E-mail
vegateszt1@gmail.com
Telefon
0670583-33-91

Szervek vizsgálata

Szervek állapotának vizsgálata  konzultációval.

Képtalálatok a következőre: körper

A gyomor,és bélrendszer betegségei változatos panaszokat,és tüneteket okozhatnak,melyek közül egyik sem igazán betegség-specifikus.Ilyenek pld a hasi fájdalom,a gyomorégés,az étvágytalanság,a hasmenés,puffadás,székrekedés,hirtelen fogyás.Sok féle betegség állhat a hátterében.A vizsgálat rengeteg információval szolgálhat a belső szervek állapotáról,müködéséről,a benne található eltérésekről.Szervek feltérképezésefunkciójának állapotáról kaphatunk betekintést,gyulladásokról ,gyomor-bélrendszeri-máj-epe,az anyagcsere-cukorbetegség,zsiranyagcsere eltérések,endokronológiai belsö elválasztású mirigyek,hormonok,légzőszervi,urogenetiális-vese,húgyuti.

VIZSGÀLAT

-szervek vizsgálata:

  • • a máj,vese ,és más  szervek aktuális működésének pillanatszerű  állapota
    • • a különböző szervek, szervrendszerek kóros működésének jelei
    • • a gyomor– bélrendszerek
    •  

Konzultàció.

A konzultáción az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során a pácienssel együttesen beszélik át a megismert problémákat ,és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási,és életmódtanácsadás:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

-prevenció:A konzultációinknak valós prevenciós hatása van, hiszen az időben történő felismerés az első lépés egészségünk megőrzéséhez, a romboló folyamatok megállításához.

-életformavàltàs elősegitése: Amikor egyetlenegyszer beleszívunk a cigarettába,Túlsúly: Egyértelműen és megcáfolhatatlanul bizonyított tény, hogy a kalóriacsökkentés meghosszabbítja az életet,Táplálékod legyen természetes.Az értelmes mozgás maga az élet! Fontos, hogy megfelelő vitaminokat vegyünk magunkhoz,  Az aminosavak az élet építőkövei. Az emberi szervezet salaktalanításához szállítóeszközre van szükség, mégpedig folyadékra.

Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebb helyreàllitsuk az egészségét.

Vizsgálati dij 10990-ft A vizsgálati idötartalom 30 perc