Társoldalunk:

-Vegateszt.hu G.portálos oldala. varga-wega.gportal.hu Állpotfelmérés http://vegacheck.hu/ Rehabilitáció Térdhajlitó gép bérlése http://terdhajlito.hu/ Allergiával kapcsolatos oldal http://allergia-vizsgalat.hu/ Elfoglalt emberek kezelése http://busylife.hu/ Táplálkozási tanácsadás.Az indviduális tanácsadás. www.komplextaplalkozas.hu Magyarország Gyógyszermentes terápia oldala. www.gyogyszermentesterapia.hu

Hiányállapotok Vitamin,és ásványianyaghiány vizsgálat

Széleskörű Vitamin,és ásványianyaghiány vizsgálat  konzultációval.

AZ IMMUNREDSZER VÉDELMÉNEK ÉRDEKÉBEN!

A táplálkozás és az immunrendszer kapcsolata –
Az immunrendszer megfelelő működésének fenntartása fontos a meghűléses betegségek megelőzésében, és az esetlegesen már kialakult tüneteknek az enyhítésében, az időtartam lerövidítésében, valamint az állapot súlyosságának mérséklésében.
A szervezet természetes ellenálló képessége javítható, ha étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza az immunrendszer felépítéséhez, aktivitásához szükséges teljes értékű fehérjéket, az ásványi anyagok közül cinket, továbbá egyes vitaminokat (C-, D-, E- vitamin), és elegendő mennyiségű folyadékot (3).Az immunrendszer a szervezet szemèlyes hadserege megvèd bennünket az olyan betalokodóktól mint pl a Vírusok,bakrèriumok,gombák,!De nem csak a fertőzèsektől vèd meg,hanem segíti a vèdekezèst számos más betegségtől is.Mert ha egèsz èvben át helyesen zöldsègben gyümölcsben gazdagon táplálkoztál volna akkor most az immunrendszered fel lenne kèszülve minden támadásra.
Az egyoldalú táplálkozás!Súlyos problèmák előudvara. A gyümölcsökben,ès zöldségekben gazdag étrend hozzájárul egészségünk fenntartásához, illetve számos betegség kialakulásának kockázatát csökkenthetik pl.virusok,baktèriumok. Használjuk ki és építsük bele mindennapi étrendünkbe ezeket az alapanyagokat. Hisz a friss gyümölcs és zöldség fogyasztása jótèkony hatással van az immunrendszerünkre.
Ha viszont nem tud, vagy nem kèpes fogyasztani megfelelő mennyisègű gyümölcsöt és zöldséget amit naponta javasolnak akkor ezt mindenkèppen pótolni kell a szervezet számáraSokszor igazi tortúra a vitaminbevitel pl a gyerekeknél.🤱👫Nem csoda, hiszen sokszor még a felnőtteknek is gondot okoz a tabletták napi szedése. A helytelen egyoldalú táplálkozás, az évszakok és számtalan körülmény nehezít még bennünket abban, hogy megfelelő szinten tartsuk vitaminraktárainkat.

Legyen 100%-os védelem.

Tudjuk ma ,hogy a hiányok milyen betegségek előszobálya lehet.Egy nagyon fontos vizsgálat melynek hiánya akár komoly betegségek elöudvara is  lehet.Egy teljes széleskörű komplex vitaminhiány,és ásványianyag hiányokat felmérő teszt mely Schüssler só tesztet is tartalmaz.A vizsgálat alatt feltárhatjuk milyen hiányok vannak mik hiányoznak szerevezetünkből melynek azonnali pótlása vizsgálat után elkezdhető.

A vegyes táplálkozás általában fedezi a vitaminszükségletet, de az étrend összeállításánál nem csak arra kell törekedni, hogy a táplálék nyersanyaga vitaminban gazdag legyen, hanem figyelemmel kell lenni arra is, hogy az ételek elkészítése során – főleg a hevítés hatására – a vízben oldódó vitaminok 10-50%-a is elbomolhat, elveszhet.Egészséges szervezet működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványianyagokra,  és nyomelemekre  is szükség van.

Idézve Szent-Györgyi Albertől: „ A vitamin egy anyag, melyet enni kell, hogy meg ne betegedjünk.Olyan kis molekulasúlyú, kalóriaérték nélküli (!) szerves vegyületek, melyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek.

A vitamin szint meghatározza az immunredszer müködését.A vitaminhiány a betegség kialakulását elösegiti nagyon fontos a szerveztünk számára.Ha hiány van a szervezetünk védekező rendeszere legyengül.Szervezetünknek állandóan szüksége van az esszenciális vitaminok megbízható forrásból származó állandó utánpótlására, például az emésztési folyamatokhoz, vagy az immunrendszer megfelelő működéséhez, ami a kórokozókkal és sérülésekkel szemben véd bennünket.

Az ásványi anyagok többsège szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban, a megfelelő víz- és hormonháztartás fenntartásában, a csontok egészségének kialakulásában, megőrzésében és a szívverés szabályozásában

Dr. Schüssler sejtszintű biokémiai kutatásai során felfedezte a 12 funkcionális sót és azoknak fontos szerepét az anyagcsere folyamatokban (hasonlóan a vitaminok és ásványi anyagok, enzimek fontosságához), felfedeztek még több ásványi sót a szervezeten belül, de hatásukat tekintve ezek csak kiegészítő ásványok, sók. A Schüssler -féle szerek -sók a sejtek fiziológiai-biokémiai folyamataira hatnak, mégpedig a biológiai inger (ingerterápia), biológiai információ szintjén és formájában.

