koncentráltunk ,és azokat szürjük ki.

A baby programunk egyedülálló koncepció Magyarországon,hisz már babákon is sikeresen tudunk vizsgálatokat tűszúrás nélkűl elvégezni.A korai elvégzet vizsgálat olyan információk birtokába jutatja a szülőket,hogy már ilyen pici korban megelőzhető egyes  tünetek megjelenése.

A másik 6.-éves kortól egészen tinédzser korig a gyermekek különböző fejlődési szakaszaiban  temérdek információt kap a szervezetével kapcsolatosan.

A harmadik a nem specifikus problémákról vannak szó.Itt keressük a problémák a tüneteket kiváltó okait.