Társoldalunk:

-Vegateszt.hu G.portálos oldala. varga-wega.gportal.hu Állpotfelmérés http://vegacheck.hu/ Rehabilitáció Térdhajlitó gép bérlése http://terdhajlito.hu/ Allergiával kapcsolatos oldal http://allergia-vizsgalat.hu/ Elfoglalt emberek kezelése http://busylife.hu/ Táplálkozási tanácsadás.Az indviduális tanácsadás. www.komplextaplalkozas.hu Magyarország Gyógyszermentes terápia oldala. www.gyogyszermentesterapia.hu

Komplex Családi egészség védelmi vizsgálat

 
 
Családi Komplex vizsgálat.
Komplex egészség védelem családok számára. 
 
Magyarországon először itt egy új program.
Ahogy már a 90-.években elméletben késöbb gyakorlatban megszületett elsőként Magyarországon a Babaváró Komplex vizsgálat melyett Varga Endréné Zsófi hosszas tanulmányozása után rakott le az asztalra sikeresen,és bevezette a szolgáltatást a köztudatban most a családok védelme került a figyelem középpontjába.Magyarországon az első komplex családi vizsgálat program.Komplex egészség védelem a családok számára.Egy komplex család védelemi vizsgálatra mindenkinek szüksége van főleg fokozottan a mai világban mikor annyi olyan tényező van mely folyamatosan megkárositja szervezetünket,és ezek  elöbb utóbb komoly problémákat is okozhat nekünk.Ma már nem csak a lakásunkat az autónkat hanem az egészségünket is meg kell védeni.Ezért most nagyon sokat tehetsz.
Komplex családi egészség védelem.Védd meg az egész családod egészségét.A vizsgálat nem csak azoknak a családoknak melyek egyháztartásban élnek hanem komplett minden családtag számára is javasolt.Ez egy nagyon jó program mert  fel kell,hogy készitsük a szervezetünket a mai világban olyan dolgokra amikre a szervezet normális esetben nincsen felkészülve ,és ha  találkozik vele kellően  tudjon védekezni. 
Gyertek mindanyian el együtt  igényesen gyermekjátszó sarokkal kialakitott rendelő jó hangulatban eltöltött,ilyen egészségvédelmi programon résztvenni.Ahol minden egyes családtaguknak feltárják azokat az egészségügyi problémáit amelyekkel még nem volt tisztába ugyanakkor lokalizáljuk a propblémás területeket is.Igy tisztában lehetünk megelőzhetjük,megőrizhetjük egészségünket,és közben oda tudunk a másikra is figyelni.Láthatjuk  az elmúlt években azokat az elhibázott dolgokat az életünk folyamán akár az éltmódunkban akár a táplálkozásunk terén melyett most lehetőségünk van helyre hozni.Te nem vagy kiváncsi?Itt megváltozhat minden.Életmódót változtathatunk le szokhatunk a dohányzásról visszavehetünk az élvezeti cikkekből,sportolhatunk mindenről szó esik. A vizsgálat végén minden egyes csaláttag irásos személyre szabott kiértékelést kap,és megoldásokkal hasznos tanácsokkal fog hazatérni.
 

CSALÁDI KEDVEZMÉNY:Használják ki családsegitő egészség védelmi programunkat a családi kedvezményt.A család és egészség számunkra elválaszthatatlan.

Véd a családodat programunk: keretében amennyiben az egész családját érdekli a mérés,akkor megfelelő légyszám esetén akár házhoz is megyek, vidékre is.Mozgáskorlátolt személyek esetén ugyancsak van lehetőség arra,hogy otthonában végezzem el a vizsgálatot.

  • -Előre leegyeztetett időpontba hàzhoz megyünk.
  • Azonnali eredmény.
  • Helyben konzultàció
  • Azonnali teràpiàs terv kidolgozàsa.Akàr a mi segitségünkkel azonnal elkezdheti a teràpiàt.
  • Csalàd baràt Hozzàllàs.

Akik felelősséget éreznek saját és szeretteik egészségi állapotáért.

CSALÁDICSOMAG:

-Minimum 5-fő esetén családi komplex vizsgálat 7000-ft

-6-éves kor alatt  és 80-év felett kedvezmény

6-éves kor alatt 5% kedvezmény

80-éves kor felett 5% kedvezmény