E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

24.-éves a Vegatest

Hagyomány,és tapasztalat.

A Vegatest Németországban Vega Grieshaber KG irányitásával a mérnökökkel és a kutatóintézetekkel folytatott folyamatos továbbfejlesztéssével egy új típusú eszközt hozott létre annak idején a hatékony diagnózis és a mellékhatások nélküli sikeres kezelés érdekében.Ezzel az eszközzel közel egyidejüleg jelent meg az ultrahang is,és több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik büszke az ortodox orvoslás, a kiegészítő orvoslás és a naturopathia területén. Majd  a Wegamed GmbH folytatja a Vega Greishaber KG hagyományát és több mint 25 éves tapasztalatra építve a diagnosztikai és terápiás eszközök kifejlesztésében a mérnökökkel és a kutatóintézetekkel együttesen folyamatos továbbfejlesztésének eredményeképpen azért,hogy egy új továbbfejlesztet típusú eszközt hozzon létre: A hatékony diagnózis és a mellékhatások nélküli sikeres kezelés érdekében.Ezt a tudást a Vegatest módszerbe a Test expert plus készülékbe tömörítette, hogy rendszert tudjanak nyújtani a komplex tünetek holisztikus diagnosztizálásához és kezeléséhez – a kiváltó okok mélyreható elemzéséig, negatív mellékhatások nélkül. A gyártónak és a technika fejlődésének köszönhetően a Vegatest Expert Plus készülékkel végzett fájdalommentes vizsgálat során gyors és pontos információk birtokába juthatunk a szervezettel kapcsolatban. Legyen szó akár allergiáról, fájdalmas állapotokról, migrénről vagy reumáról. A Test Expert plus segít sok betegség kiváltó okainak azonosításában – gyorsan, hatékonyan és mellékhatások nélkül. Például a készülék érzékeli az allergia és a szervek terhelésének okait, az akut és krónikus gyulladásos gócpontokat is feltárja, fémterhelések és a foggyulladás területeinek felkutatása és nyomon követése is lehetséges továbbá baktériumok, vírusok és környezeti toxinok elemzése, stb.

Vegtaeszt Magyarországon előszőr 1998.-óta.

Az International Check Point by Vegateszt folytaja Varga Endrén Zsófia a megszerzett nemzetközi tapasztalatai alapján Vegateszt szakértőként Magyarországon.

Varga Endréné Zsófia immár 1998.-óta foglalkozik a vegatest-tel mint módszerral,és annak elméletével elsőként Magyarországon 1998.-ban került be.2008-óta hivatalosan Varga Endréné vezetésével a nemzetközi koncepció valósúl meg Magyarországon melyet ma már több mint 8000 holisztikus gyakorlati szakember – integrativ orvosok szakemberek – által használt diagnosztikai és terápiás berendezéseket használják mindennapi gyakorlatukban minden táján már több mint 40.-éve hitelesen működik.

Diagnosztikai berendezéseink orvosi használatra engedélyezettek Németországban (DIMDI) és számos más országban. Megoldásaink lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy friss betekintést és kritikus információkat kapjanak, amelyek segítségével a lehető legjobb kezelést és útmutatást nyújthatják ügyfeleiknek. Teljesen új diagnosztikai dimenziót nyitunk a hagyományos vizsgálati eljárásokon túl.

Elektrográfiás és bioimpedancia méréseink észlelik a lehetséges rendellenességeket, szervi stresszt, krónikus betegségeket és gyulladásos foltokat a szervezetben – mindezt gyorsan, hatékonyan és következetesen.