Társoldalunk:

-Vegateszt.hu G.portálos oldala. varga-wega.gportal.hu Állpotfelmérés http://vegacheck.hu/ Rehabilitáció Térdhajlitó gép bérlése http://terdhajlito.hu/ Allergiával kapcsolatos oldal http://allergia-vizsgalat.hu/ Elfoglalt emberek kezelése http://busylife.hu/ Táplálkozási tanácsadás.Az indviduális tanácsadás. www.komplextaplalkozas.hu Magyarország Gyógyszermentes terápia oldala. www.gyogyszermentesterapia.hu

Immunerősités

Immunerösitők!

Építse fel az immunrendszerét:

Ha az immunrendszerünk legyengül, testünk sebezhetővé válik a betegségekkel szemben. Sok minden gyengítheti az immunrendszert, a stressz, a hiányos táplálkozás, a vitaminhiány, az alváshiány,….A mai világon a felgyorsult életvitelünkön keresztül szembe kell néznük a baktériumokkal és virusokkal.Az ételek összetétele, a bennük található tartósítószerek és különböző adalékok tovább rombolják az immunrendszert,

A túlzott vitaminhiány az immunrendszerünk legyengülését is okozhatja.Legyengült szervezetet könnyebben támadják meg a korokozók.

 Az egyénilek kitesztelt hiányzó vitaminok és ásványianyagok,nyomelemek bevitele következik.Schüssler sók is ajánlatosak esetenként.Emellett az Ön számára leginkább megfelelö immunrendszer erösítö készítmények,gyógyteák következnek,illetve a problémás szervek erösítése.Csak ellenőrzött táplálékkiegészítők, vitaminok, funkcionális élelmiszerek és egyéb készítmények , a lehető legtermészetesebb eljárásokkal készülnek  – bevizsgàlt termékek.Célunk minnél olcsobban a legtermészetesebbek legyenek amivel az immunhiányosok vagy aki immunrendszerét megesősiteni szeretné.

Immunredszer felépitése.

  • Az immunerösitést megelőz egy Energetika állapotfelmérés stresz vizsgálat Sav-bázis egyensúly mérés Vitamin,és ásvanyi anyagok mérése.Ezek a tényezök mely információ birtokában eldöntjük melyik a megfelelö terápia önnek.

Terápiás lehetöségek.

  • Vegaselect biorezonanciás kezelő müszer.
  • Gyógynövények.
  • Étrend változás.
  • Életmód váltás.
  • Vitamin kúrák

Dija.Érdeklödjön E-mail vagy telefonon.