Társoldalunk:

varga-wega.gportal.hu http://vegacheck.hu/ http://terdhajlito.hu/

Candida tünetei

CANDIDA:

Maga a Candida albicans egy teljesen ártalmatlan élesztőgomba, amely a legtöbb ember bélrendszerében megtalálható anélkül, hogy problémákat okozna.

 

A savas hulladék a testben elökésziti a talajt rengeteg olyan mikroszkópikus nagyságú élöleny számára is ,amely potenciálisan pusztitó hatással lehetnek ránk kezdve a sort a candidával.

A candiada egy latin elnevezés egy élesztögomba neve amely az emberi testben él, de igazából nem más mint egy egyszerü gombafajta A Candida gyakorlatilag az emésztöcsatornába található.Valójában meghalnánk nélküle.Ezzel együtt könnyen elöfordul hogy drasztikusan túlszaporodik,olyan tünetek hosszú sorát okozzva ezzel,amelyek lehetnek bosszantóakkrónikusak vagy akár végzetesek is.

Az igazság az hogy ,hogy a tipikus amerikai táplálkozás az emberek elsöprö töbségénel az élösködök kontrollálatlan elszaporodását idézi elö a testben.,és ennek a következménye katasztrófálisak lehetnek.Valójában a túl sok candida  csak egyike csak egyike a gonosztevöknek.Mikroorgazmusok özönétölfertözve élünk,amibe éppugy beletartoznak az élesztö-,penész-,és egyéb gombák,mint a baktériumok és a virusok.

 

Jellemző tünetek:
ˇ Állandó fáradtság, levertség
ˇ Alvászavarok
ˇ Hullámzó kedélyállapot, depresszióhajlam, estenként migrén
ˇ Emlékezetzavar
ˇ Megmagyarázhatatlan látászavar
ˇ Hirtelen kialakuló éhségérzet, különösen az édességek iránt
ˇ Hüvelyi folyás
ˇ Viszketési inger az orr, szem, fül környékén, a hajas fejbőrön, a nemi szervek és a végbél környékén
ˇ Étkezés utáni hasi puffadás
ˇ Székrekedés vagy hasmenés (gyakran váltakozva)
ˇ Lerakódás a nyelven, rossz szájszag
ˇ Allergiás panaszok, élelmiszer-allergia
ˇ Háztartási vegyszerekkel szembeni túlérzékenység
ˇ Ismeretlen eredetű bőrkiütések
ˇ Krónikus nyálkahártya-gyulladás az orr és a garatrégióban
ˇ Erős ingerhatás dohos környezetben
ˇ Változó erősségű hüvelyfolyás
ˇ Visszatérő hólyaghurut
ˇ Szívpanaszok
ˇ Nem tipikus izom- és ízületi bántalmak
ˇ Belső elválasztású mirigyrendszer működési zavara

Különféle izom-és izületi fájdalmak
Ezeken felül még a candidiasis hajlamos megtámadni az idegrendszert és a hormontermelésért felelős mirigyeket, a szívet, a vérkeringés és a nemi szervek különböző részeit is. Különösen a nők veszélyeztettek: a betegek az esetek jelentős hányadában soraikból kerülnek ki. Természetesen a férfiak is megfertőződhetnek – általában nemi érintkezés folyamán – de a candidiásisra a nők sokkal érzékenyebbek. Ennek okát még nem tudjuk, a vizsgálatok napjainkban is tartanak.

 Amíg az immunrendszer normálisan működik, a gomba nem terjed el és nem okoz panaszokat. Ha azonban bizonyos okok miatt elszaporodik, akkor olyan akut és krónikus tüneteket hozhat létre – minden embernél egyedi, más és más tünetek jelentkezhetnek – amely első látásra nem, vagy csak alig mutat bármiféle összefüggést gombás megbetegedéssel.