Társoldalunk:

-Vegateszt.hu G.portálos oldala. varga-wega.gportal.hu Állpotfelmérés http://vegacheck.hu/ Rehabilitáció Térdhajlitó gép bérlése http://terdhajlito.hu/ Allergiával kapcsolatos oldal http://allergia-vizsgalat.hu/ Elfoglalt emberek kezelése http://busylife.hu/ Táplálkozási tanácsadás.Az indviduális tanácsadás. www.komplextaplalkozas.hu Magyarország Gyógyszermentes terápia oldala. www.gyogyszermentesterapia.hu

Stresz vizsgálat energetikai felméréssel

 

Pszichológiai Stressz,és energetikai vizsgálat 

Az Energia az egészségügyben!

Miért fontos az ember energia felmérése?A problémàkat mindig a gyökerüknél kell megragadjuk ahhoz, hogy hatékony eredményeket érjünk el egészségünk megörzésében, vagy visszaszerzésében.

Az ember energiamezeje a fizikainál finomabb erőtér ,amelynek ugyanúgy megvannak a maga müködèse szabályai, mint a fizikai testünknek – gondoljunk csak a vérkeringésre, az idegek és a belső  szervek müködésére…………,Energia testünkben azonban ezek a müködések nem érhetők olyan könnyedén tetten, hiszen ahhoz, hogy vizsgálhassuk őket kifinomult érzékelésre van szükség. Az energiamezőnk műszeres vizsgálata nagyon fontos a készülék àltal mutatott értékek,hisz a szervezet enegia ellàtàsa sokban befolyàsolja a müködést.akik stresszes környezetben élnek, nagy a felelősség súlya a vállukon, aminek hatásait feszült idegállapot,hisz ma a lelki stresz okozta problémàk meghatàrozhatjàk az egészségi àllapotunkat.

 

 

Stressz – Szorongás a XXI. század mondhatni általános életérzete, és ezen túlmenően korunk valódi betegség “indikátora” is lett a stressz.Maga a stressz fogalma a 30-as években Selye János kutatói munkássága nyomán vált ismerté.Selye azt vetette fel, hogy bizonyos hatások, melyek az érzelmi, vegetatív életünkre hatnak, nagyon komolyan és károsan befolyásolják szer­vein­ket, életünket.A stresz öregit a stressz az agressziót kölcsönösen serkenti egymást ,és összeomláshoz vezet.A mai világban nem tudjuk elkerülni  lényeg mostanában az élet minden területén a gyorsaság. Gyorsvonat, gyorsétterem, gyors autók, amelyekkel több száz kilométer tehető meg egy nap alatt, repülőgépek, amelyekkel földrészeket szelhetünk át néhány óra alatt.Szinte mindenkivel azonnal beszélhetünk mobiltelefonon, írásbeli üzeneteinket faxon vagy e-mailben azonnal küldhetjük, és azt azonnal olvashatják. Otthon vagyunk, szinte folyamatosan szól a TV. Ha úton vagyunk, rádiót hallgatunk. Ömlik ránk a háború, katasztrófa, baleset, bűneset negativ információk.Nem kerülhetjük el a sokat szidott reklámok hatását sem.

Mi is az a sterssz? Amikor a szervezet kilendült nyugalmi állapotából, fokozottan reagál az ingerekre, aktiválódnak az egyensúlyt újra megteremtő szabályozó rendszerek, stresszes állapot alakul ki.

Stressz tünetei? Állandó idegeskedés, türelmetlenség, ingerültség, az immunsejtek számbeli és minőségi romlása miatt fogékonyság a betegségekre, gyakori felsőlégúti panaszok, bőrfertőzések, vagy hajhullás.

A stresszre adott leggyakoribb válasz! A szorongás, a félelem. A szorongás bizonytalan, tárgy nélküli félelem, sejtésszerű, kínzó, figyelmünket és gondolkodásunkat szétziláló emlékezetünket bénító, szervezetünket támadó, ezerféle testi izgalmi tünetet létrehozó, izmainkat görcsösen befeszítő, testünket gúzsba kötő állapot, amely mindenki számára kellemetlen, rossz, kártékony.

 Végeredmény: stressz feltételek folyamatosak és az egyén nem küzd meg velük sikeresen, a fásultság depresszióba csaphat. A depresszió tehetetlen, reménytelen érzést kelt.Az állandó alkalmazkodási kényszer depresszió kialakulásához, alkoholizmushoz és súlyosabb esetben öngyilkossághoz vezethet.

A vizsgálat célja: A vizsgálat folyamán  kiderül, vajon mennyiben járul hozzá a negatív stressz betegség  kialakulásához, hogy általános képet adjon az aktuális stressz állapotodról!A vizsgálattal megállapítható a valódi biológiai életkor: a szervek biológiai életkora, idegrendszeri szabályozottsága,energetikai

komplex Energetikai vizsgálat

Energetikai állapotfelmérés.

-Stressz szint felmérés százalékokban.

-Biologiai index.

 

Mennyi energiája van még.

A felmérés alkotó részei:.

  • Testi
  • Lelki
  • Fizikai

 

Konzultáció.

A konzultáció keretein belül meg tudhatjuk milyen szerepet játszik az életünkben a stressz továbbá a szervezet energiatartalékairól, idegrendszeri működéséről, a vitalitás szintjéről komplett vizsgálati jelentést készítünk, és természetesen megoldási javaslatokat is tesznek.

Terápiás terv:Kidolgozzuk személyre szabottan.A rendelkezésre álló készülékeink alkalmas a problémàinak kezeléseire. 

A készülék felméri a teljes szervezeti energia àllapotàt jelzi a leterhelt gyenge pontokat.Minden gyenge pont a szervezeten belül egy kockàzati tényező lehet.

Dij:4500 FT idő 15perc