Társoldalunk:

-Vegateszt.hu G.portálos oldala. varga-wega.gportal.hu -Állpotfelmérés http://vegacheck.hu/ Térdhajlitó gép bérlése http://terdhajlito.hu/ Allergiával kapcsolatos oldal http://allergia-vizsgalat.hu/ Elfoglalt emberek kezelése http://busylife.hu/

Vállalati,vezető, menedzser komplex vizsgálat.

 Vezetők,Menedzserek.

Vezetők,Menedzserek vizsgálati komplex programja mellyet több mint 12,éve dolgozott ki.

Tudjuk mindannyian akik a cégek vezetője vagy a tulajdonosa vagy nagyon felelőségteljes pozicióban dolgoznak  az minden nap úgy kell,és fekszik,hogy felelősséget vállal minden meghozott döntésért.Nagyábból több mint 10.-éve vizsgáljuk ebben a pozicióban lévő embereket,és nagy tapasztalattal rendekezünk már.

A vizsgálatok azoknak az embereknek ajánlot  akiknek nagyon kevés idejük maradt a saját egészségükkel foglalkozni akik folyamatos nyomás alatt van,és  stresszes helyzetben vannak.Akiknek nincs idejük naphosszat a rendelőkben üldögélni, várva az átmeneti félmegoldásokat.Akik azonnal átfogó pontos vizsgálati eredményt szeretnének, mindenféle mellébeszélés nélkül.Akik gyors,és legegyszerübb megoldást szeretne.

A sikerhez sok minden kell de lefőképpen az egészséges fitt testben lehet a legjobb döntéseket meghozni ehez a vegatesztett kell választanod.

Ezért mondjuk!Ne siess,mindig legyen időd az egészségedre!Ne sporólj 50 percet te is megèrdemelsz!

A megelőzés napjainkban fontosabb,mint valaha.De jó tudni, hogy a Vegatest nem csak a megelőzésre kitűnő,hanem a már meglévő tünetek felderitésére is.Előzd meg míg nem késő.Lényege:
A Magyarországon egyedülállóan összeállított nemzetközi pèldákat is figyelembe vett komplex vizsgálat abban segít,hogy a betegségeket,és betegséghajlamokat még egy korai stádiumban vagy megjelenésük előtt felfedezzük,és lokalizáljuk,így ezáltal egy súlyosabb problémákkal járó betegség,testi-lelki megterhelés kis anyagi,és időbeli ráfordítással elkerülhetővé válik.Egy vizsgálat mely átjárja a szerveztünk müködését allergiák-tól(ételallergia,ételintolerancia) a szerveken a hormonrendszer át gyulladások,gócok,csontrendszerig.

  • Nincsen sorba állás.előre leegyeztet időpontban végezük a vizsgálatot.Vagy helyben kiszállunk az ön vállalkozásához.
  • Akreditált,auditált (nem számitógépes)nemzetközlieg is elismert vizsgálati módszerek
  • 60.-perces azonnali eredmény
  • Allternaitv terápiák
  • Busylife program az elfoglalt emberek terápiás mágneses programja azonnal megkezdhető
  • Életmód,és táplálkozás tanácsadás


Figyelem!A vizsgálat nem egy általános kèpet ad,hanem a szerveztről egy teljesen  részletes átfogó komplex vizsgálati eredményt:7990.-Ft.