Társoldalunk:

-Vegateszt.hu G.portálos oldala. varga-wega.gportal.hu Állpotfelmérés http://vegacheck.hu/ Rehabilitáció Térdhajlitó gép bérlése http://terdhajlito.hu/ Allergiával kapcsolatos oldal http://allergia-vizsgalat.hu/ Elfoglalt emberek kezelése http://busylife.hu/ Táplálkozási tanácsadás.Az indviduális tanácsadás. www.komplextaplalkozas.hu Magyarország Gyógyszermentes terápia oldala. www.gyogyszermentesterapia.hu

Dr Wolz Kúra

Vegateszt kft nem árúsit,és forgalmaz étrendkiegészitőket de az átaluk preferált akár táplálkozás terápiára alkalmas termékek kizárólag a cégünkhöz mérten nemzetközileg is elismert tudományosan megalapozott,és klinikailag bevizsgált termékekhez adja a nevét.

Fogyasszuk? Ne fogyasszuk?

Egészséges táplálkozás mellett a korábbi orvosi és dietetikai álláspont az volt, hogy általában véve nem indokolt az étrend-kiegészítők használata.De a mostani járvány állapot bebizonyította szükségesek az ètrendkiegèszitők használata a lakosság számára.
Az étrend-kiegészítők piacán még ma is nagy a káosz, sok a veszélyes készítmény, így csak nagy, botrányoktól mentes cégek megbízható eredetű termékeit javasolt megvásárolni. Kéz alatt beszerzett, pult alól eladott, bizonytalan eredetű termékeknél viszonylag könnyen hamis vagy életveszélyes készítményekhez juthatunk, vagy kisebb bajként veszélytelen és hatástalan készítményeket adnak el nekünk. Amennyiben étrend-kiegészítőket szeretnénk használni, győződjön meg vagy mindenképpen forduljunk szakèrtőhöz a személyre – kor, nem, étrend, egészségi állapot, gyógyszerek – szabott alkalmazás érdekében.

Az étrend-kiegészítők szedése és a „szuper élelmiszerek” fogyasztása helyett a változatos, sokféle alapanyagot tartalmazó étrenddel hatékonyabb működésre serkenthetjük védekező rendszerünket, ami a nátha és az influenzajárvány idején különösen fontos.

De mi van akkor ha ezt nem sikerül megvalósitanunk?

Dr. A Wolz Zell GmbH csak olyan termékeket állít elő, amelyek összetevőit tudományosan kutatták, és amelyek hatása klinikailag is bizonyították.Vannak termèkek melyeket èveken át kisèrleteznek!A megbízhatóság miatt (mint a gyógyszergyártó cègek)külön minden termèküket független Nemzetközileg is elismert laboratóriumban vizsgáltatnak,ès engedèlyeztetnek.
Valamennyi készítmény természetes összetevőket tartalmaznak,amelyek eredete csak a természet forrását használja.Különös hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok jó biológiai hozzáférhetőségére is, mert az összetevők jobban működnek, ha természetes formájukban szívódnak fel mert a különböző természetes hatóanyagok szinergikus összetétele döntő fontosságú. Ezek a természetesen biológiailag aktív készítmények védik a sejteket – szervezetünk legkisebb építőköveit – és így a testünket is. Dr Wolz Zell GMBH minössègellenörzèse kiemelkedik az európai piacon.A szennyezőanyag-maradékok széles körű minőségellenőrzése,és a legjobb természetes nyersanyagok használata a tisztán biológiai alapot képeznek. Nèmetország egyik legrègebbi ètrendkiegèszitőket gyártó kutató cège mely Dr. Wolz Zell GMBH nèven 1969-óta működik.
A kutatásaival Németországnak nagyon sokat adott.A Wolz termékek a világ sok országában elérhetőek.Kiterjedt kapcsolatoknak, és folyamatos kommunikációja a naturopathiás orvosokkal, klinikákkal azt értek el hogy tudósok is támogatják Dr. Ing. Wolz Zell GmbH kutatatásait.A cèg folyamatosan monitorozza a világon termèkei hatèkonyságát,ès a számos pozitív tapasztalat és jelentès létezik évente újra és újra mely megerősíti a cég kiváló minősègèt,ès jó hatékonyságát.Ennek is köszönhető a cég nemzetközileg is elismert .A Német étrendkiegészitő piac vezető szereplője. Angela Wenzel-Wolz és Dr. Georg Wolz egyetlen célja: “hogy a lehető leghosszabb ideig segítsük az emberek életminőségének a megőrzését a természetes és bizonyítottan hatékony készítményeinkkel.”