Miben segit a vitaminhiány vizsgálat?

– vitaminok és ásványi anyagok – megfelelő arányú bevitelével is sokat tehetünk immunrendszerünkért és egészségünkért.
A C-vitamin nagyobb mennyiségű fogyasztása inkább jellemző a nyári időszakban a bőségesebb friss zöldség- és gyümölcsfogyasztás miatt. Télen még nagyobb szükség lenne rá, ilyenkor kerülhet sor a C-vitamin-tabletták rendszeres szedésére. Az immunerősítő C- vitamin javasolt napi bevitele 80 mg, azonban dohányosoknál ez az érték közel a duplájára is emelkedhet. A C-vitamin fő forrásai a citrusfélék, bogyós gyümölcsök, jelentős mennyiség – 400 mg – van a csipkebogyóban is. Minél sötétebb a gyümölcs, annál nagyobb a C- vitamintartalma. Télen kiváló C-vitaminforrás például a savanyú káposzta. Ügyelni kell arra is hogy ez a vitamin hő-, és fényérzékeny, a szakszerűtlen tárolás és helytelen konyhatechnológiai műveletek hatására nagy része elvész. Ezért a friss gyümölcsöket tegyük minél hűvösebb helyre, ahol a hőmérséklet a 10-12°C-t lehetőleg nem haladja meg. Ne tároljuk a zöldségeket és gyümölcsöket fémedényben, és részesítsük előnyben az olyan konyhatechnológiai eljárásokat, mint például a párolás, gőzben főzés, cserépedényben való sütés, főzés. A gyümölcsök fogyaszthatók étkezések között, vagy desszertként is.

  • A vitamin,és ásványianyagiányok szintjének visszarendezésében.A vitaminhiány vizsgálat során feltérképezzük a vitamin,és ásványianyag hiány szintett majd beállitjuk önnek a napi adagot a hiányok visszapóttlásával segitünk visszaállitani a szervezet vitamin,és ásványianyag ellátotságát.Mely a szervezet immunitásában,és védekezésében segit.
  • Különböző étrendkiegészitők eredményes fogyasztása csak pontos meghatározott adatok mellett lehet sikeres.Továbbá a hiányok megahtározásával célzott terápiát lehet alkalmazni ezért szükséges a folyamatos ellenörzés.– vitaminok és ásványi anyagok – megfelelő arányú bevitelével is sokat tehetünk immunrendszerünkért és egészségünkért.

Vitaminhiány vizsgálat.

  • Vitaminhiány pontos felmérése hiányok pontos meghatározása.
  • Ásványianyag hiányok feltárása
  • Schüssler Só.

Vitaminok, nyomelemek
A-vitamin
B1-vitamin (tiamin)
B2-vitamin (riboflavin)
B3 (niacin)
B5-vitamin (pantoténsav)
B6-vitamin (piridoxin)
B8-vitamin (kolin)
B9-vitamin (inozit)
B10-vitamin (PABS, PABA)
B12-vitamin (ciankobolamin)
B13-vitamin (ortosav)
B15-vitamin (pangasav)
B17-vitamin (laetril)
Biotin (B7-vitamin, H-vitamin)
Folsav (B4-vitamin, B11-vitamin)
H-vitamin (B7-vitamin, biotin)
C-vitamin (aszkorbinsav)
D-vitamin (kalciferol)
E-vitamin (tokoferol)
F-vitamin (telítetlen zsírsavak)

-Vitaminhiány teszt A,B,C,D,E,K

B1,B6,B12
Haj,B7,
Idegrendszer B1,B6,B12,E,K
Látás A,
Izomzat B,B7 biotin C
Csontok A,C,D
Bélrendszer Folsav B3,E
Sziv,és érrendszer Folsav B1,B3,E

-Ásványianyaghiány teszt

Kalcium
Kálium
Magnézium
Nátrium
Jód
Foszfor
Vas
Szelén
Réz
Kobald
Mangán
Krom
Flour
Cink
Molibdèn
Szelèn

-Schüssler Só

-Konzultàció:

A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a  pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat.

  • Vitamin,ásványianyagok beállitása.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

-életformavàltàs elősegitése: Amikor egyetlenegyszer beleszívunk a cigarettába,Túlsúly: Egyértelműen és megcáfolhatatlanul bizonyított tény, hogy a kalóriacsökkentés meghosszabbítja az életet,Táplálékod legyen természetes.Az értelmes mozgás maga az élet! Fontos, hogy megfelelő vitaminokat vegyünk magunkhoz, Az aminosavak az élet építőkövei. Az emberi szervezet salaktalanításához szállítóeszközre van szükség, mégpedig folyadékra.

termékajánló:Màrkafüggetlen, természetes alapú terápiás készítményeket tanácsadása.Ezek az ellenőrzött táplálékkiegészítők, vitaminok, funkcionális élelmiszerek és egyéb készítmények,a lehető legtermészetesebb eljárásokkal készülnek – bevizsgàlt termékek.Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.Termékek forgalmazàsàval nem foglalkozunk.

Dij. 4990-ft.Az idötartalom